| << | < | > | >> |
 K_A_I 14.03.2009 12:20 |
mno co jsem tak o watchmenech vypozoroval (vycetl) tak kazdej kdo zna komixovou predlohu tak je z filmu silene nadsenej, za to beznej filmovej konzument neznalej predlohy to bere jako takovej prumernej film :-) sam sem zvedavej jak se me to bude libit :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 14.03.2009 09:42 |
ja jsem na watchmeny hodne zvedavej, uvidim, co mi to prinese :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Falcon 14.03.2009 07:17 |
tak včera sem byl na Strážci - Watchmen a hm začínalo to v 17:50 a z kina sem vylezl 20:45 :D jinak to nebylo nic moc akčního, pár akcí ale nic převratnýho... xaxaxaxax |
 defila 08.03.2009 23:33 |
zase ten omylany che guevara, co vas na nem tak pritahuje, uz si musim udelat cervene triko, na kterem budu mit stejnym zpusobem zobrazeneho soudruha Maa vivat la "kulturni" revolution! ;)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Sketa 08.03.2009 23:02 |
Neni to moc aktuální už, ale právě koukám na film DOBLBA a řikám si co tim autor chtěl vlastně říct...to spíš mělo bejt PROBLBA...to je zase jednou česká kravina non plus ultras....Viděl někdo Che Guevara: Revoluce? "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
 Falcon 08.03.2009 22:50 |
dneska sem byl na Dutches :) docela zajímavý i když mě taký filmy neberou :D xaxaxaxax |
 defila 02.03.2009 15:08 |
nikde jsem netvrdil, ze v nem je, na trailer jsem nekoukal, cetl jsem si seznam hercu, kteri tam budou hrat :)))
hehe :) mel jsem vas v tom jeste chvili nechat )Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 02.03.2009 14:20 |
Samuel L. Jackson v tom traileru neni ne? toho bych si urcite vsimnul:D |
 Falcon 02.03.2009 08:15 |
Pitta sem poznal hned, ale takovýho Toma Cruise v tropické bouři sem nepoznal xD
Samuel L. Jacksona sem tam neviděl...
jinak v pátek sem byl na Valkýře a až na předpokládanej konec se nic zázračnýho nekonalo, bylo to trochu drama no ale jinak nic :)
(shit zas náhled)xaxaxaxax |
Fox 02.03.2009 07:52 |
ja zas samuela ale asi sem nedaval pozor :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 01.03.2009 22:42 |
Pitta jsem vubec nepoznal :D |
 defila 01.03.2009 22:35 |
Tarantino,drama? Brad Pitt? Samuel L. Jackson? hmmm, jsem zvedav :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 01.03.2009 22:17 |
tak tohle bude nevidannej masakr :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 01.03.2009 16:07 |
mazec :) |
 K_A_I 01.03.2009 16:01 |
tarantino a druha svetova?? HUKOOOT ... http://www.csfd.cz/film/117077-inglourious-basterds/trailer/In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
th0m45 26.02.2009 01:11 |
Hehe zrovna vcera sem videl taky, muzu doporucit, super film :) Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
deXter 25.02.2009 20:55 |
jo yesman je dobry xDD |
 K_A_I 25.02.2009 19:38 |
ja byl v pondeli zase v kine :D sel jsem na Yesman:D a husty:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 25.02.2009 08:51 |
takze nam pribehne jeden klasicky horor od znacne znameho spisovatele, jsem vcelku zvedav
http://www.cthulhu-themovie.com/video.htmlKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Ladron 15.02.2009 15:13 |
Tak bohužel nemůžu jinak než souhlasit, jsem rád že to byl poslední s filmů a tím pádem konec futurámy celkově, ještě by mělo přijít rozsekání na díly apod.. ale doopravdy co film to byl slabší a slabší a tento už je doopravdy futurama odvar... takže i milovník futuramy jako jsem já musí říct "kouknout, ale netěšit se na nic extra" :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
| << | < | > | >> |