<< | < | > | >> |
defila 11.07.2007 17:55 |
tak co?
tak nic
presne tak ;)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
kapo 11.07.2007 17:52 |
proste neumi :-D sem řekl, a když sem řekl, tak je to dáno a když je něco dáno, tak je to tak... :-D |
defila 11.07.2007 15:48 |
ted to ctu pri smyslech -> placam :)->zajimalo by me jak belosi neumi nadacky podat :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 11.07.2007 12:52 |
v jakem originalnim zneni? co to placas?
usuzuju pouze a jenom z traileru co jsi tu postnul... |
defila 11.07.2007 12:27 |
ehm, v originalnim zneni ;)
nema msyls to mit s prekladem nebo s titulky, ztrati to to kouzloKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 11.07.2007 12:25 |
texty obycejne. belosi navic ty nadavky neumi podat |
defila 11.07.2007 12:14 |
njn mama poslouchat, opravdu jsem pri tom misty vybuchoval smichy, je to strasna hovadina, hlavne poslouchat ty texty :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
pils€ 10.07.2007 22:08 |
Dit sem rikal uz nekde ze se to menuje Tenacius D The pick of destiny (trsatko osudu) a ze vsem doporucuju se na to kouknout.... Kdyby ste me poslouchali :p S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
kapo 10.07.2007 21:32 |
no zas tak extra vtipne mi to teda neprislo... asi bych musel byt ortodoxni metalista |
Semi 10.07.2007 21:03 |
Totalni PEKLO proste FUCK!! ...:p |
defila 10.07.2007 15:49 |
btw tenhle film jdu nekam shanet, vypada obvzlaste vtipne, doporucuji poslouchat text :)
http://www.youtube.com/watch?v=DNxtIZNVyok&mode=related&search=Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 03.07.2007 04:11 |
tak sem dokoukal transformery:D ach ta nostalgie:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Ladron 01.07.2007 23:26 |
V poslední době se mě moc líbilo Music and lyrics (romantická komedie.. ideál s přítelkyní) Next (Niky cage v super filmu o předvídání budoucnosti)
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
K_A_I 01.07.2007 04:05 |
prave jsem dokoukal Pathfindera (Cesta Bojovnika či tak nejak) a celkem i slusnej film :) asi nejvic bych to pripodobnil k rambovi:D to zabijeni v lesech me ho hrozne pripomelo :D ale jinak pribeh je stale jen o akci :) mozna tak nejakech 5 minut bez nasili by se tam naslo:D celkovi hodnoceni tak 6/10 :) do kina bych ale na to nesel :) ale kazdopadne pro ty kdo nemaji co delat a libil se jim rambo vrele doporucuji:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
deXter 30.05.2007 22:38 |
j ale 3D:) |
defila 30.05.2007 17:41 |
vzdyt to vypadalo jako klasicky animovany SW co bezeli pred E III.... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 30.05.2007 15:53 |
to byl trailer na Clone Wars 3D , jenze asi jeste ho Lucasfilm nevydal oficialne tak ho museli smazat kdyz na to Lucas film prisli:) |
Fox 30.05.2007 08:14 |
to video tam asi mohlo byt na urcity cas.. . takze to samo youtube stahlo.. si myslim.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 30.05.2007 07:47 |
ted sem to nepochopil.. |
Jack 30.05.2007 07:41 |
This video is no longer available due to a copyright claim by Lucas Film Ltd. |
<< | < | > | >> |