Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Humor > Znáte dobrý vtip?
04.09.2025 (216.73.216.186)

Znáte dobrý vtip?

Zakladatel: aBDaIR

Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:)
Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik...

<< | <> | >>
Arm.
20.08.2005 00:26
http://www.super.cz/vtipky/1319-techno-drsnak.html
Give a guy some peace, would ya?
X
20.08.2005 00:12
Editovat, Smazat
hm, mozna se policii smejeme ale predstavte si stat bez policie a ochranych slozek mno?
Fox
19.08.2005 15:50
:D
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

kapo
19.08.2005 15:34
SPZ: hahaha, fakt me to dostalo. :)
dREAm: taky hodne solidni ;)

Belenor
19.08.2005 15:05
Tam meli vsechny smejici se zbouchat do kulicky :-)

SirPesZ
19.08.2005 14:47
Já zanám taky skutečnou událost:
V hospodě si chlapi vyprávěli vtipy a jeden povídá: "A proč choděj policajti vždycky dva? Protože jeden umí číst a druhej psát."
Všichni se smáli, ale za zády se jim postavili dva policajti a co to jako mělo znamenat a navalte občanský průkaz. Takže průšvich, chlap navaqlil občanku, jeden si ji vzal, podíval se na ni a řek: "Piš si."
Hospoda propukla v takovej smích, že příslušníci vrátli občanku a zdrhli z hospody, až se za nima prášilo.
Welcome to my world of death and pain
dREAm
19.08.2005 12:04
Nekdy se sam sebe ptam, koho vsechno neznas, Bele... :)
z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)

Belenor
19.08.2005 11:56
Hehe, to mi jeden znamy vypravel skutecou udalost: Na svatbe hrala skupina muzikantu, zenich byl brzo zmozen, tak sel spat, nevesta pak pozdeji skoncila s muzikant na pokoji a ti si vsichni uzili. O par tydnu pozdeji tem muzikantum prisla pozvanka z nemocnice na podezreni z kapavky... Vsichni se desili - spal jsem uz s tou svou? nespal? :-) Nakonec se ukazalo, ze kapavku nedostali, takze nemuseli doma nic vysvetlovat :-)
Fox
19.08.2005 11:47
:D
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
dREAm
19.08.2005 11:24
Tohle mi poslal jeden znamy na icq, je to originalni prepis (by <i> ctrlc/ctrlv</i>). Trochu silnejsi a hodne neslusny. :)

Chlap stojí v supermarketu ve fronte u pokladny, kdyz si vsimne, ze na nej opodál mává blondýna a mile se usmívá... Docela se diví, ze zrovna k nemu by se hlásila taková kocka... Presto jde k ní a aniz by tusil, kam ji zaradit, ríká: "Omlouvám se, ale my dva se známe??" Ona na to: "Mozná se pletu, ale myslela jsem, ze vy nejspís budete otec jednoho z mých detí..." Chlap okamzite zacne pátrat v pameti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v zivote neverný: "Sakra," ríká "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den predtím, nez jsem se ozenil?? Ta, kterou jsem osukal na kulecníkovým stole, zatímco me muj kámos slehal po zadku mokrou natí z rapíkatýho celeru???"
"Ne," odpoví zena, "já jsem trídní vaseho syna..."
z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)
MATINO
17.08.2005 13:12
SKŘETI!!!!!
Podél lesa pochoduje pěti-tisícová armáda elfů. Bledé tváře, stříbrné vlasy, lesklé zbroje, ostré meče. Země se chvěje pod jejich kroky.
A pak se najednou z lesa ozve vysoký hlas:
"Jeden skřet, vydá za deset elfů."
Generál Temný Úsvit zastaví pochodující armádu a kývne na prvních deset vojaků: "Vás deset! Přineste mi jeho hlavu!"
Deset elfů tasí a vběhnou do lesa. Ozve se řinkot, křik a pak ticho. Nikdo se z lesa nevrací.
Vysoký hlas opět zavolá: "Jeden skřet vydá za sto elfů!"
Generál mávne svoji okovanou rukavicí: "První oddíl! Zabte ho!"
Stohlavý elitní oddíl se zformuje a vběhne do lesa. Křik. Hluk. A pak ticho.
Posměšný hlas se opět ozve: "Jeden skřet vydá za tisíc elfů!"
Generál zavrčí: "Úplňková kohorta! ÚTOK!"
Tisícovka elfů, vběhne s bojovým pokřikem do lesa. Ozvou se zvuky hrozné řeže, křik. A pak ticho.
"Jeden skřet vydá za celou armádu elfů!"
Generál Temný Úsvit jenom zakleje. "Toho musím zabít!" A zavelí útok zbytku své armády. "VPŘEEEED!"
Zbytek elfů se vrhne s křikem do lesa. Hrozký křik, řev, hluk. A pak se na všechno snese úplné ticho.
Generál sám stojí na cestě a nic nechápe.
A pak se z lesa vybelhá posekaný, zkrvavený a polomrtvý elf:
"Šéfe, oni podvádi! Jsou tam dva!"
Jack
17.08.2005 13:04
Asi co se muze stat behem sekundy...

Falcon
17.08.2005 12:51
taky sem na to čuměl
xaxaxaxax

Belenor
17.08.2005 12:48
Melo to nejaky hlubsi smysl?
Jack
17.08.2005 12:36
http://www.doubleedgefilms.com/spin/player.html

Falcon
15.08.2005 12:29
lol...jack taky lol :D

Naposledy upraveno: 15.08.2005 12:40, Falcon

xaxaxaxax

SirPesZ
15.08.2005 12:26
Hehe :-).
Welcome to my world of death and pain

Belenor
15.08.2005 12:03
S ohledem na jistou nedavnou udalost je to sice ode mne velmi nechutne, ale nemuzu si pomoct:

Zpráva z tisku: Letadlo ruské společnosti Aeroflot se krátce po startu z letiště Šeremetěvo zřídilo na nedaleký hřbitov. Záchranáři dosud vyprostili 6158 mrtvých...
Jack
14.08.2005 15:41
http://www.jack6.wz.cz/srandicky/sw_sb.wmv
Jack
13.08.2005 16:33
http://web.iol.cz/mastero/klidas.wmv
<< | <> | >>