<< | < | > | >> |
Belenor 10.07.2008 21:59 |
Vono v recenzích se píšou kdejaký sračky :-) |
K_A_I 10.07.2008 21:29 |
jo jo na Maxe uz se klepu od ty doby co vysla zprava o tom ze opravdu bude:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Maxell 10.07.2008 19:12 |
No paradox možná, ale bude to hodně dobrý. Doufám... :-) |
deXter 10.07.2008 19:10 |
v recenzich pisou ze prej to bude nejlepsi film podle komiksu tak nevim :) rozhodne na to pujdu do kina :) |
SirPesZ 10.07.2008 19:08 |
Max> dělat film podle hry, která se tváří jako film je trochu paradox, ne? :-) dex> tenhle Batman vypadá na pořádnou blbost :-).Welcome to my world of death and pain |
deXter 10.07.2008 18:38 |
to ja se vic tesim na Batmana :) http://movies.yahoo.com/movie/1809271891/info
|
Maxell 10.07.2008 18:25 |
http://www.youtube.com/watch?v=JboQmDIdKWs Tak na tohle se hodně těšim, snad to bude dobrý :-) |
Ladron 24.06.2008 15:44 |
Po dlouhé době kdy jsem neveděl že něco takového vyšlo jsem viděl In To The Wild a vřele doporučuji, aspon mě se to moc líbilo, je to drama o trampovi.. no mrkněte nato stojí to zato Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
defila 24.06.2008 10:26 |
no tak teda nic moc :/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
defila 22.06.2008 21:34 |
jinak davno tomu vysla The Empress and the warriors (http://youtube.com/watch?v=_lDzrZNj2Dg) ja si na to udelam nazor zitra az to budu zkoukavat, jsem vcelku zvedav Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Semi 20.06.2008 09:10 |
Ten druhej taky nic moc :p |
deXter 20.06.2008 08:24 |
heh :D |
pils€ 20.06.2008 02:41 |
Podle me nejlepsi bylo: Son of a bit! :DDDS divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Ladron 19.06.2008 23:43 |
No prostě mě to neohromilo :) We have no chance against their Mighty Chairs! :) Hurry in to the second universe :P:) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
pils€ 19.06.2008 22:26 |
prave bych rek ze zoidberg je tam vic nez v tom prvnim. S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Ladron 19.06.2008 22:20 |
Tak to jsi natom stejně jako bratr.. Jinak jsi asi nepochopil název nového dílu futurami Beast with milion backs :) Obluda s milioni zad.. jak je vždycky nacucla :) Bratrovi se taky víc líbil tento díl.. Mě ne.. Neobjevil se tam nybler.. fnuk fnuk, málo zoidberga, něco málo z bendera.. scraffy se neobjevil.. hermís taky asi na minutu.. Děj dost o ničem.. nevím prostě mě to nechytlo, už se těším na další díl :PNemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
pils€ 19.06.2008 20:29 |
Ladron> Ses si jistej ze to byla ta nejnovevsi menuje se to nak Beast with million bucks nebo neco. Podle me to bylo teda rozhodne lepsi nez Bender's big score S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Ladron 19.06.2008 16:10 |
jo, a nelíbila se mě.. a to jsem velký milovník futurami Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
defila 19.06.2008 14:18 |
ne, ale jdu ji sehnat :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 19.06.2008 09:08 |
Ne |
<< | < | > | >> |