| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... << | < | > | >> |
 defila 19.04.2009 12:41 |
zruste mu ucet :)
uz tu kdysi bylo psano, ze videa z rozzlobenych muzu budou automaticky mazanaKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
deXter 19.04.2009 11:34 |
takova cenzura tady :D |
 Falcon 19.04.2009 11:31 |
Odkaz xD česká soda - otázky václava hlodavce xD xaxaxaxax |
Fox 18.04.2009 17:22 |
ta opice :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 18.04.2009 16:38 |
http://i28.tinypic.com/10r35g6.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk81/danigonfor/photoshop.jpg |
 defila 18.04.2009 11:57 |
nahodou v te dobe to byl zenske kus, netvrdim, ze uz zemrela, ale neni uz taký kus :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 18.04.2009 11:30 |
ze by Leia byla krasna to teda nevim, a jediove moc vtipny taky nejsou :D |
 defila 18.04.2009 11:15 |
hehe v simpsnovych -> Jsi krasna jako Leia a vtipna jako Jedi :)) (nevyzkousi tuhlepoklonu nekdo na sve SW druzce? :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Sketa 17.04.2009 18:34 |
Jenže ono dřív to fakt normální bylo. Našli se dva lidi v 18, kluk šel na vojnu na 2 roky a pak se vrátil, vzali se, měli děti a šlo to... dneska se moc lidí zaprvé ani nehrne do manželství jako dřív a děti taky už nemaj lidi tolik podle mě. A když, tak jedno třeba.
Hlavně u toho článku, kdyby nebylo napsaný, že to je 13letá máma(maminečka spíš) a 15 letej tatíneček tak bych řekl, to je toho, matka se nechala slyšet, že porod je hračka, těšej se ze svýho potomka, a maj zdravý dítě, ale pak si to člověk uvědomí a je to úplně šílená představa, že by moje 13 letá sousedka měla kojit dítě, vozit ho v kočáře po vesnici.... ty vole prostě asi nová generace dospívá jinak než moje ... a to nejsem tak starej (18) a nestíhám čumět, co pak třeba moji rodiče jak tohle asi třeba můžou vnímat... fakt divný tohle"Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
 defila 17.04.2009 14:02 |
asi jo, nasi se vzli po tom, co spolu byli 3 mesice a drzi jim to do ted, nejak si nedokazu predstavit, ze bych se zenil po tom, co s nekym jsem 3 mesice :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Falcon 17.04.2009 13:57 |
já se vždycky divil jak můžou mít někteří kamarádi o tolik starší rodiče :D mě je 21 a taťkovi čerstvých 41 xD ale dřív to bylo asi normální xaxaxaxax |
 defila 17.04.2009 12:09 |
holcina bude m asi zajimavej zivot :) ale treba si s dcerou bude rozumet,vid, mamine bude cerstve 30, decku 17 a jestli to pujde stejnym tempem, tak muze byt v 26-ti babickou :o)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Sketa 17.04.2009 11:51 |
Odkaz FTW?! "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
 Belenor 17.04.2009 08:04 |
No, fakticky je možné, že se filter plní automaticky, pak asi je možné, že to je špatně zařazeno :-) |
 defila 16.04.2009 19:47 |
njn, ale kdyz vezmes jak siroky zaber ma hofyland, tak kdo vi co v nem ten filtr vsechno nasel, nastavit to muze jit hodne ruzne,ne? (nejak do toho nevidim, jen tipuju :o) ) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 16.04.2009 16:59 |
No, hlavně mě na hofylandu pobavila ta kategorie :-) |
deXter 16.04.2009 15:55 |
to nejsi sam falcone :D ty voe na tech novinkach pisou desny kraviny posledni dobou :)Naposledy upraveno: 16.04.2009 15:55, deXter |
 Falcon 16.04.2009 15:48 |
tu stránku vidím prvně se přiznám :D
btw xD Odkazxaxaxaxax |
 defila 16.04.2009 15:26 |
nemoci na hofyland, by me znace sralo, praktcky tam komunikuju se spoustou lidi ohledne spoust veci :) Naposledy upraveno: 16.04.2009 15:27, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 16.04.2009 13:14 |
V práci nám zavedli filtr na stránky :-)
Based on your corporate access policies, access to this web site ( http://hofyland.cz ) has been blocked because the web category "Adult/Sexually Explicit" is not allowed. |
<< | < | > | >> |
|