| Novinky na webuZakladatel: Belenor Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.
To Do: - bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil. - pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14 - mazání kategorií, pokud jsou prázdné - ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách - pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br? - prohnat web validatorem - nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu. - v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard - bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde? - presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie - ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu. - dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku - kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž. - dodělat lámání příliš dlouhých slov. - vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde. - seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení - hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene" - v listech nelistovat disabled/deleted ucty - Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek - Možnost vyhledávání v diskuzích - Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe. - vzkaznik - filtr dle lidi << | < | > | >> |
Belenor 27.01.2005 09:08 |
Pokud by ti to stacilo takhle, tak ti misto udelam u sebe. A je to tak, jak pises - zakazane pripojovani na jine servery. |
KOPRajs 26.01.2005 21:07 |
Takze, jestli nekdo vi o webhostingu zdarma, ktery podporuje PHP a povoli pripojeni na 147.32.97.146:28070, dejte mi pls vedet... stacilo by asi 5kB na ten skript, udelal bych jen odkaz z naseho webu... |
KOPRajs 26.01.2005 21:01 |
Hm, zda se, ze webzdarma tomu skriptu nepovoli pripojeni na prislusny port toho serveru... viz. http://jf-web.wz.cz/jfserver.php Naposledy upraveno: 26.01.2005 21:02, KOPRajs |
Maxell 26.01.2005 20:17 |
Bel: A proč to nefachalo na wz? |
Belenor 26.01.2005 19:49 |
http://www.majerco.net/web/gquery/ moje icq, myslim, mas :-)
jo ale vy to mate na webzdarma, tam mi to nefungovalo, proto jsme presidlili na majerco.netNaposledy upraveno: 26.01.2005 19:51, Belenor |
KOPRajs 26.01.2005 19:46 |
Heh... Tak jinak... asi budu muset prekonat svou lenost... co se da delat... Beliku, mohl bys mi poslat ten plug-in, ktery to umi + poskytnout pripadnou pomoc online? Zkusil bych se jednak podivat na ten timeout a jinak udelat info o JF serveru primo na jf-web... diky moc
P.S. Nespecha to, zitra delam zkousku :o)) |
Belenor 26.01.2005 19:42 |
Mno, uz presne nevim, mam pocit, ze se mi to chovalo podivne :-) |
KOPRajs 26.01.2005 19:40 |
No, vim, ze to tak bylo, ale v posledni dobe jsem se nekolikrat dival, RS server nebezel, ale stranka se stejne nacetla rychle... btw. neda se ten timeout treba snizit? Naposledy upraveno: 26.01.2005 19:41, KOPRajs |
Belenor 26.01.2005 15:20 |
Problem je, ze kdyz nebezi, tak kvuli timeoutu se stranka nacita dyl, proto ho nezobrazuju |
KOPRajs 26.01.2005 15:01 |
Heh, spravne, Bele :-) btw. Kdo spravuje odkazy na servery? Proc uz tam neni JF server? IP: 147.32.97.146, port standardni... sice nebezi porad, ale IP ma stale stejne a bezi celkem casto... spousta lidi mi pak porad pise na ICQ at jim to IP poslu... |
MATINO 23.01.2005 20:06 |
když se chci přihlásit do diskuze adminů, tak se mi odpojí uživatel :-( , nevíščim to je bele? |
Ayreas 23.01.2005 10:28 |
Prehled uz zas mam nebojte jen tam nechci zbytecne davat klany ktere se po dvou tydnech rozpadnou :-)) |
th0m45 31.12.2004 11:56 |
Aha, uz to vidim :) Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
Belenor 31.12.2004 06:38 |
Ted presne nerozumim - kdyz smazes svuj prispevek, zobrazuje se jinak - to myslis? zkus svuj smazat... |
th0m45 30.12.2004 17:56 |
Napadla me takova drobnustka, mozna uz na webu je a nevim o tom :). rozliseni uzivateli smazanych prispevku od nesmazanych :) Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
th0m45 30.12.2004 17:43 |
Napsal sem nekde ze pochybuju ? Jen rikam ze se mu to bude delat tezko, nahodou tam moc neaktualnosti neni :) Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
Leon 30.12.2004 15:07 |
A ještě jednou pro Chana :-) když už tak pochybuješ o aktuálnosti odkazů tak k tomu máš určitě důvod, tak napiš co je špatně ať se to dá opravit ;-) |
Leon 30.12.2004 15:05 |
Jo Chane, Ayreas možná moc nehraje, ale na klanovejch GB jsem ho viděl dost často, takže bych řekl, že přehled má dobrej ;-) |
Leon 30.12.2004 15:03 |
No já si myslim, že odkazy jsou docela aktuální, tedy aspoň JK2 o těch mám docela přehled, tak kdo by tam co psal ;-) |
th0m45 30.12.2004 11:23 |
Rači :) Teda Radši :D Naposledy upraveno: 30.12.2004 11:23, th0m45 Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
<< | < | > | >> |
|