No nejen o SW hrách...
<< | < | > | >> |
Maxell 08.02.2009 17:37 |
Už jsem to sehnal, jdu to rozbalit a zkusit :-) |
SirPesZ 08.02.2009 17:15 |
KAI> skákat po střechách ve středověku a nebo současnosti? Hm... Moc velká změna pointy :-). Navíc když je to středověk, tak je to hned lepší :-D (jak pro koho, já vim).Welcome to my world of death and pain |
K_A_I 08.02.2009 17:09 |
lol ale ani jedno neni parkour ;) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
deXter 08.02.2009 12:55 |
no je to hodně podobný prince of persia, jinak klasická akční fps akorát že tam skáčeš.. to je i spore originální nápad ale když si to tak vezmeš tak je to normal strategie až na ten začátek kdy seš jako buňka :D |
SirPesZ 08.02.2009 12:55 |
Tak skákání po střechách atd. bylo právě už v tom Assassinoj. Welcome to my world of death and pain |
K_A_I 08.02.2009 12:50 |
Mirrors edge neni originalni napad? znas snad vic her vic her s parkurem? In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
deXter 08.02.2009 12:18 |
no tak proč by se nedrželi zajetejch kolejí z kterejch maj prachy, v dnešní době se bojej přijít s něčím novým protože nevědí zda by se to prodávalo tak radši dělaj to samé s novou grafikou.. :) |
defila 08.02.2009 12:09 |
nevim z GTA serie mi prisla nejlepsi dvojka, super vec, kdyz to hral clovek s kamarady po siti, nenarocne na grafiku, nenarocne na vytizeni pameti ci CPU, presto genialne hratelne, stale resim otazku, zda hry v teto chvili maji co nabidnout, nebo jsou to jiz jen kopie verzich predchozich, abych se priznal, tak v poslednich cca 4-6 letech jsem nenarazil na originalni napad :) (lehce z toho v tomto casovem useku vybocuje KOTOR, ale to jen okrajove :)) ) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Maxell 08.02.2009 12:08 |
ME bych si rád zahrál :-) |
SirPesZ 08.02.2009 11:30 |
GTA se mi nelíbí. Ten roh zrcadla mi připomíná takovej moderní Assasin's Creed.Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 07.02.2009 21:43 |
falcon: tak to dohraj na normalni a zahraj si to na obtiznou...to uz je docela mazec :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Falcon 07.02.2009 20:24 |
neříkám serii, gta 4 nebo kolik to je to nový, to nehraju takovýhle hry. xaxaxaxax |
deXter 07.02.2009 20:16 |
pochybuju že se něco vyrovný GTA serii... mafii nepočítám :D |
K_A_I 07.02.2009 20:07 |
to ze to je lepsi jak GTA 4 byla jen takova reklamni fama aby si to co nejvic lidi koupilo :) lepsi je to prej jedine v humoru :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Falcon 07.02.2009 20:01 |
sem spadl z prvního baráku a vypl sem to :D zkoušel někdo Saints Row 2 ? prej je to lepší jak GTA 4 , asi si to nainstaluju, mám to tu :)
jinak prej to mirrors edge má prejt strašně náročný a náročný to teda není mi přijdeNaposledy upraveno: 07.02.2009 20:04, Falcon xaxaxaxax |
K_A_I 07.02.2009 19:56 |
nebejt delky hry, absence hp baru a "otravnosti" souboju (souboje se me na zacatku libily jenze se hrozne rychle okoukaly)
ale jinak super game :)In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
~stx#. 07.02.2009 19:51 |
http://www.youtube.com/watch?v=2N1TJP1cxmo http://www.youtube.com/watch?v=qBlL0Jj7QBM&feature=channel
nejlepsi hra, predevcirem jsem si to sosnul a sedim u toho porad :DNaposledy upraveno: 07.02.2009 19:53, ~stx#. I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
K_A_I 05.02.2009 19:05 |
uz cekam jen na titulky :D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 05.02.2009 16:15 |
ne, nevidel :) nevlastnim zadnou konzoli, jediny na co asi pokoukam, bude ted ten novy afro samurai - resurrection, co vyselKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
K_A_I 05.02.2009 14:47 |
co defilo videl jsi videicka na Afro Samuraie pro ps3 ?:-) to bych si moc rad zamačkal:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
<< | < | > | >> |