Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > RS Web a JK2 > Novinky na webu
27.11.2024 (13.58.40.171)

Novinky na webu

Zakladatel: Belenor

Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.

To Do:
- bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil.
- pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14
- mazání kategorií, pokud jsou prázdné
- ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách
- pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br?
- prohnat web validatorem
- nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu.
- v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard
- bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde?
- presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie
- ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu.
- dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku
- kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž.
- dodělat lámání příliš dlouhých slov.
- vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde.
- seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení
- hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene"
- v listech nelistovat disabled/deleted ucty
- Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek
- Možnost vyhledávání v diskuzích
- Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe.
- vzkaznik - filtr dle lidi

<< | <> | >>

SirPesZ
03.11.2004 16:59
Klíďo píďo, Ti to tady vyfiknu, ale to bych ubíral práci Falleenovi, takže já mu dám vědět a připíšu to nebo to napíše on, tak :-).

Naposledy upraveno: 03.11.2004 17:00, SirPesZ

Welcome to my world of death and pain
MATINO
03.11.2004 16:43
jo ale termínj vzniku JF jsem trefil ;)

Belenor
03.11.2004 15:26
Asi bych mel dodat, ze uvedeny odkaz vede na dokument, ktery jsem kdysi zacal psat, ale z nedostatku casu jsem ho NEDOKONCIL a dokoncit ho NEPLANUJU :-) takze pokud nekdo postrada svuj klan, tak ne kvuli tomu, ze bych na nej zapomnel nebo ze bych o nem nevedel nebo ze bych ho nemel rad, ale proste protoze jsem praci na dokumentu prerusil :-)

Chvalim Aldu, ze promptne vyplivnul historii SM/GD :-) Akorat ten datum vzniku by to chtelo.

Kritizuji Sira, ktery misto, aby jako Alda poskytl historii, krici, jaktoze tam jeho klan neni :-)
Alda
03.11.2004 15:11
dovolim si k historii SM : clen SM jsem se stal v cervnu 03 kdy klan pusobil uz od jara 03 pod CL Devilem a 2 pomocniky Angelem a Anakinem jejich rady se rzrostly o Zuzu!!! a Alvena - prave on me privedl na jk2 scenu a pozdeji me prijali... po me prisli mnozi (MoWer se vratil) i kdyz jsem jeho odchod nezazil)) na konci cerna 03 se Devil vzdava CL z duvod ze musel parit "Vjetkonk" :D a CL se stava Anakin a misto nej vedle Angela nastupuje MoWeR... stejne tak i mnozi odchazeli jako treba Unknown GhostDog... prislo obdobi kdy ze zminimalizoval pocet hrajicich clenu - nejvetsi ztratou byla ztrata MoWeRoVa net (staral se o web) a melo prijit spatne obdobi - prislo clenove odchazeli ale zvrat nedesel v chvili kdy jsme prijali AciDa Leona Smetaka a jeho bratra Mejitele diky nimz jsme se dostali do semifinale 2.SSC zatim co 1. jsme se nezucastnili vubec coz nas stalo Angela... tou dobou nas opustil i Anakin a predal CL me... prisel rok 2004 a ze Saber Masters se stali Green Destiny... vsak zavist a nepratelstvi ostatnich klanu vyvolalo radu pomluv a stale vetsi neaktivita hracu me donutila GD zmrazit poslednimi cleny jsem byl ja a verni pratele Smetak s Majitelem... historie klanu SM/GD jaro 2003 - duben 2004 ( kdysi jsem Anakinovi slibil ze budu klidne posledni zijici SM... coz se take stalo )
I am your Father

SirPesZ
03.11.2004 14:33
2 Bel: Chybí Ti tam JoTC, který je starý přibližně jako HJ, jenom nebylo tak známý, ale dneska patří k těm lepším (teda, myslím - což je zapřiněno mmj i proto, že se spousta silnějších rozpadla).

