No nejen o SW hrách...
| << | < | > | >> |
 Belenor 25.01.2007 15:11 |
To je tak, když se chce člověk něco dozvědět. Nakonec si to stejně musí najít jinde, páč tady nikdo pořádně neodpoví. |
deXter 25.01.2007 14:58 |
mno ono kdyz nekdo napise neco a druhej rekne a proc? ten mu odopvi a on zase a proc? to neni 2x normalni .) |
 Belenor 25.01.2007 14:51 |
To víš, my dementi nevíme, že klademe dementní otázky, dík za upozornění. |
deXter 25.01.2007 14:39 |
lol kdybyste aspon jednu z vasich dmntnich otazek rekli na pctunin foru tak vas zabanujou hned :D btw 8800GTX ma skoro stejnou spotrebu jako 2 roky stary grafky:) |
Semi 24.01.2007 19:36 |
No pokud je ten zdroj 4 roky starej tak to zas tak nevadi ja mel zdroj co mel pres 6 let a slapal jako dabel ale pokud o to nepecujes tak se nediv :) :p |
Jack 24.01.2007 15:20 |
jj taky...deska ma v sobe takovy vychytavky ze jakmile je v ohrozeni disk,cpu nebo samotny system tak shodi pc.. Na zdroji je x vetvi..a kazda ma urcitou V a urcity Ampery..jakmile jedna vetev klesne tak to ten zdroj bude snazit vyvazit sebranim V na jiny vetvi..tim treba odebere moc V desce nebo pametem a pak se to sekne..nebo to zuchne :) |
 Falcon 24.01.2007 15:14 |
ty jo to bych musel mít tu GF 8800 abych překročil takovou spotřebu ne ? :D ještě by to mohlo znamenat třeba samovolnej restart pc ?xaxaxaxax |
 Belenor 24.01.2007 15:09 |
Co myslíš souslovím "padnutí napětí ve větvi"? Jak to vypadá? Bych očekával, že výpadek větve znamená smrt zdroje. Nebo se někde na nějakém násobiči neudrží napětí, takže je potřeba jen vyp./zap.? Předpokládám, že v počítačích jsou nějaké pulzní svině? O těch toho moc nevím, co se dějě při překročení jmenovitého výkonu či co těch 400W vlastně je. |
 Falcon 24.01.2007 15:04 |
stačí když ho vysaju ? :D větráky vysávám pravidelně :)) xaxaxaxax |
Jack 24.01.2007 14:51 |
no prave ze ho mas 4 roky..to je dost na zdroj..a obzvlast jestli je plnej prachu.. |
 Falcon 24.01.2007 14:46 |
hele mám ho skoro 4 roky a jede :D zkusím ty ovladače a napatchuju to všechno a uvidím xaxaxaxax |
Jack 24.01.2007 14:43 |
muze bejt znicenej ten zdroj..od vyroby..vy se porad ptate..proc by proc by..me je to jedno..me to neshori pred ocima celej pc :) Naposledy upraveno: 24.01.2007 14:44, Jack |
 Falcon 24.01.2007 14:40 |
ježiš jak by mohl neudejchat blbý generalse když to zvládl zdroj na starým pc ? :D nevím takhle z práce do toho 15 km vzdálenýho pc moc nevidím xaxaxaxax |
 defila 24.01.2007 14:28 |
a proc to napeti padne? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Jack 24.01.2007 14:26 |
K zaseknuti dojde tim ze zdroji padne napeti na naky vetvi..tak se to snazi vyvazit jinou..a jelikoz to neudejcha tak se to sekne.. Co mas za zdroj? a co mas za veci v kompu? |
 defila 24.01.2007 14:09 |
ad belenor ->ale zasmal jsem se :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 24.01.2007 14:09 |
ad belenor -> ale bylo by to zajimavy->napriklad kdyby byl silny nepritel, tak by jsi mel v na rezistorech vetsi odpor :)) treba to mylsle takhle -> kdyz je graficka karta vice namahana dozaduje se vetsiho prikonu, tim padem musi na zdroji vznikat vetsi vykon na zdroji a dle vzorce P=UI tam musime vrazet vetsi napeti a proud z toho by se dalo ale uvozovat,ze hra,ktera je opravdu narocna si ze site bude misto obyvklych 230V brat treba 500V, zdroj nam zacne generovat obrov¨sky vykon, takze si budeme moci zaridit elektrarnu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Falcon 24.01.2007 13:21 |
nemám rád fyziku :D no podle mě je kravina aby se mi seklay generals a NFS Carbon mi jely o.O
zkusím doma nový ovladače a hodím do hry update, ale generalsy a ten datadisk k ním sou samostatný hry tak nevím...xaxaxaxax |
 Belenor 24.01.2007 13:00 |
Myslím, že současné hry zatěžují počítač zhruba stejně. Sice nejsem takový odborník na programování her jako jsi ty, ale myslím, že hry renderují na max, co to jde (s nějakou rezervou, aby taky hra reagovala na uživatelský vstup), počítání herních elementů asi taky běží celkem v cyklu.
Mimochodem co myslíš tím, že některá hra zatěžuje počítač na 500W. Z fyzikálního hlediska moc počítačům nerozumím, to jako, když se toho kreslí víc, tak teče větší proud? Jak dojde k tomu zaseknutí? To jako s větším proudem tedy klesne napětí, což má za následek selhání?
Je teda fakt, že přehřívání taky může způsobit zaseknutí - to funguje jak? S teplotou klesá nebo roste odpor? a pak zas dojde ke kolísání napájení a záseku? |
 Falcon 24.01.2007 12:53 |
ty vole a na pc s GForce 2 a athlonem 1333 mi ty generalsy jedou :D tak co to je ? nepředpokládám, že bych měl na 1333 silnější zdroj jako na 2,6GHz xaxaxaxax |
| << | < | > | >> |