Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > SW games
29.11.2024 (3.149.235.66)

SW games

Zakladatel: Maxell

No nejen o SW hrách...

<< | <> | >>

defila
03.04.2009 22:39
heh :))asi si ekdy zahraju :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

K_A_I
03.04.2009 22:35
http://www.quakelive.com

pojdte pařit :P quake 3 v prohlizeci ?:) neinstaluje se :) jen se potaha par veci a hura parim :D
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Belenor
25.03.2009 06:06
Tomu snad nikdo nevěří, že to bude lepší, než šunka doma :-)
deXter
24.03.2009 23:51
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32089&r=top

defila
16.03.2009 18:58
hmmm, zajimava predstava :)

ad hikikomori - kouzelne je, jak japonci vse dokazou prevezt na svuj psychologicky potencial, ze? :)

jejich prislovecne oznaceni otaku je v pravde vystihujici tenhle vyraz, presto se nejedna o nic jineho nez misantropy, ci jedince, kteri nejsou schopni zit s okolni spolecnosti a vychazet s lidmi, zajimalo by me, jak dlouho se tenhle fenomem objevuje, jelikoz anime je datovano nekd d 70. let, z hoistorickeho hlediska syl psolecnosti k nicemu takovemu neinklinoval, prizenivsi se syn, se staval prakticky hlavou dane rodiny...

zajimaloby me, kde se to vzalo :)

K_A_I
16.03.2009 17:28
lol pry trochu extrem... jestli to slovo je to co myslim ( nevychazet ven z baraku a furt jen parit na kompu, nebo cumet na tv ) tak je to hooodne velkej extrem... takovi lidi jsou zbytecny...
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Flamberg
16.03.2009 17:10
No, do hikikomori máš "poněkud" daleko. Nicméně asociál jsi :-D

Belenor
16.03.2009 16:28
Nechybí, já jsem asociál :-) Pro tebe hikikomori, i když to už je trochu extrém, kterého nedosahuji :-)

defila
16.03.2009 16:18
ad bel - kdyz pominu zenu a maleho naslednika trunu, nechybi ti pri tvych pobytech doma socialni kontakt? :)

ja priznavam, ze v Ol jsem prakticky stale zalezly v knihach, ale na nejaky koncert to proste chce, takhle jsem posledne sel z nutnosti na punkovej koncert a posledni panove nebyly vubec spatny :)

Belenor
16.03.2009 16:11
Eh?
Jack
16.03.2009 15:47
Bele ty nam senilnis :p

Belenor
16.03.2009 15:44
Tak to už je individuální, to já radši sedím doma s inteligentní manželkou po boku než s blbci v zahulené hospodě :-) A pozor, blbci neoznačuji osoby, se kterými jsem tam šel, nýbrž osoby, které jsme tam nalezli. Hulákali a kouřili cigarety, takže mi pak oděv nechutně smrděl. A jít za hudbou, to je problém, jsem vybíravý :-) Prostě doma je mi nejlíp :-) Žádný kuřáci a zábava dle vlastní chuti nerušená okolím.

Falcon
16.03.2009 15:07
vzledem k tomu jak často chlastám xD já prachy do her necpu, ale tyhle dvě hry za 3 stovky to je fakt super :)
xaxaxaxax

defila
16.03.2009 15:01
dalsi otazka (ac tady bude pusobit asi trochu nepristojne :o))

je zabava travit vecer sam u compu, nez jit mezi lidi za hudbou? :)
ja jdu radsi mezi plebs :)

Belenor
16.03.2009 14:33
Mno, tak když to vezmeme na čas zábavy, tak některé hry mají docela dobrou cenu za hodinu zábavy, ne? Lepší než pivo či koncert :-)

defila
16.03.2009 14:16
hm, investice do hry je investice do hmotne veci, pravda, otazka je, zda se to da nazyvat investici :)))

Falcon
16.03.2009 13:55
no troufám si říct, že jedinci mající raději investice do hmotnějších věcí by s tebou možná nemuseli souhlasit xD
xaxaxaxax

defila
16.03.2009 13:37
to jit radsi a pivo, ne bo na koncert )

Falcon
16.03.2009 12:56
sem si byl te´d koupit datáč k Tiberium Wars Kane's Wrath a za 339 kč sem dostal datáč a k tomu origoš NFS ProStreet :D sice mi budou na prd ale tak zadara neber to že xD
xaxaxaxax
Maxell
15.03.2009 17:15
ME bylo supr, delší to bejt mohlo no :-)
<< | <> | >>