|
| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... | << | < | > | >> |
Maxell 22.02.2009 10:28 |
Tj, mě nepřišel vtipnej ten obsah jako ten titulek :-) |
 SirPesZ 22.02.2009 10:22 |
Návrat kamionu z Ukrajiny. http://www.komik.cz/dir_obrazky/navrat_kamionu_z_ukrajiny.gifWelcome to my world of death and pain |
 defila 21.02.2009 20:47 |
mno to s tou rakovinou je hodne prehnany(i kdyz poskozeni oc tu j, ale za to muze pc, nikoli facebook..), ale to s tou izolaci ani ne, jakekoli internetove forum odpoutava pozornost od vsednich aktivit, stejne jako televize a jine podobne dabelske vynalezy
(staci treba mrknout na fotky z konce 19. stoleti, lidi se bavili tim, ze korzovali po namestich a bavili se mezi sebou, to uz ted neni (vetsinou je z namesti obrovsky parkoviste a spousta lidi jen plka na rs foru :) )))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Maxell 21.02.2009 20:40 |
Odkaz Tohle je taky dobrý :-D |
 defila 21.02.2009 14:55 |
kdyz jse bl vhk, tak se tam vyoural kamion a po rusne silnici a prilehlem parku pobihalo stado prasat
ale myslim, ze o tomhle uz novinky stihly napsat :))
pisou tam vubec same prasarny :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 21.02.2009 14:35 |
:D:D |
 SirPesZ 21.02.2009 14:31 |
Já mám například v zásobě historku o praseti v Labi :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 21.02.2009 14:18 |
a uroven zprav v novinkach stale stoupa... tam se musim dostat jako clen tymu, psat takto napinavych vecech je mym snem :)
OdkazKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Flamberg 21.02.2009 08:39 |
Pane jo, přidělejte křídla a může letět :-) |
 Falcon 21.02.2009 02:17 |
podle prdele to bude corvette
lol ježíš xDxaxaxaxax |
Ladron 20.02.2009 18:18 |
Prý 306 km/h jaguár omezovač nebo 316-325 corvette já sám bych to viděl na tu corvettu možná Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
~stx#. 20.02.2009 17:12 |
xD I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 20.02.2009 16:51 |
http://pixdaus.com/pics/fW8RyEXiW3aZ.jpg Welcome to my world of death and pain |
Maxell 20.02.2009 13:24 |
To mi nepřijde uplně vtipný ale... |
deXter 20.02.2009 13:19 |
a kde je ta very high speed :D edit: aha ted jsem si vsimnul toho zacatku :D:DNaposledy upraveno: 20.02.2009 13:21, deXter |
 Falcon 20.02.2009 10:43 |
http://www.metacafe.com/watch/2458724/very_high_speed/ :D xaxaxaxax |
 SirPesZ 19.02.2009 19:22 |
Inzeráty z amerických novin:
Jste negramotný? Ještě dnes nám napište a pošleme vám /zdarma/ instrukce, jak to napravit.
Hledáme muže pro práci v továrně na dynamit. Podmínka: musí být ochoten cestovat.
Každého půl roku povánoční výprodej.
Speciální nabídka obědů: Krocan $2.35; kuře nebo hovězí $2.25; děti $2.00.
Netrháme vaše prádlo v automatických pračkách. Děláme to pečlivě manuálně.
Nabízíme velmi staré šaty po babičce v perfektním stavu.
Ojetá auta. Proč máte chodit jinam a nechat se tam okrást. Navštivte nejdřív nás. Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 19.02.2009 15:38 |
:-) |
Maxell 19.02.2009 15:04 |
Paroubek: Protože závidí Angličanům, jak jim státní správa pod královským vedením pěkně a efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept. Královna odpoví: "Já se vždy snažím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůžu všemu rozumět."Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vaše Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?" Královna se usměje: "Uděláme si malý test."Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Blair pohotově odpoví: "No přece já!" Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkoušet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka. "Bohoušku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, že se nejprve musí zeptat ženy a svého asistenta, ale že na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic. Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky, a tak se ho rozhodne zeptat "Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvuj bratr?"No přece já!", odpoví překvapený Kalousek. Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá:"Už vím, je to Kalousek!!"Paroubek ho popadne pod krkem a řve ještě hlasitěji: "Ty jsi ale debil , je to Tony Blair!!!" |
Maxell 19.02.2009 13:12 |
ty vole :-D |
| << | < | > | >> |
|