| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... << | < | > | >> |
 SirPesZ 14.11.2006 08:59 |
Bel> Já gdyž na to kliknul, taxe mi tam líbilo to "Pokud ano, podělte se! ;-) V tomto klubu nemáte povoleno zasílat diskusní příspěvky" :-)Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 14.11.2006 08:54 |
- Jak poznáte, že vám někdo obletoval ženu? ( Je celá špinavá od cínu. )
http://www.okoun.cz/boards/stoleti____ |
 Belenor 14.11.2006 08:34 |
http://www.starwars.com/databank/organization/thesith/
Dle tohoto textu bych tipoval, ze Lordem byl i Sidious. |
~stx#. 14.11.2006 07:17 |
lol falco I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
~stx#. 14.11.2006 07:16 |
Odkaz :DI hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 Falcon 14.11.2006 07:16 |
mňamka :D Odkaz Naposledy upraveno: 14.11.2006 07:17, Falcon xaxaxaxax |
 defila 13.11.2006 21:55 |
hehe :)
Jede takhle jeptiška autobusem, na ruce má sádru. Přisedne si k ní kněz a ptá se: „Co se vám stalo, sestro?“ „Uklouzla jsem ve vaně, otče“. Za nimi jedou dva somráci a jeden se ptá druhého: „Ty, vole, co je to vana?“ „Nevím, copak jsem katolík?!“
a btw co je to cislo 4419 zobrazujicic se pod moznosti odeslat?Naposledy upraveno: 13.11.2006 21:56, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 defila 13.11.2006 21:50 |
hmmm koukam ze ta stranka zmizela z povrchu zemskeho :)
byla to polska stranka, ovsem utvorena v aj(ale dalo se prepnout do pl) vycet opravdu dlouhy mezi sith lordy a pouhymi temnymi rytiri Jedi, stejne jako se do te skupiny dalo vstoupit a v podstate i prijmout to jako sektovni viru(nekdy to docela hranicilo :)), ale informaci hafoKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 13.11.2006 21:47 |
mno on darth sidious nebyl temny pan ze sithu v tom je takovy ten zasadni problem :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 13.11.2006 21:28 |
Mno, vzhledem k tomu, jak temní pánové přibývají (bane, tyranus, sidious), není divu, že se Vader stále posouvá :-) |
~stx#. 13.11.2006 21:27 |
http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs a pak ze kiwi neumi letat :)I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
deXter 13.11.2006 18:55 |
Hm a ja myslel ze byl 11. darth vader:) jenze on je az 12. :D |
 SirPesZ 13.11.2006 18:51 |
defila> http://www.cswu.cz/groups/sith/sith.htm ;-)
Btw máš pravdu, vzpomínám si na ty dlouhé hodiny, co jsme vždy s kamarádem debatovali o Středozemi :-).Naposledy upraveno: 13.11.2006 18:51, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
deXter 13.11.2006 18:01 |
a nakou novinku nemas? :P |
 defila 13.11.2006 17:35 |
nu, ono v pisnickach najdes nesmyslju, tohle bych jeste sneslo, ono porusovani anglicke gramatiky je mnohdy horsi, to darth opravdu znaci temny(stejne jeako dark) jenze vezmeme-li v potaz historii SW tak je to jen oznaceni úpana ze Sithu (ale zase je zajimavy, zze jsou oznaocovani jako dark lord's from Sith, nikoli tedy darth, i kdyz kazdy vysii Temny Jedi si prede jmeno to darth nechal priradit, nejspise proto, aby bylo videt jak je zly a temny :))) a jen tak na okraj, tak tusim, ze darth Vader byl 9. lordem ze sithu(v celem jejich poradi, jelikoz jen malokdo dosahl opravdu tohoto tiulu, poprve vznikl tak, ze byla podrobena rasa sithu, proto tedy dark lord from Sith, ale proc se tak pojmenovavaji ostatni, to uz netusim(nebo mi spis vynechava pamet....) ale je zajimavy se stourat v umele vytvorene historii, jelikoz je opravdu dumyslne propracovana a neda se v ni najit chyba, jen co tu stranku najdu tak dam vedet :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 13.11.2006 17:06 |
Taky poslouchám zrovna Dark Darth Vadera :-).
(btw není to blbost? Já jen, že slovo darth je dark, jen nějakou staroangličtinou, aspoň mi to tak nějak říkala maminka, gdyž jsem se jí na to gdysi, jako malej ptal :-))Naposledy upraveno: 13.11.2006 17:07, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 13.11.2006 16:45 |
na lapiduch.cz je diskuze star wars vtipy nebo tak nejak a tam to nekdo postnul |
 defila 13.11.2006 16:40 |
no ja jsem ho co tak premejslim poradne od stredni nevidel :)
ad bel -> hmmm asi si znova shlednu SW, tohle me k nim primelo :)
btw ->arth Vader - dark Darth Vader - dark lord of the Sith. Darth Vader - dark Darth Vader - this guy isn't a myth.
:)))))))) (tuhle pasaz bych si asi dokazal predstavi i odrapovanou :)) kde jsi to nasel? .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 13.11.2006 16:29 |
husty :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 Belenor 13.11.2006 16:22 |
http://www.infauxmedia.com/swmusical/control_room.htm |
<< | < | > | >> |
|