|
| FilmyZakladatel: Ladron vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :) | << | < | > | >> |
 K_A_I 06.05.2007 01:44 |
me prave jo :D jo ceras je moc predimenzovana:D ale jako jinak jak vzdycky chyti rapla a vykosi cokoliv tak to je nejvic fun:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 05.05.2007 16:47 |
a jak uz jsem rikal, tenhle styl kresby me tolik neuchvatil :/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 defila 05.05.2007 16:46 |
mno Ceras me prisla hezci v klasice, tady je ocividne obdarena prirodou, vic nez je teoreticky mozne :) a navic tam jsou takove ty dementni prostrihy hrajici si na vtipnost, coz mi zrivna v tomhle prijde celkem zbytecny a jen snizujici kvalitu :/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 K_A_I 05.05.2007 16:20 |
hmm prej uz nebude posledni:) melo bejt ale bude prej tolik ovacek co mangy:) je to delany skoro co jedno ova to jeden book takze se mame na co tesit:D
hmm pribehovi? prave ze ten pribeh ani nejak nezacal:D omg:D dmnc odsuzovat serii po prvnich dilech:) rozjede se to az se tma porande ukazou nackove:)
a Ceras v ovackach je k nakousnuti:D v ty mrtvy zone jak tam pokillovala ty ghuly:DIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 05.05.2007 14:14 |
navic to bude posledni ova ;)
a je to takovy moc malo pribehovy, ale dvojka byla dobra, ta celerita byla luxusne provedena :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 K_A_I 05.05.2007 13:48 |
hmm vubec ultimate je to nejlepsi co mohly udelat:) pac je to proste podle mangy:) sice je kazdej rozmlsanej krasnou kresbou ze serialu ale jinak jsou (budou) ovacka uplne super:) me se teda osobne nejvic libil Ultimate 2 :) proste miluju dil Dead zone:) jak se tam ten Luke Valentine rube s Alucardem v podzemi:) 3 dil me prijde ze zacatku takovej moc ukecanej :) od pulky jak tam zacne Alucard masivne rozdavat ty vojaky to zacina bejt pravi maso :D tesim se na dalsi dily ale cekat pul roku na jedno ova je hrooooozna doba:( Naposledy upraveno: 05.05.2007 13:49, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 05.05.2007 11:43 |
ad kai -> o tom deniku pana demonu vim, ale to me nelaka, tohle je jiny kafe :), i kdyz ta cestina bude nezvyk
jj videl jsem, videl, sice jako raw(tedy jenom v japonstine),ale videl, mno nic moc, ale ten typek s kartama je zajimavej, jinak Ultimate hellsing je strasna zhovadilost vuci puvodnimu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 K_A_I 04.05.2007 23:33 |
Defila:
Hmm manga? :D u nas?:D lol? u nas snad jedina vec co by se dalo davat za mangu je Usaji Yojimbo(bo jak to je proste takovej kralik) ... ale tedka vysla manhwa Denik pana Demonu ale zatim nejsou prachy:D
btw: 7 samuraju je cool:D
btw2: uz jsi videl Hellsing Ultimate 3 ?:D prave to jdu zapnout :) tak sem zvedavIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 Belenor 04.05.2007 14:56 |
Def: no, přiznám se, že se na ty filmy chci podívat spíše z konzumního úhlu pohledu, nikoliv ze zájmu o samuraje atp. :-) |
deXter 04.05.2007 14:46 |
Bel > mno treba kdyz sem ted byl naposled v kkine na 300 tak jim asi 15x vypad zvuk tak na sekundu :/ |
 defila 04.05.2007 14:28 |
*Meidzi :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 04.05.2007 14:28 |
