<< | < | > | >> |
Fox 18.03.2008 21:08 |
taky bych rek :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
~stx#. 18.03.2008 20:46 |
jumper je dobrej ;) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Fox 17.03.2008 20:15 |
pokud chces zabit hodinu a 39 minut.. tak prosim :D jednej dle vlastniho usudku ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 17.03.2008 19:04 |
hmmm stejnak si to asi stahnu abych pokoukal a kritizoval :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 17.03.2008 18:23 |
ja cekal taky neco mnohem jinyho ale tohle je obycejnej pribeh o lasce takze visjak.. ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 17.03.2008 09:01 |
hmmm, stejne jsem na to neplanoval jit, ale trailery vypadaly zajimave Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 16.03.2008 21:32 |
10 000 př.n.l. nic moc... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Maxell 09.03.2008 13:05 |
http://darkzero.co.uk/v4/games/news/13643 |
Semi 14.02.2008 10:49 |
Tam je odpocitavani :p |
SirPesZ 14.02.2008 08:39 |
defila> přesně, jak říkáš :-). Na to bych docela i šel, to je plánovaný a nebo už vyšlí? Welcome to my world of death and pain |
defila 13.02.2008 16:35 |
dalsi trailer
http://movies.yahoo.com/feature/theforbiddenkingdom.html?showVideo=1
skoda te anglictiny a toho amikovkskeho hrdiny, bez toho by to byl jiste uzasny film :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 13.01.2008 12:42 |
Mno nehraje spatne :) ale vic se mi libil v I Robot:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Ladron 13.01.2008 11:57 |
mě se ten film líbi :) mám rád smitháka .) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
K_A_I 11.01.2008 15:38 |
Hmm tak sem prave dokoukal to I am legend :) mno a perfekt:) teda jako cekal jsem od toho mnohem min takze sem byl mile prekvapen:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 11.01.2008 12:30 |
v anglicke transkripci The Empress and the warriors Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 11.01.2008 11:23 |
hm wau Donnie Yen :) jen skoda ze vim prd jak se ten film jmenuje ty klikyhaky jsou uzasne sileny:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 11.01.2008 09:34 |
ad film - film nestoji za nic, efekty jsou zajimavy :)
btw kdo uz videl novy cinsky pocin Tau ming chong (the warlords)? s Jet LIm v hlavni roli, ac ho moc nemusim, tak film se vcelku povedl a neni spatny a kdyz uz jsem u tech filmu, ktere ceske divaky mijeji obrovskym obloukem, tak ted cekam na toto
http://www.youtube.com/watch?v=cOO_PzcckpE
a vubec ceske divaky mijeji velice kvalitni asijske pociny...
http://www.youtube.com/watch?v=cOO_PzcckpEKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 11.01.2008 09:25 |
tak pro tebe pse :) pro me film starej uz po tejdnu:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
SirPesZ 11.01.2008 08:17 |
Pro mě je film novinka, když je rok starej :-). Welcome to my world of death and pain |
K_A_I 11.01.2008 01:46 |
ani ne...nekdy za chvily to bude asi mesic...ale znas to cesky kina z toho delaj uber novinku :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
<< | < | > | >> |