v integrovany zvukovce je imho problem.. Kamos ma novej komp a zvukovku 7+1 (ovsem soundmax) nejen ze mu to nestiha vydavat zvuky pri hrach ale jeste mu to prska kdyz mluvi na mikrofonu..a nejde to nijak nastavit..zkouseli sme tam davat moji audigy 2 a bylo po problemu..
:) já si nahrál crysis a občas hraju zaklínača, ale mám malej problém pač sem si koupil nový repro od geniusu , ty v tom dřevě, ale ty nový 5005 a když zapnu zaklínača, tak když je nějakej rozhovor, tak to jakoby šumí :/
Ma to nadherny animace, nadherny souboje, nadhernou grafiku, nadherny zpracovani prostredi, mesta ale ten stereotyp ti pak prijde nudnej no. Ale kazdopadne to hraju pac me bavi bojovat :) delat si srandu ze strazi a ucit se novy veci :)
falco: ze zacatku si budes rikat jak je to super hra:) ale jak uz rekl Jack behem chvile ti vsechno prijde moc stereotypni kazdopadne za vyzkouseni to rozhodne stoji ...hlavne to jak dokaze vysplhat snad na vsechno.
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.