<< | < | > | >> |
defila 02.08.2008 18:28 |
na konci neumre? :)
nebo v cem se to meni?Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Ladron 02.08.2008 18:05 |
včera jsem shlédl Gladiátor Extended verzi.. a vůbec nechápu.. uplně to mění celý film.. kdo chcete sežente a shlédněte :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Fox 02.08.2008 10:03 |
hancock je hustej no ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
K_A_I 01.08.2008 17:18 |
Hancock : super filmek na nudne odpoledne :) Willa Smitha žeru :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
K_A_I 29.07.2008 22:44 |
uff Wanted za mnou...perfektni filmek...se spoustou super scen a se zajimavejma nečekanostma :) Angelina na konci kua prekvapila...mrcha jedna:)
ted me už jen vrta hlavou jestly by fakt neslo aby strely zatačely:DIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
K_A_I 29.07.2008 18:41 |
vcera sem misto toho cumel na Drunken Mastera( Hodne skvely dneska se tesim na Drunken Master 2 na jedne nejmenovane komercni televizi:D )... ale asi to pak nejak vecer zkouknu :) preci jen na Angelinu se kouka pekne :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Ladron 29.07.2008 11:50 |
Wanted - podle mě super filmík, mám rád tyhle "úlety" :) film popírající jakoukoliv realitu o vrazích osudu.. Určitě stojí za zkouknutí, část filmu natáčena v čr :) Doporučuji :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
deXter 26.07.2008 16:44 |
http://www.gametrailers.com/player/29306.html?type=mov |
defila 26.07.2008 16:15 |
ad pesz - treba by mohl v bance zadat o pujcku a jako ruceni pro navratnost platby by uvedl toto souhvezdi :)
ad dex - jo treba forma zivota zalozena na pivni slozce .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 25.07.2008 20:23 |
Treba jina forma zivota ktera potrebuje k zivotu uplne neco jinyho nez to co zivot na Zemi :p |
K_A_I 25.07.2008 20:20 |
SPZ: co bych sni asi tak mohl dělat :) samozřejmě že bych si sní hrál :P a to ze v nasi galaxii neni zadnej jinej zivot tomu fakt nefandim ;) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
deXter 25.07.2008 19:53 |
Ja bych zase chtel bejt darth vader a sekat vam hlavy lightsaberem D: |
SirPesZ 25.07.2008 19:49 |
KAI> to by mě zajímalo, co bys dělal s galaxií :-). Vzhledem k tomu, že život (alespoň v naší galaxii) je pravděpodobně jen na naší planetě (tedy, inteligentní život s civilizací, abychom byli přesní), tak nevím, co bys dělal třeba se souhvězdím Vodnáře :-). Welcome to my world of death and pain |
Ladron 25.07.2008 11:26 |
Kdo viděl včera, dneska... Tigerland (tábor tygrů) collin farell nebo jestil jste to viděli někdy jindy :) co nato říkáte ? Mě se to moc líbilo.. i když trošku přehnané .o)Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
K_A_I 25.07.2008 11:23 |
me by stačilo bejt vladce celý Země :D ale proč bejt tak skromnej :D rovnou celý naší galaxie:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
SirPesZ 25.07.2008 11:12 |
Každý máme svůj malý sen :). Welcome to my world of death and pain |
defila 25.07.2008 08:03 |
nejsi skormnej :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 24.07.2008 22:39 |
Mně by stačilo jen bejt nejlepší kytarista světa. Welcome to my world of death and pain |
defila 24.07.2008 20:06 |
no, ja zase chodoim po svete s tim, ze chi byt uhlobaronem ci rentierem, kdybych mel takove stesti jako ona, tak bych se vubec nebranil :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Ladron 24.07.2008 18:08 |
moc moc, ale ta chodila po škole s tím že jednou bude miss, vážně toříkala a šla jen po tom.. no .. je to blbka :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
<< | < | > | >> |