No nejen o SW hrách...
<< | < | > | >> |
deXter 13.12.2009 15:53 |
sakra.. trailer na force unleashed 2 :) |
Maxell 13.12.2009 15:34 |
Link je smazanej, co tam bylo? :) |
deXter 13.12.2009 09:46 |
http://www.youtube.com/watch?v=jeQdEz1CNQs hmmm a já doufal že ohlásej nový jk a ne dementovinu TFU :( |
Falcon 30.11.2009 09:20 |
hm Colin McRae vypadá hodně solidně :) xaxaxaxax |
deXter 29.11.2009 19:47 |
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34973&r=top |
Maxell 28.11.2009 12:19 |
Odkaz
"Naneštěstí začátek hry, resp. několik prvních misí, patří mezi to nejhroší co hra nabízí. Design misí je tragický, grafika nic moc, a protože vaše schopnosti v Síle ještě nejsou vypracované, ani hratelnost neexceluje. Naštěstí se to zlepší a zhruba v polovině hry už se můžete těšit na parádní akční jízdu, ve které šlehají blesky a Stormtroopeři létají vzduchem na všechny strany." |
SirPesZ 12.11.2009 09:49 |
Jednička mě dost bavila, takže si dvojku taky rád zahraju. Welcome to my world of death and pain |
Falcon 12.11.2009 07:20 |
včera sem byl v Xzone a předemnou bylo asi 10 lidí a 10 z 10ti si koupilo Modern Warfare 2 :D xaxaxaxax |
Falcon 10.11.2009 19:40 |
nevíte někdo jestli se dá extrahovat soubor s kocovkou .lp a .Pcp ? a pomocí čeho případně :D xaxaxaxax |
defila 10.11.2009 15:35 |
hmmm, koukal jsem na to a ty komba jak vykradeny z Final Fantasy... a to drzeni mece.. wtf :) ale musim priznat, ze posazeni krizniku na prdel udelalo i na me dojem :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
deXter 10.11.2009 14:58 |
no ono je to asi naschvál to co píšu.. ale mně se to prostě nelíbí :D házení nevim, já to hrál u kámoše na playstu a ten už to měl rozehraný :)
jede ti to tak pomalu protože ta hra má omezovač na 30fps ;) |
Falcon 10.11.2009 14:56 |
asi jo :D nic není dokonalýho, jo tím mečem jde házet už od začátku hry ? nebo ten Vader je na nějakou jinou obtížnost po předešlým dohrání hry ? Já totiž nevím jak se s tím mečem háže :D a ten výbuch energie to bude asi nějaká pěkná force power kterou sem si nekoupil :D
no a ještě proč mi to jede tak pomalu kua ? :D kdyby se to sekalo tak neřeknu, ale že to neseká a jede to tak pomalu když je to náročný ? Nevím co má vliv na rychlost her, jeden říká to, druhej ono xDxaxaxaxax |
deXter 10.11.2009 14:46 |
no prostě když jsem seknul mečem nebo udělal nějaký kombo tak se vždycky jakoby na chvilku zastavil v tý poloze kdy sekne.. je to vidět i na tom video :) |
Falcon 10.11.2009 11:00 |
proč by se měl zastavovat ? :D musíš se hejbat tak aby si nezastavoval :) no ten útok s tím bleskem je jen na jeden sek, ale umí to nadělat pěknou neplechu :) ty blesky po tom meči jen přeběhnou takže není moc času :) dneska si to asi zahraju na 1024x768 aby mi to nejelo tak pomalu xD
tady to je docela dobře vidět :) http://games.tiscali.cz/reviews/forceunvid/index.asp škoda že mi to jede tak nahovno na té planetě s těma vrakamaNaposledy upraveno: 10.11.2009 11:33, Falcon xaxaxaxax |
deXter 10.11.2009 08:46 |
ladnost pohybů?:D vždyt po každym seku se zastaví jak v nějaký blbý anime rubačce :D nevim no, mě to vůbec nebavilo.. strašná arkáda pro děti :DNaposledy upraveno: 10.11.2009 08:47, deXter |
defila 10.11.2009 08:31 |
Boha... nabijet lightsaber bleskama? k cmu to jako je? :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Falcon 10.11.2009 07:21 |
Hele tak sem to večer zkoušel, hrál sem asi 2 hodiny a to sekání byl asi nějakej momentovej výpadek mýho pc nebo co :D
Pustil sem tu misi znovu a frčelo to nádherně svižně, jedna radost to hrát, akorát je tam tolik komb že to těžce neovládám xD ladnost těch pohybů to je dokonalý :) akorát s těma bosákama mám problémy, sou šíleně drsní a to hraju na sith warrior obtížnost což není nic hroznýho podle mě :D
Hrál sem ještě podle mě tak půlku druhé mise ,která je na planetě kde je šrotiště droidů, tam mi to sice nesekalo ale jelo to strašně pomalu, čím víc nepřátel tím pomalej to jelo, kdo mi poradí co mám vyměnit ? :D procák ? :D
po té první a půlce druhé mise musím říct že herně je to fakt supr a práce se silou je ještě víc supr, nejvíc když v průběhu útoku nabíjím lightsaber bleskama :D jen že to jede tak pomalu mě štve , chtělo by to poladit :(xaxaxaxax |
deXter 09.11.2009 18:03 |
njn co chce od blbýho portu z konzolí :D |
Falcon 09.11.2009 14:28 |
no to každopádně se vysrali na optimalizaci :D, jako po grafické stránce je to srovnatelný s Devil May Cry 4 a ten je taky z konzolí a nikdy mi to ani náznakem neškublo a to to hraju na DX10 na max detaily...kam se hrabou SW, hold to musím ještě ozkoušet, hra se mi fakt líbí, ale nároky ne :) xaxaxaxax |
Belenor 09.11.2009 12:28 |
Asi se vysrali na optimalizaci, aby PC hráčům ukázali, že pro tu hru jsou potřeba nejnovější konzole, jak tvrdili, když zdůvodňovali, že to na PC nejde :-) |
<< | < | > | >> |