Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > SW games
21.07.2025 (216.73.216.18)

SW games

Zakladatel: Maxell

No nejen o SW hrách...

<< | <> | >>

Falcon
07.03.2007 19:38
mám takovej pocit, že Visty člověku víc vezmou než dají :D
xaxaxaxax

Belenor
07.03.2007 17:06
Protože ti spoustu prostředků sežerou Vista, který kvůli DX10 musíš mít, ne?

Falcon
07.03.2007 07:25
no ale oni tam psali jednou takový nároky, nevím proč :D
xaxaxaxax
deXter
06.03.2007 22:04
hm blbost 2x vyssi :/ treba Crysis pojede s grafkou podporujici DX10 na DX10 rychlejc nez na DX9 :) a to kazda hra.. protoze dx10 budou mit unifikovanou architekturu shaderu a nevim co jeste .)

Falcon
06.03.2007 21:48
no co sem čuměl na oficiální stránky, tak na DX10 má ta hra jednou takový nároky :D no mají tam být nějaký super efekty s kouřem a tak, víc o tom zatím nevím, to ti povím až tak v srpnu až se odvážím do svýho pc nainstalovat Visty :D
xaxaxaxax
deXter
06.03.2007 21:45
by me zajimalo co muze prinyst DX10 do RTS:) maximalne to, ze to na nich pojede rychlejc:)

Falcon
06.03.2007 21:41
jediný, co mě bude štvát je, že tam nebudu mít ze začátku DX10 efekty :D
xaxaxaxax

defila
06.03.2007 21:25
asi si taky zahraju, no :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Falcon
06.03.2007 21:19
jo no no Distruptor to byl zabiják co s něma kompl dovedl :))

Mě se líbila ta atmosféra toho TS, taková temná a v pár misích hrát proti těm mutantům, co používali třeba ty prasata nebo všelijaký živočichy k útokům :)

Každopádně od jedné demo mise nemůžeme odvodit jaká hra bude protože to byla mapa v modré zóně tudíž nejčistší a nejmíń bohatá na tiberium, když sem viděl na těch screenech jak je to udělaný to zamoření tiberiem tak to bude určitě pěkný a budou se dát využít aji některý vychytávky od nodu, třeba Catalyst bomb :)) Ty 3 týdny sou ještě tak dlouhý kua ...
xaxaxaxax

defila
06.03.2007 20:07
on ten rod zase tak nebude novej ve firestormu jsi uz prece hral za mutanty,ne?

a btw stealth tnky byly uz v puvodnim TS, akorat strasne malo vydrzely, celkem na nic, to byl lepsi plamenometnej tank necekany prepady prijel jsi si podzemim a cau :)

stejne jako subterrain APC, to byl dobrej humus, nacpes to inzenyrama a nekde se vynoris, srumec, v tom to meli GDI nevychytany celkem, nemeli nic tak silnyho v podstate se stealthem :)

snazili se to mozna trochu konkurovat s disturp. tankama ale ty byly kua pomaly, takze je atilerie tejne sejmula :)
bez datadisku nesel NOD porazit, i kdyz zakempit to za firestorm wallem u GDI byla taky bzunda :) pak na tebe nemohlo uz vubec nic, vzdycky kdyz se ozvalo ze leti raketa, zapnuls a cekals az do toho vrazi :)) skvele se s tim chytali poletuchy nepratelsky :p

ale to uz byly vychytavky na nekolik hodin hrani, kdy me jen bavilo pozorovat snazeni :))

nebo takovy to tiberiovy pole, ktery ublizovalo mechanickejm jedotkam :) jsem ho hlidal a nechal jsem ho dolizt az do jeho zakladny :P zajimavy efekt .)

Falcon
06.03.2007 18:35
no artilerie byly opravený v datadisku a nic moc nedokázali... co mě štvalo bylo, že za nody nebyla pořádná útočná jednotka, to teď nahradily Stealth tanky a ti Mechové v Tiberium Wars, samozřejmě se vrátil starej dobrej plamenometnej tank :)) no místo titánů máš Mammoth Tank, ten to snad vynahradí až až :D
No příští týden ti řeknu jakej to je rozdíl na medium efekty a na nejvyšší s největším vyhlazováním xD ale i na nejmenší efekty to vypadá lépe jak Generals :))
Uvidíme co přinese za vychytávky ještě plná verze krom novýho rodu, na kterej se těším, hlavně na kampaň.
xaxaxaxax

defila
06.03.2007 16:09
klasickej tiberium sun byl uzasnej firestorm jako datadisk taky celkem usel :)
a to, ze to nekomu nejede na ultra hypo hihg detaily, snad neznamena, ze ho ta hra nebavi, ja to mam na low ana hrani mi to staci

a btw chybi mi tu jednotka za GDI -> Titan, to byl borec jenz se mi strasne libil, kam se hrabala MK2 :)))
takze jsem porti pocitacum nakonec delal prevazne jen je a sel na to

navic bratrstvo Nodu bylo preboostovany tim, ze stacilo postavit par artilery tanku k tomu hodne raketometciku aby se k nim nemoh nikdo dostat a pomalymi kroky proslo celou mapu, gdi si neskrtlo :)

podzemni plamenometny tank :P to byla teprve vtipnost :)

Falcon
06.03.2007 15:53
taky nevím co tu pořád valí :D

KAI nejdřív si to zahrej a pak kecej, že je to lepší jak novej C&C :D i když pochybuju , že ten C&C rozjedeš na víc jak medium nebo high efekty :D

Co se týče RPG tak už dlouho nebylo nic pořádnýho, Titan Qust to je řež ale...posrali to a nejede to na 60% komplů pač to padá atd...

RTS hm no tam podle mě vládne C&C už dlouhá léta :)) ještě starcraft , ale to je záležitost těch fanatiků, co to hrajou už nevím kolik let :D
BTW:Tiberium Wars bude na WCG tak sem zvědavej :))
xaxaxaxax
Fox
06.03.2007 14:55
jak muzete srovnavat strategii a rpgcko? :D
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

K_A_I
06.03.2007 14:53
po strance pribehove je to jisty;) hratelnostni hmm zrejme taky. grafika jen pokulhava.
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Falcon
05.03.2007 18:26
hahah lol, vtipy sou jinde :D
xaxaxaxax

K_A_I
05.03.2007 18:12
lepsi nez C&C:) ;)
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Falcon
04.03.2007 20:48
mě se taky zrovna nijak extra nelíbila, ale třeba si ju někdy pučím... až nebudu mít co hrát :))
xaxaxaxax

kapo
04.03.2007 18:40
tvá maminka... :-D

defila
04.03.2007 18:33
ja vim proc, protoze jsi jantar :)
<< | <> | >>