| Hádky a urážkyZakladatel: Belenor Zde se můžete hádat dle libosti, průběžně budu tuto diskuzi promazávát, aby nezasírala databázi. Pokusy o hádky v ostatních diskuzí budou mazány bez ohledu na narušení kontextu hovoru. Hodnocení, zda je hádka hodna smazání či ne bude čistě subjektivní a založené na osobních preferencích.
Howgh!
P.S.: pokud usoudim, ze ucastnici hadek mi nejsou sympaticti a maji-li ucet, muze se stat, ze ho mit nadale nebudou (opet ciste subjektivne). << | < | > | >> |
Fox 04.01.2006 16:06 |
no to kua tim si jiste myslel kurva tak ses moc nepolepsil :D ok uz mlcim :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
SirPesZ 04.01.2006 16:06 |
Jo, děte všichni do... k šípku a paxi třeba vyližte tu svou za... zatracenou... svůj zatracenej talíř od sra... sražený marmelády, vy hova... neposlušní čů... hošíčci! Naposledy upraveno: 04.01.2006 16:06, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
Belenor 04.01.2006 16:03 |
Heheh, sorry, mi to ujelo, kua, toho nadelate kuli par vulgarismum;-) |
Fox 04.01.2006 14:46 |
hihihihi You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
kapo 04.01.2006 14:08 |
fox: u bela? jo :) Naposledy upraveno: 04.01.2006 14:08, kapo |
defila 03.01.2006 23:10 |
na podpis ti staci toto ->>Computerised, we're all neutralised in a world that's controlled by machines.We are no one. We're just living to dieKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 03.01.2006 20:48 |
ktery beres to druhy sprosty ? :D voe a sprosty ? :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
kapo 03.01.2006 20:14 |
tyyyjo, belenor rekl rekl hned dve sprosta slova... ...M... |
SirPesZ 03.01.2006 15:47 |
No, ale uznej, že je to na podpis moc dlouhý :-). Welcome to my world of death and pain |
Belenor 03.01.2006 15:43 |
Hele di do prdele, voe, se tu nemotej do zavazny diskuze. |
kapo 03.01.2006 15:01 |
tak snad do spravne diskuze, ne? :D |
defila 03.01.2006 12:03 |
tento text je myslen vazne... maji spoustu dalsich zajimavych textiku a navic tato skladba ma velmi pomalou melodii a textove je docela smutna... jestli ma nekdo zajem vyhledam dalsi .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 03.01.2006 08:04 |
A to myslej vazne nebo jako parodii? |
defila 02.01.2006 20:37 |
ad text -> tenhle je treba lepsi -> panovwe z HYPOCRISY->album-> Virus sice uz je to nweco jineho nez co hrali predtim,ale stale se mi to libi .) 1. Living To Die
A cacoon binds my skin. It wants to keep me alive. I am the great messiah of the falling paradise. Destroyed by my own creations I cannot cope with life. The truth you think you know so well It's just a big lie.
You live to fear, you lay yourself to rest. Programmed to crawl, it's just a battle in hell. We are the prayer, can I break the spell.
(Chorus) We are the signs that caged in the dirt We are the plague spreading through the world. We are the disease -- the virus eating away. We are no one. We're just living to die.
(Verse 2) We're just a lie, we're just a fake. Can't wait til I'm finally dead. Erase my numbers to know to never return again. Computerised, we're all neutralised in a world that's controlled by machines.
You live to hate, 'til someone press delete The things we do, it's just a battle in hell We are the dirt can I break these chains
(Chorus) We are the signs that caged in the dirt We are the plague spreading through the world. We are the disease -- the virus eating away. We are no one. We're just living to die. Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 02.01.2006 20:19 |
No, já gdyž jsme ho slyšel prvně, tak mi tak teda přišel a proto jsem si to napsal sem (taky to ej možná tím, že z tý písničky je rozumnět v podstatě jenom tomuhle :-)). Welcome to my world of death and pain |
defila 02.01.2006 18:20 |
nevidim na nem nic dekadentniho .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 02.01.2006 14:05 |
Green>>> Ehm, to je z jedný moc dobrý písničky ;-). (pokračuje to: "...pokud jdu temnou cestou...") Btw ten můj popisek je přecijenom dekadentnější :-).Naposledy upraveno: 02.01.2006 14:07, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
Greenhorn 02.01.2006 13:45 Editovat,
Smazat
|
se podívej na tu tvou hlášku co tu máš :) "Já jsem muž, který jde osamoceně..." |
SirPesZ 02.01.2006 13:06 |
Tralalalá... Naposledy upraveno: 02.01.2006 13:06, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 02.01.2006 12:50 |
lol, proc myslis?:p vole :p I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
<< | < | > | >> |
|