| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... << | < | > | >> |
 kapo 26.11.2006 22:05 |
dexter: díky za zdebilňování mé osoby, ale anglicky ještě číst umím ;) prostě mi nepřijde vtipné, že někdo sestrojil minigun na paintball, možná kuriózní, ale ne vtipné |
 K_A_I 26.11.2006 21:48 |
me to teda prijde i vtipny:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Maxell 26.11.2006 20:19 |
Mno tak pravda, neni moc vtipný jako spíš zajmavá kravina :-) |
 SirPesZ 26.11.2006 19:32 |
pisle> na paintball? Mno lol :-D Naposledy upraveno: 26.11.2006 19:32, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
deXter 26.11.2006 18:12 |
kapo jak to muzes nechapat?:p btw http://img455.imageshack.us/my.php?image=04pics73276kh0.jpg :) (kdyby nekdo nechapal - PS3 podporuje rozliseni 1080p , hry maj rozliseni 720p nektery i 1080p , myslim ze PS3 si fakt takovoudle TV nezaslouzi :D ) |
~stx#. 26.11.2006 18:08 |
nice minigun :D...takovej kdyby byl v JK =) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
pils€ 26.11.2006 17:25 |
to je na paintball :) S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 kapo 26.11.2006 16:51 |
max: teda jediné co mi tam na tom přišlo vtipné byla "ranvej" :)
pilse: tak si říkám, jestli jsi ten odkaz hodil do správné diskuze. Nebo jsem opravdu tak hloupý a nechápu to?Naposledy upraveno: 26.11.2006 16:51, kapo |
pils€ 26.11.2006 16:36 |
http://www.remotelyinteresting.com/paintball%20minigun%20page.html S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
deXter 26.11.2006 12:26 |
:))) |
Maxell 26.11.2006 12:03 |
http://www.autorevue.cz/default.aspx?section=17&server=1&article=10432 |
 Belenor 25.11.2006 17:16 |
Vypadá to, jako by měl hiphop vliv na vyjadřovací schopnosti mládeže. Ale on to asi bude obecně problém školství, které zřejmě není schopno naučit děti alespoň přijatelné úrovni vyjadřování se v češtině. |
deXter 25.11.2006 15:22 |
omg hip hap hop :D |
 defila 25.11.2006 15:11 |
hh :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
pils€ 25.11.2006 14:06 |
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=hiphopFOREVA.jpg S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 kapo 25.11.2006 10:22 |
velmi směšné (pozn.: ironie) Naposledy upraveno: 25.11.2006 10:22, kapo |
deXter 24.11.2006 18:51 |
http://www.youtube.com/watch?v=djFcjDyaZNY |
 SirPesZ 24.11.2006 13:28 |
Bel> Nj, moje mamka je personální ředitelka :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 24.11.2006 12:56 |
Hehe, tak tohle se mi líbilo :-) (převzato od BigBosse z čajovny):
Pes, který nekouše, kálí.
:-) |
 Belenor 24.11.2006 12:39 |
Už to začíná:
Vánoční večírek - pozvání*
1.prosince VŠEM ZAMĚSTNANCŮM
S radostí Vás mohu informovat o tom, že společný firemní vánoční večírek se uskuteční 23. prosince v restauraci u Suchánků. Podávat se budou alkoholické i nealkoholické nápoje, k dispozici bude švédský stůl a malá kapela zahraje vánoční koledy. Jistě vás nepřekvapí, že se objeví náš pan ředitel v převleku Santa Clause a rozsvítí vánoční stromek. Poté si zaměstnanci vymění dárky. Veselé Vánoce Vám i všem vašim rodinám přeje Milada Nováková, ředitelka personálního oddělení.
2.prosince VŠEM ZAMĚSTNANCŮM
Včerejší informace neměla žádným způsobem diskriminovat naše židovské zaměstnance. Uvědomujeme si, že datum svátku chanuka se často shoduje s oslavami křesťanských Vánoc, letos bohužel ne. Proto budeme od nynějška raději mluvit o Svátečním večírku. Z tohoto důvodu také nebude na oslavě žádný vánoční stromek a nebudou se zpívat koledy. Šťastné svátky Vám i celé Vaší rodině přeje Milada Nováková, ředitelka personálního oddělení.
3.prosince VŠEM ZAMĚSTNANCŮM
K anonymnímu vzkazu, který jsem obdržela od anonymního abstinenta: nemohu omezovat podávání alkoholických nápojů, ale pokud nechcete vidět své kolegy v podroušeném stavu, můžete přece odejít dříve. Na žádost odborů se předávání dárků ruší, aby někteří zaměstnanci z nižších platových tříd nebyli deprimováni. Milada Nováková, ředitelka personálního oddělení
7.prosince VŠEM ZAMĚSTNANCŮM
Zařídila jsem, že zaměstnankyně bulimistky budou mít stůl co nejdál od rautových stolů a těhotné ženy budou sedět co nejblíž záchodů. Gayové mohou sedět spolu, lesbičky nemusí sedět u jednoho stolu s gayi. Na stole gayů samozřejmě bude květinová dekorace. Spokojeni? Milada Nováková, personální oddělení
9.prosince VŠEM ZAMĚSTNANCŮM
Lidičky - tím, že pan ředitel bude převlečen za Santa Clause nebylo míněno nic nekalého. Chápu, že příznivcům sociálně demokratické strany by byl přijatelnější Santa Zeman, ale neodpovídá to tradici. Milada Nováková, anální oddělení.
10.prosince VŠEM ZAMĚSTNANCŮM
Vegetariáni - s vámi si také poradím! Ten večírek bude v restauraci U Suchánků, ať se vám to líbí, nebo ne. Prostě si sednete co nejdále od masových pochoutek na rautových stolech a budete mít k dispozici pouze salátový bar včetně hydroponických rajčat. Ale víte, že rajčata mají cit? Když je krájíte, ječí na vás. Zrovna teď je slyším...Jasně! Přeji vám podělaný svátky! Opijte se a chcípněte, slyšíte? Nováková
11.prosince VŠEM ZAMĚSTNANCŮM
Popřejme Miladě Novákové zotavení z její nemoci zaviněné stresem. Ráda jí předám vaše blahopřání do léčebny. Mezitím se vedení firmy rozhodlo zrušit firemní sváteční večírek a dát všem zaměstnancům na den 23.prosince placené volno. Horáková, zastupující personální ředitelka.
|
<< | < | > | >> |
|