<< | < | > | >> |
K_A_I 09.10.2006 17:15 |
a vic o tom nechces povidat? In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 09.10.2006 15:44 |
Amici sproste uzmuli pribehovou linii a akorat ji presunuli na svuj slavnej divokej zapad Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
defila 09.10.2006 15:41 |
Tak jaktoze jsi nevidel 7 samuraju? Jdi to ihned napravit, je to povazovano za jeden z nejlepsich filmu vsech dob(on mi stejne kurosawa prijde nedocenenej) v levnych knihach prodavaji original dvd za 99 kc a priprav se na skoro 4 hodky trvajici zazitek;btw jestli se nekomu pozdava podobnost s nazvem 7 statecnych tak to neni nahoda,jelikoz 7 statecnych je jen kopie 7 samuraju coz bohuzel malokdo vi Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 09.10.2006 14:45 |
No řekl bych, že většina uživatelů tohoto fóra tyto kritéria pro film vyžaduje, teda já do nich určitě patřím... |
SirPesZ 09.10.2006 09:53 |
Ne, ale Simpsny jsem viděl :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 09.10.2006 09:42 |
Vis co mi muzes se svxma hodnotama,ze jo:) jinak film musi byt po psychologicke strance postav kvalitni, pribehove musi byt strhujici a nejlepsi by bylo kdyby nebyl z amikovske produjce,ale to je jen ma vysada.) od filmu cekam zamysleni nad nim nejlepe i castecne nepobhopeni a mutnost se na nej divat znovu,jo a videli jste 7 samuraju? Od akira kurosawy Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 08.10.2006 22:34 |
ne. jeste jsi neupresnil ty hodnoty :D |
defila 08.10.2006 20:47 |
Jo ty byli masakralni ale nejvetsi borci jsou simpsnovi:) a kdyz jsem kdysi kouknul na tv tak tam bezely Hodiny celkem povedeny snimek, videl nekdo? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 08.10.2006 18:18 |
Nejlepší jsou stejně Kačeři. Welcome to my world of death and pain |
kapo 08.10.2006 13:38 |
nejake? :D |
defila 07.10.2006 21:58 |
Jo to by nejake hodnoty melo:) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
MohawK 07.10.2006 20:55 |
A co Road to Perditon, ten se mi strašně líbil, měl hodnotu ? :) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
~stx#. 07.10.2006 12:20 |
ale hovno nesmysl, je to docela good :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 07.10.2006 11:19 |
Takze nesmysl:)to mas jako tvrdit kobra 11 pro nadsence dalnicnich nehod a kolem se motajicich policajtu, to je taky strasny nesmysl; najdete si filmy s urcitou hodnotou.) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 07.10.2006 10:33 |
extremni svahy, peknej film..pro nadsence snowboardingu a fanousky shauna whita ;) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 07.10.2006 08:20 |
Tak me napada ze jsem sem pozapomnel naprat zazitek k jednomu filmu->25/9 hradecke kino central uvedlo dokonceni trilogie od park chan woka->sympathy for lady vengance opet film pojednavaci ciste jen o pomste,opet zcela genialnim zpusobem s uzasnym hudebnim doprovodem takze pokud mate radi asijskou tvorbu(i pokud ji radi nemate)nezbyva nez doporucit Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 09.09.2006 22:07 |
tak ted sem videl krasku v nesnazich...je to docela zajimavej film....jako je to podobny jako roman pro zeny ale je to docela prca ;) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
SirPesZ 25.08.2006 14:16 |
Blbče :-). Welcome to my world of death and pain |
Alda 25.08.2006 12:32 |
to je s tim ediem murphym jak tam porad sousta nejaky cernosky ? I am your Father |
SirPesZ 25.08.2006 12:07 |
Před chvílí jsem an jedničce dokoukal Bumerang. Pokaždý, gdyž vidim podobnej film, taxi říkám, jak ej možný, že komouše tolik lidí furt volí. Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |