Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > SW games
14.11.2025 (216.73.216.174)

SW games

Zakladatel: Maxell

No nejen o SW hrách...

<< | <> | >>

kapo
02.08.2005 21:04
konecne... na tohle jsem cekal.. .ted uz jsem zticha :D
Leon
02.08.2005 15:41
Už se na to vy***te... nebo jděte jinam, trochu bych to tu promáz...
Fox
02.08.2005 13:08
jak muzes vedet co chci?psal sem to pro ti protoze uz sem se ru hadku snazil ukoncit a ty zase rozvracis konflikt ponizujes se sam nemam zajem te ponizovat chtel sem te jen upozornit ze to je blbe jak si to napsal ale proste sem se moc rozvasnil jedinej ty to nedokazes pochopit a to uzb jed dlouho tak pls ignoruj stejne jako ja budu ignorovat tebe
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

kapo
02.08.2005 12:57
ted se snazis delat velkeho dospelaka a snazis se me shodit pred ostatnima, jakobych tuhle hovadinu zacal, co? hm ne faksiku to se ti nepodari :DDD

Naposledy upraveno: 02.08.2005 12:57, kapo

Fox
02.08.2005 11:43
mg to je porad dokola...

kapo
02.08.2005 10:44
haha
Duff: ale ja sem se snikym nechtel hadat... proste si tak pisu, ze by se mohla skloubit manga a 3d a reknu ze jsem to videl v kill billovi a ze to celkem slo( upozornim, ze si nejsem jisty, jestli to je manga nebo co)
a v zapetni na me leti urazky jak od 5tileteho ditete... sem se proste musel zasmat, ale pak uz jsem se fakt vytocil no :)
faks: ty jsi mi ukradeny, jak uz jsem tady nekde rekl...
Kai: od tebe me to mrzi :/

BTW: Duff: ja nejsem spinavy :D

Naposledy upraveno: 02.08.2005 10:45, kapo

Fox
01.08.2005 19:33
dyt rikam ze to byla posledni:D

SirPesZ
01.08.2005 18:48
Hele, hádky jsou vedle.
Welcome to my world of death and pain
defila
01.08.2005 18:33
Editovat, Smazat
:D
Fox
01.08.2005 16:14
bla bla bla takhle ze sebe umi delat chytryho kazdej ale chytrym byti to je vec druha...neminim se s tebou uz bavit(urcite se to v tvym slepicim mozecku vyvine tak jako bych z tebe mel strach ale proste se nechci hadat s naprostym kokotem)
to uz byla z me strany opravdu posledni urazka

Naposledy upraveno: 01.08.2005 16:15, Fox

defila
01.08.2005 15:09
Editovat, Smazat
hehe jak muze muj nazor rozhnevat jednoho trotla, mily trotle, jde urazet i bez toho abys nas tu obohatil vyctem svych naucenych sprostych slov .)
Arm.
01.08.2005 14:46
loooooool
Give a guy some peace, would ya?
Fox
01.08.2005 13:57
ne zmanena to to ze ses absolutni sracka a seres do veci po kterych ti je hovno a to nemyslim nic o manga a anime myslim to ze se seres do hadek po kterejch ti je hovno takze kdyz uz neco chces napsat a kousni se do rtu a mysli si svoje nemusis prece davat na jevo jakej ses master
PS: o tebe sem zajem ztratil uz v diskuzi o drogach
defila
01.08.2005 12:42
Editovat, Smazat
to fak$- mno kdyz jsem te rozesmal, tak to znamena to, ze jsi moji vetu bud nepochopil nebo nemas intelekt na to abys jinak sarkasticky odpovedel, takze muj zajem o tebe se razem ztratil
defila
01.08.2005 12:40
Editovat, Smazat
to kai - ale zapomnel jsi se zakopat a pouzivani drsnych FU hlasek je steje detinske jako debilni
Fox
01.08.2005 12:40
hh bys me rozesmal defilo

K_A_I
01.08.2005 12:38
FU defila,me sere kdyz nekdo spatne zachazi s nazvy anime a manga a dela z toho jedno a to sami kdyz je mezitim hafec rozdil.
neboj dobry anime uz jsem si pustil diky za radu;)
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
defila
01.08.2005 12:18
Editovat, Smazat
taky si prispeju, kdyz je tu takova zabava :)
-- tak nejdriv - to Kai - Ses blb, machrujes tu s tim, ze vis o Anime,Manze, Hentai a kdovi cem jeste opravdu moc, snazis se byt vyjimecny, nebo si myslis, ze jsi uzasny tim, ze to sledujes, úpromin ja to sleduju uz dlouho a nikdy jsem pred nikym nevytahoval to, ze o tom vim vic nez nekdo jinej, zcela trapne se chovas stejne jako Kapo :), kdy on se navazi do tebe a ty se navatzis do huleni,o tom nejspise vis uplne stejne jako o anime, tak radsi mlc, jdi se se svyma drsnejma recma o tom, ze nekoho rozbijes zakopat a pust si dobry Anime, ktery si nazvi treba Mangou at ti stoupne Ego
to Fak$-- mno slepy patolizal, ktery ani svuj nazor sam nevyjadri, k tobe toho nejde moc vic rict :)
to kapo -- spinavy fetak, kteryho musim nekdy navstivit v Opave :)

kapo
01.08.2005 10:24
takze uz jste dva? kaii? do tebe bych to nerekl, ale co, no...
Jak bych vam to jenom rekl, jste mi ukradeni oba dva a asi jste velci páááni. Takze co mi neni rovno, po tom je mi hovno... a konec vy tuplasove
PS: smrdite :D
Fox
01.08.2005 00:54
:D ne kaii prece si nebudes spinit ruce tou spinou...do hadek to je moc daleko...
<< | <> | >>