| << | < | > | >> |
 defila 07.10.2006 21:58 |
Jo to by nejake hodnoty melo:) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
MohawK 07.10.2006 20:55 |
A co Road to Perditon, ten se mi strašně líbil, měl hodnotu ? :) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
~stx#. 07.10.2006 12:20 |
ale hovno nesmysl, je to docela good :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 defila 07.10.2006 11:19 |
Takze nesmysl:)to mas jako tvrdit kobra 11 pro nadsence dalnicnich nehod a kolem se motajicich policajtu, to je taky strasny nesmysl; najdete si filmy s urcitou hodnotou.) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 07.10.2006 10:33 |
extremni svahy, peknej film..pro nadsence snowboardingu a fanousky shauna whita ;) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 defila 07.10.2006 08:20 |
Tak me napada ze jsem sem pozapomnel naprat zazitek k jednomu filmu->25/9 hradecke kino central uvedlo dokonceni trilogie od park chan woka->sympathy for lady vengance opet film pojednavaci ciste jen o pomste,opet zcela genialnim zpusobem s uzasnym hudebnim doprovodem takze pokud mate radi asijskou tvorbu(i pokud ji radi nemate)nezbyva nez doporucit Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 09.09.2006 22:07 |
tak ted sem videl krasku v nesnazich...je to docela zajimavej film....jako je to podobny jako roman pro zeny ale je to docela prca ;) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 25.08.2006 14:16 |
Blbče :-). Welcome to my world of death and pain |
Alda 25.08.2006 12:32 |
to je s tim ediem murphym jak tam porad sousta nejaky cernosky ? I am your Father |
 SirPesZ 25.08.2006 12:07 |
Před chvílí jsem an jedničce dokoukal Bumerang. Pokaždý, gdyž vidim podobnej film, taxi říkám, jak ej možný, že komouše tolik lidí furt volí. Welcome to my world of death and pain |
MohawK 19.08.2006 17:12 |
Miami Vice, už jsem dohrál hru :P na PSP :P Hello, Hello, Hello, How Low ? |
pils€ 18.08.2006 23:35 |
Jo uz sem dokoukal S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 SirPesZ 18.08.2006 23:13 |
Právě dávaj Katapult Live, koukáte něgdo? :-) Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 18.08.2006 23:08 |
dnes sem videl miami vice...docela good film :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 K_A_I 18.08.2006 22:45 |
ty vole nechapu rapid ! to je picovina nejakej limit ne. i Love OXY:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
MohawK 18.08.2006 21:59 |
Kdyby nekdo chtel na Rapidu je do peti casti uploadovanej ten Jay a Mlčenlivej Bob Vracejí úder. Tak kdyby ste chteli link tak pisněte na ICQ, je to nahravane z ČT2 Naposledy upraveno: 18.08.2006 22:00, MohawK Hello, Hello, Hello, How Low ? |
 defila 13.08.2006 14:12 |
to kapo -> hh :), mno kazdy film kde hraje je opravdu kouzelny Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 kapo 13.08.2006 13:20 |
sleepy hollow je opravdu kravina, ale kde treba zazaril byl nas oblibeny fear and loathing in las vegas :D |
Fox 13.08.2006 12:22 |
nahodou me se to libi ! You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 defila 13.08.2006 10:42 |
Sleepy hollow je zrovna strasna blbost :) ale zahral si tam taky pekneKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
| << | < | > | >> |