|
| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... | << | < | > | >> |
Fox 21.01.2009 10:53 |
ten chuck norris.. ty suggestions.. run, before he finds you :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 SirPesZ 21.01.2009 10:38 |
Vše, co jste chtěli vědět o Kanadě Poté, co se Vancouver stal pořadatelem ZOH v roce 2010, začali se lidé ze všech koutů světa zajímat o některé věci. Tyto otázky o Kanadě byly SKUTEČNĚ položeny na Mezinárodní webové stránce turismu.
Ot: Nikdy jsem v kanadské televizi neviděl, že by tam bylo teplo. Jak tam rostou kytky? (Velká Británie) Od: Všechny kytky přivážíme už vzrostlé a pak si jen sedneme a sledujeme, jak hynou.
Ot: Je možné potkat na ulici lední medvědy? (USA) Od: Podle toho, kolik vypijete.
Ot: Chtěl bych jít pěšky z Vencouveru do Toronta. Můžu jít podél železnice? (Švédsko) Od: Jistě, je to jen 6 a půl tisíce kilometrů; vezměte si hodně vody.
Ot: Je bezpečné běhat v Kanadě ve křoví? (Švédsko) Od: To, co se říká o Švédech, je vážně pravda!
Ot: Jsou v Kanadě bankomaty? Můžete mi poslat jejich seznam pro Toronto, Vancouver, Edmonton a Halifax? (Velká Británie) A: Na co zemřel váš předchozí otrok?
Ot: Můžete mi dát nějaké informace o hroších závodech v Kanadě? (USA) Od: A-fri-ka je ten velký kontinent ve tvaru trojúhelníku, jižně od Evropy. Ka-na-da je taková velká země na sever od vás... Ale, kašlete na to. Hroší závody jsou každé úterý večer v Calgary. Přijďte nahý.
Ot: Jakým směrem je sever v Kanadě? (USA) Od: Postavte se čelem k jihu a otočte se o 180 stupňů. Ozvěte se, až tam budete a my vám pošleme zbylé pokyny.
Ot: Můžete mi poslat rozpis koncertů Vídeňského chlapeckého sboru? (USA) Od: Ra-kous-ko je taková divná malá země hraničící s Ně-mec-kem, které je... Ale, kašlete na to. Vídeňský chlapecký sbor vystupuje každé úterý večer v Calgary, hned po hroších závodech. Přijďte nahý.
Ot: Máte v Kanadě parfémy? (Německo) Od: Ne, my nesmrdíme.
Ot: Objevil jsem pramen mládí. Můžete mi poradit, kde ho můžu prodat v Kanadě? (USA) Od: Na kterémkoliv místě, kde se shromáždilo hodně Američanů.
Ot: Můžete mi poradit, kde v Britské Kolumbii je méně žen než mužů? (Itálie) Od: Jistě. V gayklubech.
Ot: Slavíte v Kanadě Den díkůvzdání? (USA) Od: Jenom na Den díkůvzdání.
Ot: Jsou v Torontu supermarkety, kde seženu mléko po celý rok? (Německo) Od: Ne, jsme mírumilovná veganská civilizace. Mléko je ilegální.
Ot: Chtěl bych se něco dozvědět o slavném kanadském zvířeti , ale zapomněl jsem, jak se jmenuje. Je to něco jako velký kůň s rohy. (USA) Od: Jmenuje se los. Jsou vysocí, velice nebezpeční a jedí mozky všech, kteří se k nim jen přiblíží. Můžete je odradit, když se nastříkáte lidskou močí předtím, než vyjdete ven.Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 21.01.2009 10:32 |
http://www.nochucknorris.com/ :-)Welcome to my world of death and pain |
Fox 21.01.2009 10:22 |
kazdej ma neco ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 Belenor 21.01.2009 09:13 |
Není třeba se omlouvat :-) Jsem si vědom své slabiny spočívající v přehnaném moralizování :-) |
Fox 21.01.2009 08:23 |
Dobra sry bele mas pravdu.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 defila 21.01.2009 00:22 |
explosm je super, sledujes ho nejak pravidelne? jestli ne, tak vrele doporucuju - vychazi kazdy den :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
deXter 20.01.2009 23:38 Editovat,
Smazat
|
http://www.explosm.net/db/files/Comics/Dave/comicvalentines.png |
 Falcon 20.01.2009 22:57 |
no otec bohužel vlastní stavebniny, já vaím, staví se o sto šest ale...stavebnin je třeba jen v brně milion a aj u nás na vesnici sou snad dvoje omg xaxaxaxax |
 defila 20.01.2009 21:38 |
mno nevim, staci zacit podnikat v nejakym zatim v nejake neuzavrene casti trhu a pokud mas odberatele, tak jsi za vodou
vem si treba pitomy Toi-Toi -ky, nekdo dostal genialni napad a ma az na par malickych vyjimek monopol
chce to holt napad ...Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Falcon 20.01.2009 21:09 |
no ne vše může být jak se zdá, podnikání není lehký, kor v oblasti kde podniká můj otec, tam ej to asi nejhorší se mi zdá poslední dobou.
jinak lakatoš :DDDxaxaxaxax |
deXter 20.01.2009 21:08 Editovat,
Smazat
|
http://img101.imageshack.us/my.php?image=blablapu3.jpg |
deXter 20.01.2009 18:30 |
nenapada me co na to napsat :D:D |
 defila 20.01.2009 18:16 |
hehe, ne, ze bych se v opravach traktoru vyznal, ale pan je velky klidas ... :)
http://www.dj-web.cz/clanky/3-Oprava_traktoru_LakatosKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 20.01.2009 18:11 |
clovek holt musi bejt spravna svine, aby nemoralizoval, nebyl z toho obvinovan a mohl svobodne zavidet :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 20.01.2009 18:06 |
Myslím, že narodit se do bohaté rodiny není žádná výhra ani záruka, že se takový člověk bude chovat štědře k ostatním. A charita - hm, moc v jejich poctivost nevěřím. To bych si radši vybral někoho konkrétního, komu pomůžu. Btw. tudle jsi mě nařkl z moralizování a teď sám moralizuješ, Foxi :-) |
 defila 20.01.2009 17:33 |
skutecnou vah ma charita? to by me zajimalo, kde ji vzala :)
mno jednou za vodou byt muzes, ale to neresi tvuj problem ted, ze mas holej zadek, tak muzes z vesela zavidet ;)
ad smrtelne hrichy - myslim,ze na tom chtic muze byt jeste krapet hur nez zavist .... Foxi CHCI TE,CHCI TE HNED :) (takze asi tak :) )Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 20.01.2009 17:00 |
to ze si z nej budu delat srandu nijak nepomuze tomu abych jednou byl taky za vodou ;) a neni to moc o moralce jako spis o jedny z nejhorsich vlastnosti a tou je zavist.. jo dobre nijak tomu neprispel ale o tom vite hovno treba to delal jen proto aby se jeho syn nemusel starat o malickosti jako jsou penize protoze jich bude mit dostatek a bude se moct zamerit na veci ktery maj skutecnou vahu jako treba charita atd.. :) Naposledy upraveno: 20.01.2009 17:02, Fox You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 20.01.2009 16:25 |
jj presne tak :D |
 defila 20.01.2009 16:19 |
jo, trpet je musi, jelikoz falco nic nevybudoval aj zavodou a my mu zavidime ;)
takze si nech sve moralisticke plky pojd zavidet s nama :o)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
| << | < | > | >> |
|