| << | < | > | >> |
Fox 01.11.2008 23:35 |
mohylovy vrchy? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 defila 01.11.2008 17:57 |
hmmm super .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Ladron 01.11.2008 17:17 |
no LOTR extended mě nadchnul, podoba knize o dost větší než v normální verzi, už mě tam nic nechybělo a to tu knížku mám fakt rád.. myslím že super práce.. Každopádně dneska vyšla Futurama Benders Game
http://www.futuramania.cz/download/bgame/(streamovaná verzve v DVD kvalitě, enjoy)Naposledy upraveno: 01.11.2008 17:20, Ladron Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
 K_A_I 30.10.2008 09:31 |
tak sem si dal sosat SW: Clone Wars kdyz uz konecne vysel DVDrip :) doufam ze to bude aspon z poloviny dobry jako serial :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 26.10.2008 22:16 |
nikdykde kupodivu knzneprebiji jeho filmovou predlohu, sic jsem t jen proklikal, aevypadalo to jako straslivy kyc :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 26.10.2008 20:35 |
Podle mě může bejt film maximálně jako dobrý ilustrace ke knize (pokud je podle knihy). A pak jsou takové věci, že podle filmu vznikne kniha :-). Jako třeba Nikdykde od Gaimana (napsal scénář k seriálu a pak knihu, ale seriál jsem neviděl).Welcome to my world of death and pain |
Maxell 26.10.2008 15:30 |
aha, no já používal CTRL F a hledal sem to česky napsaný no :-D |
 defila 26.10.2008 14:25 |
zadny film podle knihy nepredstihne napsanou knihu ;)
(tedy pokud to neni kniha podle filmu a dle toho natoceny film :o))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 K_A_I 26.10.2008 13:39 |
ja videl jen Dve veze v rozsireny verzi... a i tak to na knizku ani zdeleka nemelo... In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 26.10.2008 13:02 |
hmmm v ramci nabivani informaci, bych se opravil, jelikoz madarinstina jako takova neexistuje, jde o muj chybne rpekladany anglicky prepis .)
a s tim samozrejme souvisi - ano The Forbidden Kingdom jsem videl :)
a LOTR v extended verzi je rozhodne vic super, nez klasicky LOTR, tak me napada, ze sjem to dlouho nevidel, tak az bude nekdy cas, tak zkouknu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 K_A_I 26.10.2008 12:22 |
Maxell: tak jsi asi lumka...
defila 19.05.2008 16:42 ID příspěvku: 916 tak jsem videl The Forbidden kingdom - fantasy/pohadkovy pribeh pekny (smichany asi 3 povesti do jedne)
vytknul bych jen par veci : - anglictina :( nehodi se tam, nechamu, kdyz tam muzou zaznvat mandarinsky dialekty, tak proc cely film musi byt v Aj (patrne kvuli pitomemu amikovskemu herci, ktery je mezi temi mistry bojovych umeni jako pest na oko a dava do toho takovy dementni americky raz humoru) - ten amik se mi natolik nelibil, ze dostane jeste jeden bod sam pro sebe - misty bych mozna pouzil jinaci hudbu
->> jinak velice pekne :)In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Maxell 26.10.2008 10:23 |
KAI: Tak sem tu tu zběžně prohledal a nic :) |
Fox 26.10.2008 10:19 |
je toho tam vic ale jako knizka to neni urcite.. to by to melo 10 hodin ten film.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 K_A_I 26.10.2008 10:16 |
maxell: mam pocit ze defila tu o tom pred nejakym tim mesicem psal In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Maxell 26.10.2008 10:00 |
Viděl jste někdo Zakázané království? |
Ladron 26.10.2008 09:51 |
dneska mě čekájí všechny tři díly LOTRA v extended verzi, jsem nato zvědav, mělo by to být uplně jako kniha .. viděli jste někdo ? Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
pils€ 24.10.2008 14:49 |
Mrknete na Step-brothers, fakt povedena komedie :) S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Jack 22.09.2008 12:14 |
Pro toho kdo to nevidel, moc peknej dokument.
http://video.google.com/videoplay?docid=-686108267122535204 |
 SirPesZ 21.09.2008 09:19 |
Já myslím, že radši ne. Od toho tu je drogová místnost :-).Welcome to my world of death and pain |
 defila 21.09.2008 00:01 |
takovych prispevku a promazano,cekal jsem, co se noveho dozvim a ono nic, mel jsi to tu alespon 24 hodin nechat, aby i ostatni meli moznost kouknout, co se tu resi za moudra :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
| << | < | > | >> |