Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > RS Web a JK2 > Novinky na webu
19.04.2025 (18.222.21.222)

Novinky na webu

Zakladatel: Belenor

Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.

To Do:
- bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil.
- pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14
- mazání kategorií, pokud jsou prázdné
- ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách
- pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br?
- prohnat web validatorem
- nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu.
- v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard
- bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde?
- presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie
- ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu.
- dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku
- kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž.
- dodělat lámání příliš dlouhých slov.
- vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde.
- seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení
- hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene"
- v listech nelistovat disabled/deleted ucty
- Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek
- Možnost vyhledávání v diskuzích
- Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe.
- vzkaznik - filtr dle lidi

<< | <> | >>

SirPesZ
20.11.2004 18:30
Tady je někdo gurmán :-).
Welcome to my world of death and pain
566344
20.11.2004 18:10
Belenor: Pls, neslo by udelat odesilani zpravy/prispevku na klavesovou zkratku alt+s? V IE to nepojede, ale rozumnejsi browsery to prijmou - clovek uz je z toho ICQ nejak navykly na to alt+s odesilani (a cim dal tim vice netu to ma jako moznost taky). :-)
Ayreas
12.11.2004 16:11
Viz me u JK3 :o)
MATINO
12.11.2004 14:24
však to nemusíš sledovat , von zas někdo dá vědět až pojede :-)
Tomicolo
12.11.2004 11:40
Souhasim, tak si prsote pockate o par vterin vic... neni to tak strasny ;) A nebo si stahnete The All-seeing eye ;)
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.

Belenor
12.11.2004 08:17
A kdo to ma furt sledovat, esi je nejakej server shozenej nebo zase nahozenej. U jk3 serveru s tim furt panove sachujou, nemam opravdu chut to sledovat.
MATINO
11.11.2004 23:00
takh o tam dočasně smázni a hod až zase bude a napiš tam prostě rovnou server ch3 něběží

Belenor
11.11.2004 18:03
Dobry napad, nicmene pomale nacitani zustalo, protoze joshuax shodil chello 3, s tim ja nic neudelam.
Oscarius
11.11.2004 17:22
Bele, napadlo me, jestli bys nechtel kolonku "servery JK2/JK3" roztridit na dve casti, protoze se to dost dlouho nahrava.. me treba zajima, kdo je na ch1, ale uz ne, kdo je na JK3 a tak...
4D61792074686520666F726365206265207769746820796F752E2E2E00
Ayreas
06.11.2004 17:18
No o FS sem tam napsal dokavad sem mohl :-)
Destroyer
04.11.2004 20:26
Pekny - velice pekny Bele.

SirPesZ
03.11.2004 16:59
Klíďo píďo, Ti to tady vyfiknu, ale to bych ubíral práci Falleenovi, takže já mu dám vědět a připíšu to nebo to napíše on, tak :-).

Naposledy upraveno: 03.11.2004 17:00, SirPesZ

MATINO
03.11.2004 16:43
jo ale termínj vzniku JF jsem trefil ;)

Belenor
03.11.2004 15:26
Asi bych mel dodat, ze uvedeny odkaz vede na dokument, ktery jsem kdysi zacal psat, ale z nedostatku casu jsem ho NEDOKONCIL a dokoncit ho NEPLANUJU :-) takze pokud nekdo postrada svuj klan, tak ne kvuli tomu, ze bych na nej zapomnel nebo ze bych o nem nevedel nebo ze bych ho nemel rad, ale proste protoze jsem praci na dokumentu prerusil :-)

Chvalim Aldu, ze promptne vyplivnul historii SM/GD :-) Akorat ten datum vzniku by to chtelo.

Kritizuji Sira, ktery misto, aby jako Alda poskytl historii, krici, jaktoze tam jeho klan neni :-)
Alda
03.11.2004 15:11
dovolim si k historii SM : clen SM jsem se stal v cervnu 03 kdy klan pusobil uz od jara 03 pod CL Devilem a 2 pomocniky Angelem a Anakinem jejich rady se rzrostly o Zuzu!!! a Alvena - prave on me privedl na jk2 scenu a pozdeji me prijali... po me prisli mnozi (MoWer se vratil) i kdyz jsem jeho odchod nezazil)) na konci cerna 03 se Devil vzdava CL z duvod ze musel parit "Vjetkonk" :D a CL se stava Anakin a misto nej vedle Angela nastupuje MoWeR... stejne tak i mnozi odchazeli jako treba Unknown GhostDog... prislo obdobi kdy ze zminimalizoval pocet hrajicich clenu - nejvetsi ztratou byla ztrata MoWeRoVa net (staral se o web) a melo prijit spatne obdobi - prislo clenove odchazeli ale zvrat nedesel v chvili kdy jsme prijali AciDa Leona Smetaka a jeho bratra Mejitele diky nimz jsme se dostali do semifinale 2.SSC zatim co 1. jsme se nezucastnili vubec coz nas stalo Angela... tou dobou nas opustil i Anakin a predal CL me... prisel rok 2004 a ze Saber Masters se stali Green Destiny... vsak zavist a nepratelstvi ostatnich klanu vyvolalo radu pomluv a stale vetsi neaktivita hracu me donutila GD zmrazit poslednimi cleny jsem byl ja a verni pratele Smetak s Majitelem... historie klanu SM/GD jaro 2003 - duben 2004 ( kdysi jsem Anakinovi slibil ze budu klidne posledni zijici SM... coz se take stalo )
I am your Father

SirPesZ
03.11.2004 14:33
2 Bel: Chybí Ti tam JoTC, který je starý přibližně jako HJ, jenom nebylo tak známý, ale dneska patří k těm lepším (teda, myslím - což je zapřiněno mmj i proto, že se spousta silnějších rozpadla).

Belenor
03.11.2004 10:09
Tohle by mohlo mozna pomoci: http://rs.majerco.net/jk2history/
Leon
03.11.2004 09:13
Diky hned to upravim...vase datum sem tusim vzal nekde na foru, ale ted je premazany takze ti nereknu presne kde, na vznik JF sem se ptal Koprajse a dohodli sme se na tomhle, jentak si data nevymejslim
MATINO
02.11.2004 16:22
jo a ještě, nevim kde jsi to vzal že gfp vzniklo 1.9. a jf 1.1 :-)
GfP- 17.7. 2003
JF- nejsem si tím úplně jistej ale na 90 proc to bylo 23.1. 2003
to si neber nijak urážlivě , to se může stát :-)

Naposledy upraveno: 02.11.2004 16:23, MATINO

MATINO
02.11.2004 16:18
to leon : super info , hele mail na mě je matino2@centrum.cz
z členů jsem se mázl takže sis ho tam nemohl přečíst :-)
jinak když tak dej za war arangera i CUBA , ještě sice neni , ale časem to snim nějak vyřídim , diky
<< | <> | >>