Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Downloads
04.04.2025 (18.222.248.210)

Downloads

Zakladatel: Tomicolo

Piste linky na zajimavy downloady, coz mohou byt hry, pisnicky, programky, atp.
Reakce vitany

<< | <> | >>

defila
25.08.2006 17:37
oni celkove komixy(tdy ma Cestina vaha komix bez komixu jako hrad bez hradu, ne? i kdyz to Y se tam fakt nehodi :)) jsou celkove moc fajn vec
asi na nejvyssi urovni povazuju pane SANDMANA
vcera jsem si precetlast temptation(posledni pokuseni) sice vuci sandmanovi nic moc, ale libilo se, takova kratka komixova povidecka....
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
Alda
25.08.2006 16:11
jj komixi ze SW jsou vubec best :)
I am your Father

SirPesZ
25.08.2006 15:12
Oki, jdu do knih :-).
Welcome to my world of death and pain

Belenor
25.08.2006 14:41
Hmm, to máš asi pravdu, SPZ, je fakt, že u mě přidává hvězdičku to, že jsem knihu četl v originále, což je více "cool", že :-) Proto také lidé rádi cizí písničky a ne české, ačkoliv obvykle zpívají o stejných sračkách :-) A další hvězdička je za nekritické milování SW, takže kde ty bys dal jednu, já mám hned tři :-)

(kdeže to jsme? v downloadech?)

Knaaka neznám a Shatterpoint jsem už pozapomněl, takže si nevybavuji, proč se mi tak líbil :-)

SirPesZ
25.08.2006 14:16
Štěpná bod jsem taky čet. Nic moc. Je to přesně ten béčkovskej styl psaní, jako píše třeba Knaak.
Maxell
25.08.2006 13:29
Jj Shatterpoint vyšel v Čj, mám ho doma :-) Je to taková zvláštní knížka, je to uplně něco jinýho než Akademie jedi nebo Thrawn. Neřikám, že je špatná, to vůbec ne, ale taková zvláštní.

Belenor
25.08.2006 12:46
Jedi Healer? Medstar duology: Jedi Healer a Battle Surgeons. Ale tu jsem ještě nečetl. Teď čtu (teda vlastně jsem dočetl) Republic Commando: Triple Zero a až dočtu povídku, která je u toho přiložena na konci, tak se vrhnu na Medstar, pak mě čeká Jedi Trial, Yoda:Dark Rendezvous (číjaksetokuapíše), Labyrinth of Evil a přepis EIII.

Předtím jsem louskal RC: Hard Contact a mile mě to překvapilo. A česky, pokud vím, vyšel Shatterpoint (Bod štěpení?) Moc pěkná věc obzvlášť pro fandy Mace. A docela dobré jsou clone wars komixy. Vono vůbec mi přijdou knihy a komixy z období mezi EII a EIII zatím povedené - možná protože se všude nemotá ten debílek Anakin. I když Jedi Trial je zrovna o něm, tak uvidím :-) A počítám, že kombo Lab. of Evil a EIII bude chuťovka, prý to navazuje tak těsně jako by to byla duologie.
Alda
25.08.2006 12:31
z clon wars jo ? hmm jak se jmenuje ta s tou Jedi lecitelkou ?
I am your Father
Maxell
25.08.2006 09:44
Defila: Mno víš, originální hry jsou i dneska, nejvíc ve freewarovkách. A zkusil si třeba takový Psychonauts? (nevim, jestli jsem to napsal dobře) To je výborná záležitost, originální a s výbornou hratelností, v recenzích to sklidilo samý úspěchy. No a kde je problém? I když je to supr hra, nikdo to moc nekupuje, protože to neni klasická střílečka a výsledek je, že to vyšlo před chvílí a už se na to skoro zapomnělo...

SirPesZ
25.08.2006 09:18
Yes, my Master.

Belenor
25.08.2006 07:54
Spz, pls žádné spoilery, pokračování Thrawna jsem ještě nečetl, teď louskám knihy z klonové války.

SirPesZ
24.08.2006 23:52
defila> Už jsem přišel na to, proč mi přijde Kotor 2 tak divnej. Dneska gdyž jsem kopal na zahradě, tak mě to trklo :-). Pominu-li všechny ty chyby a jiné nedostatky - příběh :-). Sice se mi líbí, ale už tu jeden takový velmi podobný byl -> viz série s Thrawnem a pokračování :-).
deXter
24.08.2006 21:20
hral sem to demo.. dohral to demo:) muzu rict ze me to fakt bavilo:)) a grafiku to ma moc hezou co se efektu tyce a par veci.. ale treba modely protivniku sou "strasny" :))
deXter
24.08.2006 19:54
héhé :D tak jo:)

defila
24.08.2006 19:53
az ode me budes chti penize tak se udu smat ja :)
deXter
24.08.2006 19:50
haha :D

defila
24.08.2006 19:48
mno az neco vymyslim tak se o nazor urcite nebudu delit s tebou ale pujdu to prodat :))
deXter
24.08.2006 19:48
a co bys vymymyslel za jinej novej zanr? me teda nic nrnpada.. :)

defila
24.08.2006 19:38
jo ale prachy z toho jde triskat porad stejny, akorat, ze je to postaveny na jiny grafice a proc by nesla vymyslet hra s napadem zcela novym? jen jsou lidi liny neco jinyho vymyslet, kdyz jim staci triskat prachy z toho co tu bylo akorat tomu dodaji fyziku a grafiku...
deXter
24.08.2006 19:35
mno treba just cause ma napad:) ale je pravda ze je to porad to samy no. Jenze ono snad uz nic novyho vymyslet nejde xD ..
<< | <> | >>