Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > SW games
28.11.2024 (3.144.31.86)

SW games

Zakladatel: Maxell

No nejen o SW hrách...

<< | <> | >>

K_A_I
29.07.2010 14:32
ee...

jinak dnes uplne nejvic haluz... parim si takhle pekne Alien Swarm (nova free parba na steamu) s nejakejma lidma... a jakoze celou dobu tam typek s nickem tyfal, rikam si ten nick mi neco rika, asi po hodine jsem si vzpomel a tak jsem se zeptal jestli nahodou nehral JK2 a ejhle on to byl vazne on :D
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Falcon
29.07.2010 13:58
btw maj tam aj CZ v tom ?
xaxaxaxax

Falcon
29.07.2010 08:23
na to se budu muset taky podívat :) Já včera instalnul Disciples III Renaissance jestli někdo zná tuhle sérii, až mě překvapilo jakou to má nádhernou grafiku a nulový nároky...
xaxaxaxax

K_A_I
28.07.2010 22:35
kdyby blizzardi nebyli takovy svine a starcraft 2 by vysel jako celek tak bych byl ochoten do toho investovat, ale abych platil 3x cca 1400 kč?? hah děkuji nemam zajem...

Do what you want 'cause a pirate is free, you are a pirate! Yar - har - fiddle-dee-dee, being a pirate is all right with me!

jinak co se hry tyce... naprostej nařez... ted si chci vazne mrte zahrat za protosse :(

Naposledy upraveno: 28.07.2010 22:36, K_A_I

In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

defila
28.07.2010 21:25
on blizzard dal ke stazeni celou hru pres battle net ci jine zdroje :)

musis jen koupit klic, i kdyz crack se uz objevil taky
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Belenor
28.07.2010 19:56
Stáhnuto? Pokud nelegálně, tak by bylo ideální, aby ti to promazalo celý počítač :-) To by byl adrenalínek :-)

K_A_I
27.07.2010 21:56
tak SC2 uspesne stahnuto a nainstalovano ted se to normalne bojim zapnout :D doufam ze to bude stejne dokonale jako jednicka :)
deXter
17.07.2010 12:06
vždyť to už od začátku bylo ohlášený na všechny platformy x.x

Falcon
15.07.2010 10:43
Star Wars: Force Unleashed 2 vyjde na podzim pro PC .... huh, doufám že optimalizovaný xD Budu muset vyhrabat KOTORy 2 xD

Naposledy upraveno: 15.07.2010 10:44, Falcon

xaxaxaxax

K_A_I
23.06.2010 23:32
koumal jsem to ruzne po netu a nic stim nejde delat :D pry na vetsine masinach se to pleska pritom na kompech co splnujou min. pozadavky to jede plynule ... ne nechapu to a kaslu na to hrat to nebudu...

SirPesZ
22.06.2010 11:53
Na bráchovým kompu to jelo dobře, takže já jsem si to docela užil. Až na tu debilní misi se shazováním tý imperiální lodi :-).
Welcome to my world of death and pain

Falcon
22.06.2010 08:31
jj taky naprosto stejný :D no obávám se že to TFU2 je zase na konzole a jestli to někdy daj na pc tak to skončí stejně :D
xaxaxaxax

K_A_I
21.06.2010 14:54
mno tak jelikož jsem si pořidil nota tak ted docela gameblim :D vcera jsem cely den sosal SW TFU... vecer dostahovano nainstalovano a spusteno... to co me cekalo byl asi nejvetsi epic fail od lucasartu co jsem kdy vubec videl... opravdu uz chapu proc to nazyvaji nejhorsi konverze z konzoli vsech dob... nic tak hroznyho jsem este nehral... obcas mi to vazne pripadalo ze nehraju na vcelku našlaplim notasovi ale na nejaky 486tce... opravdu hruza... rikal jsem si ze teda snižim nějaky detaili a ono ejhle... jediny co z grafiky lze nastavit je rozlišení... epic fail :D s TFU jsem mel čest chvilku parit na ps3... naprosto užasny... pak jsem si TFU pekne dohral na psp ano ano i zde to byl paradni masakr... ale ta PC verze?? opravdu špatnej vtip(a to jsem uvazoval o tom ze nez abych to sosal tak si to radeji pujdu koupit... uf este ze jsem tak neudelal...).
Mno doufam ze s TFU 2 se zlepšej... pač tohle jako neeee....

Falcon
18.06.2010 14:04
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=37011&r=top
xaxaxaxax

K_A_I
04.06.2010 19:41
Aion sux:D chci masinku na all points bulletin :D

Falcon
04.06.2010 09:31
je pravda že sem na to koukal na 17" v práci :D doma mám 26" takže tam by to asi bylo rozmazaný xD o víkendu vyhledám nějaký pěkný velký HD video
xaxaxaxax
deXter
03.06.2010 19:40
vždyť je to i v nomral okně rozmazaný na 720p, co teprv fullscreen to nic nevidim xDD

Falcon
02.06.2010 16:26
takový malý pvp videjko z ofic serveru kde hraju, Aion: Tower of Eternity http://www.youtube.com/user/Templarification#p/u/12/HR5Eb572wEI

pustit v 720p. HD a přes celou obrazovku pro lepší požitek :D
xaxaxaxax

K_A_I
16.04.2010 19:13
jako nerikam ze iphonek neni vymakana vecicka :D:D jen by mohla byt o trosku levnejsi :D:D

a co delam :D pracuju :D a jo stavit by jsi se uz nekdy mohl :D:D
Fox
16.04.2010 08:13
nechci srovnavat iphone(telefon) a psp(herni konzoli) to je jasny co ma lepsi grafiku, hratelnost atd :), ale prdel je ze ja si nosim 10GB her v kapse s docela peknou grafikou, na to ze to je mobil.. :D a co vubec delas kaii? dlouho sme se nevideli... :D
edit: jinam me jeste napadlo co ma vubec psp za HW v sobe a docela me prekvapilo jaky je srovnani s iphonem co se tyce ciste cipu na deskach.. (jedna se o 1. generaci iphonu, ted uz je 3. a ta ma 256MB RAM oproti prvni)

Naposledy upraveno: 16.04.2010 08:18, Fox

You can't predict your future, but you can follow your dreams.
<< | <> | >>