Belenor
03.11.2004 10:09
Tohle by mohlo mozna pomoci: http://rs.majerco.net/jk2history/
Leon
03.11.2004 09:13
Diky hned to upravim...vase datum sem tusim vzal nekde na foru, ale ted je premazany takze ti nereknu presne kde, na vznik JF sem se ptal Koprajse a dohodli sme se na tomhle, jentak si data nevymejslim
MATINO
02.11.2004 16:22
jo a ještě, nevim kde jsi to vzal že gfp vzniklo 1.9. a jf 1.1 :-)
GfP- 17.7. 2003
JF- nejsem si tím úplně jistej ale na 90 proc to bylo 23.1. 2003
to si neber nijak urážlivě , to se může stát :-)

Naposledy upraveno: 02.11.2004 16:23, MATINO

MATINO
02.11.2004 16:18
to leon : super info , hele mail na mě je matino2@centrum.cz
z členů jsem se mázl takže sis ho tam nemohl přečíst :-)
jinak když tak dej za war arangera i CUBA , ještě sice neni , ale časem to snim nějak vyřídim , diky

SirPesZ
27.10.2004 20:32
Na Chello2, ne?

Belenor
27.10.2004 14:01
Bohuzel esi jsem pochopil spravne, tak na chello 3 lze hrat jen ligove zapasy.
Tomicolo
27.10.2004 13:35
clan.cz je liga, neco ja ClanBase, takze kdyz vyzvyvas tam, tak vyzyvas do ligy a ne jako normalni CW...
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
Leon
27.10.2004 11:56
jo Bele odkazy na Joshovo forum v odkazech sou spravne nahore na strance sou porad stary... sem narocnej co? :-D
Leon
27.10.2004 11:53
pokud neco jako info vznikne ;-) tak klidne, kazda pomoc vitana. Zatim pokud zjists nejaky nesrovnalosti tak to hod sem nebo do diskuse Odkazy na klany kterou sem se pokusil zalozit pro klany co tu nemaj ucet...

...clan.cz je peknej ale moc klanu sem tam nenasel :-)

SirPesZ
27.10.2004 10:59
Výzvy klanů na CW atd... jsou už na http://www.clan.cz ale info by neškodilo :-). Klidně bych se přihlásil jako shraňovatel informací a nebo tak něco. Sami všichni víte, jak jsem vlezlej :-). Nemusím dostávat žádný práva nebo tak, stačí, když to předám Leonoj, ne?
Leon
27.10.2004 10:10
nijak :-) pratelska vypomoc za tu se neplati, kdybych to delat nechtel tak to nedelam...ikdyz neco mozna prece :-) kdyz uz to delam tak bych chtel, aby to vypadalo lip nez jenom jako seznam. Predstavu bych mel asi takovou: vedle klanu kliknu na info a obevy se podrobny informace zvlast v kolonkach, kdo je CL jeho mail a ICQ s ikonkou stavu ;-) pripadne WJ pro moznost rovnou klan vyzvat na CW, datum zalozeni klanu a kym, treba jeste neco co se moc nemeni a stoji zato to uvest a poznamky, tam bych dal treba neco co by tam chtel doplnit dotycny klan...
Vim ze nemas moc casu takze na tebe netlacim :-) je to pouze navrh, ikdyz si myslim ze by to melo kladnou odezvu. Ja se ti o ne budu starat a ty budes mit ty nejlepsi odkazy ;-)

Belenor
27.10.2004 09:27
Heh jak se ti odvdecim? :-)
Leon
27.10.2004 09:20
Ted je malinkej problem s domenou wz.cz nemuzu se dostat na jedinej klan tam, takze jak to pude dodelam ty odkazy

Belenor
27.10.2004 08:50
Aha tak me napada, ze vlastne seznam klanu JK3 mam na Jedi Orderu: http://jedi.majerco.net/index.php?lmenu=ja&incspec=klany

je potreba akorat proverit, ktere funguji a prenest :-) Kdyby se ti chtelo, tak budu vdecny.

Belenor
27.10.2004 08:39
Super, usetris mi praci s hledanim osoby, na kterou se muzu spolehnout. Takze je asi na case, abych nahodil zobrazovani klanu na Jedi Orderu na noovy system. Stejne tak zobrazovani serveru. Dekuji za spolupraci, panove.
<< | <> | >>