| << | < | > | >> |
 K_A_I 21.07.2008 23:58 |
no ja ze tam nejakyho uzivatele s nickem Ladron prave viděl :D :D taky sem pravidelnym uzivatelem w-blogu :D ale komentar sem tam vseho vsudy napsal asi jeden:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Ladron 21.07.2008 22:06 |
na w-blog chodím pravidelně, ale nepřispívám komentáři..;) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
 K_A_I 21.07.2008 15:16 |
a ze ty chodis na w-blog a psal jsi ze je to blbost do komentaru ?:D :D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Ladron 21.07.2008 12:48 |
Doomsday (Soudny den) parodie na jakýkoliv film, dlouho jsem se u zombie filmu tak nepobavil, x milionů nevychytávek a to jsem ten film viděl jen jednou, doopravdy jen na odreagovaní, na nic jiného není dobrej :) ladronovo hodnoceníé 3/10 jen proto že jsem se občas zasmál blbostem co sem si stihl všimnout :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
 SirPesZ 20.07.2008 23:23 |
Já mám oba Batmany od Burtona na originální VHS kazetě ;-). Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 20.07.2008 22:51 |
defila: vzhledem k tomu, že jsme s Belem měli doma dokonce "action figure" Batmana... :-p |
 K_A_I 20.07.2008 21:59 |
Doomsday (Soudny den) perfektni filmek na odreagovani... priběh mno takovej jednoduchej... Vir Smrtonoš se zacne sirit a tak odriznou celí skotsko a obeženou ho 10 metrovou zdí :) jenze v roce 2035 se vir znova ukaže... v tu chvily se tak nejak zjisti ze nejaci manici dostavali zpravy ze skotska od nejakyho doktora Kanea a ze by prej mohl prijit na Antivirus a tak do mrtveho skotska poslou tým:D mno tam to pak zacne bejt takovi pofiderni :D chvily kopie Mad Maxe a pak nejaky rytířský doby ... každopadně všechny priznivce nekonečné akce by to mohlo nadchnout:D nemel sem ani moznost jit na WC aby me nahodou nejaky to střílení, sekání umíraní neuteklo :D moc se mi este libili takovi brutalnejsi zaběry... Borec dostane brokovnici headku v tu chvíli je pohled na něj doslova kouzelnej... rozhodne nic pro malí děti a všechny kdo neradi viděj usekaný hlavy a kousky mozku :D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 20.07.2008 21:33 |
:)) to se ti vryl batman toliko do hlavy, ze znas obsazeni hlavnich hercu i reziseru? sic je Burton skvely reziser, ale jako crchol tvorby bych batmana nepovazoval :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Belenor 20.07.2008 21:32 |
Tak to prr, všechno jsem plodil z hlavy, kdybych to vyčetl, tak dodám přesné roky natočení a odkazy na zdroje :-) |
 defila 20.07.2008 21:30 |
nekdo to vycetl nerad a dela z nas hlupce :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 20.07.2008 19:13 |
Jo konecne nekdo znalej :) |
 Belenor 20.07.2008 19:04 |
Vy v tom máte bordel :-) S Keatonem je Batman, Batman se vrací (obojí Burton). Pak Val Kilmer - Batman navždy, Clooney - Batman a Robin - obé Joel Schumacher, esi se nepletu. A pak už Cole nebo jak se ten herec jmenuje. Co bylo před Burtonem, to nevím, kdysi to šlo v TV a byla to spíš komedie, co si vybavuji.
Ten první s Keatonem je super, pak se to postupně zhoršuje. Ten nový Batman Begins nebo jak se to jmenovalo docela šel, ale furt to nepřekonalo Keatona. |
deXter 20.07.2008 17:07 |
No o tech ja mluvil ze jsou dobry, predtim jsem myslel nejakyho toho batmana z 1966 v tom trapny oblecku :D |
 defila 20.07.2008 16:53 |
jo ty s ketonem od burtona jsou :o)))))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 20.07.2008 15:58 |
Mno ty s Michaelem Keatonem a novejsi jsou od Burtona ne? |
 defila 20.07.2008 15:40 |
mno ty predtim maji genialne propracovany postavy, navic to cele reziroval Tim Burton, takze uz jen kvuli nemu je to skvost, holt neocenite umelce i kdyz vas kope ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 20.07.2008 15:39 |
Jj Keatonem byl dobrej, ale ty predtim a potom jsou sracky :D |
 SirPesZ 20.07.2008 14:06 |
Ten první Batman s Michaelem Keatonem byl nejlepší, jakej kdy natočili ;-). Naposledy upraveno: 20.07.2008 14:07, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 K_A_I 20.07.2008 13:00 |
vostre Dark Knight (Batman) drti žebříčky :D tak na to se tešim o to víc:) na IMDB se dostal na první místo top 250 takže to přeci jen nebude pičovinka jak ty stary batmani pro děti...batman začína byl už celkem vostrej ale to co točili předtim no tfuj :) Naposledy upraveno: 20.07.2008 13:58, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 16.07.2008 10:45 |
nove foto k red cliff, jsem zvedav jak moc velky mazec to bude :)
http://wuxiasociety.org/forum/viewtopic.php?t=64&start=225Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
| << | < | > | >> |