ono v 7 samurajich jde o ukazani zivota samuraju, kdyz uz pro spolecnost byli zcela zbytecni, jenze jeste porad byli, relativne se jednalo o nejchudsi tridu spolecnosti, ktera ejste mela vysadu nosit 2 mece a mela obrovskou hrdost, coz v tom filmu jde jasne videt, kdyz jeden z tech samuraju, co ho chteji najmout nema co by pojedl, ale bere jako osobni urazku to, ze by mu neplatili za jeho sluzby
oni dlouhou dobu byli pro spolecnost "zbytecni", ale zavedeny system je jen tak nemohl zrusit, coz prislo az s upadkem tokugawskyho sogunatu a koncem ery Meidzy, kdy jim zakazali nosit mece a 40 000 jich vyvrazdili :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 04.05.2007 14:25 |
mno ono 7 statecnych je podle 7 samuraju takrka cele zkopirovane a zkracene, vic se mi tedy libi original, ale sezero to neco pres 3 hodiny casu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 04.05.2007 13:30 |
No, Hidden Fortress jsem už právě u levných knih koupil a Sedm samurajů taky. HF docela šla, 7S jsem ještě neviděl, ale prej je Sedm statečných věrná kopie, takže se mi to asi bude líbit :-) A říkáš Sanjuro, ok, zkusím :-) |
 SirPesZ 04.05.2007 12:23 |
Těch 7 samurajů je dobrý. Welcome to my world of death and pain |
 defila 04.05.2007 11:11 |
edit :
navic kurosawu prodavaji v levnych knihach ->99 kc/dvd
da se jich tam celkem dost sehnat :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 04.05.2007 11:10 |
cokoli :)
neni film co by me zklamal, je pravda, ze prvni film co jsem od nej videl (a navnadil me na jeho sledovani) byl Sny Akira Kurosawy, coz je jedno z jeho "novejsich" del (nekdy kolem roku 1990) to natocil,pak uz jen k lasce k meci a samurajske tride by to mel byt jakykoli jeho film se samurajskou tematikou (provarenych 7 samuraju,sanjuro, nebo skrytou pevnost) natocil toho celkem hodne, sam jsem taky nevidel vsechno, chces-li videt dobry samurajsky film z mo derni doby tak bud -> When the last sword is drawn, to je vyborna vec, nebo zajimavym a hezkym kouzlem pusobi take serial Shinsegumi
pak se tu take chysta k vydani ->>http://www.kosmas.cz/knihy/125305/musasi/
toto, ale to je manga, to vetsinu lidi nechava chladnym(manga= je to kreslene) to bude mozna zajimat tak Kaie, ale ja si to rozhodne koupim
nebo chces-li videt film s lehkym filosofickym podtextem z posledni doby, tak doporucuju Kekexili (mountain patrol), zajimavy pocin
kdyz jsme u tech superhrdinu, tak me je ted nucen indicky pokus o dane tema se jmenem Krrish, nejaky lehky 3 hodinovy epos :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 04.05.2007 06:38 |
Po zkušenosti získané byv v kině na třetí epizodě jsem v kině nebyl, pokud se nepletu. Lidi dělali bordel (kecali v tichých místech, žrali smrdící popkorn), bylo tam vedro a v nejzajímavějším místě s přesností sekundy jim to chcíplo. A za to chtěj prachy, že za to pomalu jde koupit DVD. Na nějaký kydy o velkém obrazu a kvalitním zvuku (který je obvykle stejně zbytečně nahlas) seru. Zvláštní, mnohem lepší zážitek byl Butch Cassidy a Sundance Kid v Aeru nebo co to bylo za kino - levnější, nechcíplo a lidi nedělali bordel.
Defe, co bys mi od Kurosawy doporučil? |
deXter 03.05.2007 22:00 |
LoL tjn me nasrali.. v palace cinemas na novym smichove kam to mam 5 minut tramvaji to je jen cesky. To radsi pujdu do slovanskyho domu s titulkama :D |
 K_A_I 03.05.2007 21:41 |
nesel bych na to do kina ani zadarmo :D ja to chci nejdriv videt anglicky:D venom ma sexy hlas;) cesky ho bude mluvit urco nejaky dite!! In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
| << | < | > | >> |
|