No nejen o SW hrách...
<< | < | > | >> |
 kapo 02.08.2005 12:57 |
ted se snazis delat velkeho dospelaka a snazis se me shodit pred ostatnima, jakobych tuhle hovadinu zacal, co? hm ne faksiku to se ti nepodari :DDD Naposledy upraveno: 02.08.2005 12:57, kapo |
Fox 02.08.2005 11:43 |
mg to je porad dokola... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 kapo 02.08.2005 10:44 |
haha Duff: ale ja sem se snikym nechtel hadat... proste si tak pisu, ze by se mohla skloubit manga a 3d a reknu ze jsem to videl v kill billovi a ze to celkem slo( upozornim, ze si nejsem jisty, jestli to je manga nebo co) a v zapetni na me leti urazky jak od 5tileteho ditete... sem se proste musel zasmat, ale pak uz jsem se fakt vytocil no :) faks: ty jsi mi ukradeny, jak uz jsem tady nekde rekl... Kai: od tebe me to mrzi :/
BTW: Duff: ja nejsem spinavy :DNaposledy upraveno: 02.08.2005 10:45, kapo |
Fox 01.08.2005 19:33 |
dyt rikam ze to byla posledni:D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 SirPesZ 01.08.2005 18:48 |
Hele, hádky jsou vedle. Welcome to my world of death and pain |
defila 01.08.2005 18:33 Editovat,
Smazat
|
:D |
Fox 01.08.2005 16:14 |
bla bla bla takhle ze sebe umi delat chytryho kazdej ale chytrym byti to je vec druha...neminim se s tebou uz bavit(urcite se to v tvym slepicim mozecku vyvine tak jako bych z tebe mel strach ale proste se nechci hadat s naprostym kokotem) to uz byla z me strany opravdu posledni urazkaNaposledy upraveno: 01.08.2005 16:15, Fox You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 01.08.2005 15:09 Editovat,
Smazat
|
hehe jak muze muj nazor rozhnevat jednoho trotla, mily trotle, jde urazet i bez toho abys nas tu obohatil vyctem svych naucenych sprostych slov .) |
Arm. 01.08.2005 14:46 |
loooooool Give a guy some peace, would ya? |
Fox 01.08.2005 13:57 |
ne zmanena to to ze ses absolutni sracka a seres do veci po kterych ti je hovno a to nemyslim nic o manga a anime myslim to ze se seres do hadek po kterejch ti je hovno takze kdyz uz neco chces napsat a kousni se do rtu a mysli si svoje nemusis prece davat na jevo jakej ses master PS: o tebe sem zajem ztratil uz v diskuzi o drogachYou can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 01.08.2005 12:42 Editovat,
Smazat
|
to fak$- mno kdyz jsem te rozesmal, tak to znamena to, ze jsi moji vetu bud nepochopil nebo nemas intelekt na to abys jinak sarkasticky odpovedel, takze muj zajem o tebe se razem ztratil |
defila 01.08.2005 12:40 Editovat,
Smazat
|
to kai - ale zapomnel jsi se zakopat a pouzivani drsnych FU hlasek je steje detinske jako debilni |
Fox 01.08.2005 12:40 |
hh bys me rozesmal defilo You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 K_A_I 01.08.2005 12:38 |
FU defila,me sere kdyz nekdo spatne zachazi s nazvy anime a manga a dela z toho jedno a to sami kdyz je mezitim hafec rozdil. neboj dobry anime uz jsem si pustil diky za radu;)In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 01.08.2005 12:18 Editovat,
Smazat
|
taky si prispeju, kdyz je tu takova zabava :) -- tak nejdriv - to Kai - Ses blb, machrujes tu s tim, ze vis o Anime,Manze, Hentai a kdovi cem jeste opravdu moc, snazis se byt vyjimecny, nebo si myslis, ze jsi uzasny tim, ze to sledujes, úpromin ja to sleduju uz dlouho a nikdy jsem pred nikym nevytahoval to, ze o tom vim vic nez nekdo jinej, zcela trapne se chovas stejne jako Kapo :), kdy on se navazi do tebe a ty se navatzis do huleni,o tom nejspise vis uplne stejne jako o anime, tak radsi mlc, jdi se se svyma drsnejma recma o tom, ze nekoho rozbijes zakopat a pust si dobry Anime, ktery si nazvi treba Mangou at ti stoupne Ego to Fak$-- mno slepy patolizal, ktery ani svuj nazor sam nevyjadri, k tobe toho nejde moc vic rict :) to kapo -- spinavy fetak, kteryho musim nekdy navstivit v Opave :) |
 kapo 01.08.2005 10:24 |
takze uz jste dva? kaii? do tebe bych to nerekl, ale co, no... Jak bych vam to jenom rekl, jste mi ukradeni oba dva a asi jste velci páááni. Takze co mi neni rovno, po tom je mi hovno... a konec vy tuplasove PS: smrdite :D |
Fox 01.08.2005 00:54 |
:D ne kaii prece si nebudes spinit ruce tou spinou...do hadek to je moc daleko... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 K_A_I 01.08.2005 00:50 |
Kapo: Faks a ja se te bojime ty vole jako fakt ze tvoje rečičky nas neserou ! viš piču vo Anime a Manga a beres si tyto nazvy do huby! na tohle jsem ja haklivej ! takze fu zmrdečku. Chces mi rozbit drzku? ok prijed klidne si stebou dam match? ale abys druhej den nebrecel v nemocnici na JIPce debilku.jo a nez sem prijedes nezapomen se poradne nahulit;). PS: smrdiš!Naposledy upraveno: 01.08.2005 00:51, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Alda 31.07.2005 22:33 |
no co se mangy tyce... pry existuje puvodni trilogie v manga provedeni jako komix... a po ty prahnu tak ze jsem prolezl tu nejvetsi spinu a podsveti internetu... nikde nic... takze se naskiluju japonskejma znakama a vrhnu do podsveti japonskyho netu :) I am your Father |
 kapo 31.07.2005 21:38 |
hele, tak se neposer. Podle me je to dost podobne... nejsem super znalec a jasne jsem to rekl, jestli se proste nehodlas bavit normalne, tak se jdi vysrat. Chovas se jako naprosty rozmazleny kreten, mit te tady predemnou uz je z tebe mastny flek... jak ja tohle miluju takove kecy. OMG |
<< | < | > | >> |