<< | < | > | >> |
defila 23.12.2006 16:40 |
a kapo tohle spada do tveho zanru na sledovani filmu? ->Black Sheep(novozelandsky film) na novem Zelandu je 40 milionu ovci a vsechny jsou nasrane .... http://www.blacksheep-themovie.com/Default.aspx
rozhodne vypada zajimave :D
get ready for the violence of the lambs....
Sheep are revolting.... :DKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
kapo 22.12.2006 18:37 |
fakt nevím tyjo :D |
defila 22.12.2006 17:12 |
kapo ted se slvi ramadan .) nebo uz slavil? .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 22.12.2006 16:52 |
to víš že jo... kdy jsou vůbec chanuka? |
K_A_I 22.12.2006 16:16 |
:P chudak :D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
deXter 22.12.2006 13:01 |
kapo je asi zid :) |
K_A_I 22.12.2006 11:57 |
mno ja bych souhlasil s Alvenem:) hlavne je husty jak zpiva tu hymnu:D nejrdiv vsechny JOOOOOO a kdyz zacne zpivat tak vsichni FUUUJ:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
kapo 22.12.2006 11:31 |
opravdu? já teda o jeho antisemitistickém humoru četl něco jiného |
Alven 22.12.2006 11:25 |
hlavne to neni o posmechu zidum ale o posmechu americanum apod. Borat ukazuje jak smysleji americani, da se rict ze se zidu zastava a urazi americany |
K_A_I 22.12.2006 09:48 |
hmm tak ono to neni jen o zidech;) nybrz spis o tom jak na nej lide reagujou a je to fakt prdel:) ale tka tobe to jako prdel nemusi prijit:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
kapo 22.12.2006 09:44 |
slyšel jsem, že jackass 2 je lepší než tohle... nevím mě samotného představa humoru založeného na posměchu židům moc nerozesmívá |
K_A_I 22.12.2006 09:36 |
hooooooodne moooc:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 22.12.2006 09:07 |
jeste jsem ho nevidel .) da se pri tom alepsn zasmat? .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 21.12.2006 22:47 |
Borat 4ever In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 16.12.2006 18:26 |
clovek si rika, kdy uz to skončí :)
George Lucas po dlouhé době opět promluvil o svých plánech s chystanými seriály Star Wars. Ačkoliv tvrdil, že na přípravě nezačne dřív jak v roce 2007, pro server MTV.com přiznal: "Už máme natočeno pár epizod z nového 3D seriálu."
Lucas slibuje, že 3D seriál bude navazovat na animované Clone Wars. Bude se i nadále odehrávat mezi Epizodou II. a III., uvidíme prý znovu úžasné bitvy a staré známé charaktery. "Už to bude ovšem něco jiného, než animovaný seriál, jehož autorem byl Genndy Tartakovsky, řekl Lucas. "Bude to něco, co v televizi ještě nebylo."
Zatím není známo, kolik bude mít seriál epizod, či jak dlouho bude jedna epizoda trvat. Je také jisté, že dabingu se zúčastní Anthony Daniels, představitel C-3PO.
Natáčení hraného seriálu ještě nezačalo. Lucas plánuje začít někdy na konci roku 2007, pokud všechno vyjde podle plánu. Prozradil také, o čem seriál bude - hlavně o vedlejších postavách, jako byli např. piloti Tie-Fighterů nebo rebelové, kteří se třeba jen mihli všemi šesti filmy. "Žádný příběh o dvojčatech Skywalkerových!" popřel Lucas všechny fanouškovské dohady. Odmítl i spekulace, že by hraný seriál točil kolem mladého Hana Sola. "Žádné hlavní postavy. Hraný seriál bude o lidech, kteří "byli ve Star Wars", ale nebyli hlavními postavami. O těch bude právě chystaný 3D seriál." vysvětlil George a fanoušci doufají, že hraný seriál nebude psát jen on sám. :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 14.11.2006 17:20 |
hehe :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 14.11.2006 16:58 |
Já jsem to neviděl a asi nejsem ani zvědavý, když už se ptáš. |
kapo 14.11.2006 16:53 |
to už jsem dneska taky viděl... jsem hrozně zvědavý... kdo ne? :) |
Fox 14.11.2006 16:20 |
ja taky :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 14.11.2006 15:57 |
tak na tenhle film se celkem i tesim :)
<a href="Odkaz </a>Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |