<< | < | > | >> |
Arm. 20.08.2005 00:26 |
http://www.super.cz/vtipky/1319-techno-drsnak.html Give a guy some peace, would ya? |
X 20.08.2005 00:12 Editovat,
Smazat
|
hm, mozna se policii smejeme ale predstavte si stat bez policie a ochranych slozek mno? |
Fox 19.08.2005 15:50 |
:D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 kapo 19.08.2005 15:34 |
SPZ: hahaha, fakt me to dostalo. :) dREAm: taky hodne solidni ;) |
 Belenor 19.08.2005 15:05 |
Tam meli vsechny smejici se zbouchat do kulicky :-)
|
 SirPesZ 19.08.2005 14:47 |
Já zanám taky skutečnou událost: V hospodě si chlapi vyprávěli vtipy a jeden povídá: "A proč choděj policajti vždycky dva? Protože jeden umí číst a druhej psát." Všichni se smáli, ale za zády se jim postavili dva policajti a co to jako mělo znamenat a navalte občanský průkaz. Takže průšvich, chlap navaqlil občanku, jeden si ji vzal, podíval se na ni a řek: "Piš si." Hospoda propukla v takovej smích, že příslušníci vrátli občanku a zdrhli z hospody, až se za nima prášilo.Welcome to my world of death and pain |
dREAm 19.08.2005 12:04 |
Nekdy se sam sebe ptam, koho vsechno neznas, Bele... :) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 Belenor 19.08.2005 11:56 |
Hehe, to mi jeden znamy vypravel skutecou udalost: Na svatbe hrala skupina muzikantu, zenich byl brzo zmozen, tak sel spat, nevesta pak pozdeji skoncila s muzikant na pokoji a ti si vsichni uzili. O par tydnu pozdeji tem muzikantum prisla pozvanka z nemocnice na podezreni z kapavky... Vsichni se desili - spal jsem uz s tou svou? nespal? :-) Nakonec se ukazalo, ze kapavku nedostali, takze nemuseli doma nic vysvetlovat :-) |
Fox 19.08.2005 11:47 |
:D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
dREAm 19.08.2005 11:24 |
Tohle mi poslal jeden znamy na icq, je to originalni prepis (by <i> ctrlc/ctrlv</i>). Trochu silnejsi a hodne neslusny. :)
Chlap stojí v supermarketu ve fronte u pokladny, kdyz si vsimne, ze na nej opodál mává blondýna a mile se usmívá... Docela se diví, ze zrovna k nemu by se hlásila taková kocka... Presto jde k ní a aniz by tusil, kam ji zaradit, ríká: "Omlouvám se, ale my dva se známe??" Ona na to: "Mozná se pletu, ale myslela jsem, ze vy nejspís budete otec jednoho z mých detí..." Chlap okamzite zacne pátrat v pameti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v zivote neverný: "Sakra," ríká "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den predtím, nez jsem se ozenil?? Ta, kterou jsem osukal na kulecníkovým stole, zatímco me muj kámos slehal po zadku mokrou natí z rapíkatýho celeru???" "Ne," odpoví zena, "já jsem trídní vaseho syna..."z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
MATINO 17.08.2005 13:12 |
SKŘETI!!!!! Podél lesa pochoduje pěti-tisícová armáda elfů. Bledé tváře, stříbrné vlasy, lesklé zbroje, ostré meče. Země se chvěje pod jejich kroky. A pak se najednou z lesa ozve vysoký hlas: "Jeden skřet, vydá za deset elfů." Generál Temný Úsvit zastaví pochodující armádu a kývne na prvních deset vojaků: "Vás deset! Přineste mi jeho hlavu!" Deset elfů tasí a vběhnou do lesa. Ozve se řinkot, křik a pak ticho. Nikdo se z lesa nevrací. Vysoký hlas opět zavolá: "Jeden skřet vydá za sto elfů!" Generál mávne svoji okovanou rukavicí: "První oddíl! Zabte ho!" Stohlavý elitní oddíl se zformuje a vběhne do lesa. Křik. Hluk. A pak ticho. Posměšný hlas se opět ozve: "Jeden skřet vydá za tisíc elfů!" Generál zavrčí: "Úplňková kohorta! ÚTOK!" Tisícovka elfů, vběhne s bojovým pokřikem do lesa. Ozvou se zvuky hrozné řeže, křik. A pak ticho. "Jeden skřet vydá za celou armádu elfů!" Generál Temný Úsvit jenom zakleje. "Toho musím zabít!" A zavelí útok zbytku své armády. "VPŘEEEED!" Zbytek elfů se vrhne s křikem do lesa. Hrozký křik, řev, hluk. A pak se na všechno snese úplné ticho. Generál sám stojí na cestě a nic nechápe. A pak se z lesa vybelhá posekaný, zkrvavený a polomrtvý elf: "Šéfe, oni podvádi! Jsou tam dva!" |
Jack 17.08.2005 13:04 |
Asi co se muze stat behem sekundy... |
 Falcon 17.08.2005 12:51 |
taky sem na to čuměl xaxaxaxax |
 Belenor 17.08.2005 12:48 |
Melo to nejaky hlubsi smysl? |
Jack 17.08.2005 12:36 |
http://www.doubleedgefilms.com/spin/player.html |
 Falcon 15.08.2005 12:29 |
lol...jack taky lol :D Naposledy upraveno: 15.08.2005 12:40, Falcon xaxaxaxax |
 SirPesZ 15.08.2005 12:26 |
Hehe :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 15.08.2005 12:03 |
S ohledem na jistou nedavnou udalost je to sice ode mne velmi nechutne, ale nemuzu si pomoct:
Zpráva z tisku: Letadlo ruské společnosti Aeroflot se krátce po startu z letiště Šeremetěvo zřídilo na nedaleký hřbitov. Záchranáři dosud vyprostili 6158 mrtvých... |
Jack 14.08.2005 15:41 |
http://www.jack6.wz.cz/srandicky/sw_sb.wmv |
Jack 13.08.2005 16:33 |
http://web.iol.cz/mastero/klidas.wmv |
<< | < | > | >> |