| Novinky na webuZakladatel: Belenor Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.
To Do: - bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil. - pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14 - mazání kategorií, pokud jsou prázdné - ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách - pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br? - prohnat web validatorem - nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu. - v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard - bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde? - presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie - ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu. - dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku - kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž. - dodělat lámání příliš dlouhých slov. - vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde. - seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení - hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene" - v listech nelistovat disabled/deleted ucty - Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek - Možnost vyhledávání v diskuzích - Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe. - vzkaznik - filtr dle lidi << | < | > | >> |
SirPesZ 13.12.2005 16:00 |
Obrovskýho avatara! 8000 × 6000 minimálně! Welcome to my world of death and pain |
defila 13.12.2005 15:58 |
tohle me jako uzivatel ranilo :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Belenor 13.12.2005 15:50 |
Pokud sis jeste nevsiml, tak na uzivatele kaslu :-) |
defila 13.12.2005 15:36 |
ALE SPOKOJENEJSI UZIVATELE :d Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 13.12.2005 15:35 |
cim VETSI avatar tim POMALEJSI rychlost a tim NASRANEJSI Belenor :) |
defila 13.12.2005 15:28 |
tak co takhle misto maly avatarka, velkyho AVATARA? .)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 13.12.2005 14:19 |
Jeste ze tak.. |
Belenor 13.12.2005 14:15 |
Ne. |
~stx#. 13.12.2005 12:39 |
a co takhle avatarek? :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Belenor 16.11.2005 15:30 |
Myslis jako ze do diskuze smi nereg prispet jen v pripade, ze predchozi prispevek neni od nej? Hmm... no asi by to... slo, nevim. ono vubec je to osemetne, osekavat nereg :-) |
dREAm 16.11.2005 15:25 |
ohledne opakovaneho prispivani neregistrovanych lidi - vterin, nebo prispevek dalsi osoby. (???) Naposledy upraveno: 16.11.2005 15:25, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
SirPesZ 15.11.2005 19:14 |
Taxem to myslel. Welcome to my world of death and pain |
Belenor 15.11.2005 18:40 |
Mno, potencialne by slo udelat, ze by kazda zprava byla ulozena dvakrat, a to jednou ve fronte zprav autora, a jednou ve fronte adresata. A pak by si to mohl kazdy promazavat dle libosti |
SirPesZ 15.11.2005 18:37 |
No, já ten vzkazník stejně moc nepoužívám, ale jedno by mě zajímalo: Když tam smažu svůj příspěvek, smaže se u i toho, gdo jej přijmul? Asi jo, protože cizí, který jsem přijal mi smazat nejdou (což mě dost štve).Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 15.11.2005 17:21 |
Možná by nebylo špatné, udělat trochu přehled ve Vzkazníku - třeba aspoň dělit zprávy podle uživatelů nebo odchozí/příchozí... |
SirPesZ 24.10.2005 14:05 |
Zničit Exporty, gdyž nejedou. Welcome to my world of death and pain |
SirPesZ 24.10.2005 09:37 |
Já jsem to tady navrhoval už asi před rokem :-). Welcome to my world of death and pain |
Belenor 24.10.2005 09:31 |
Mno, asi takhle - az dodelam upravy na Jedi Orderu, dalsi na rade je web RS, takze o tomto budu uvazovat, kdyz uz do webu budu hrabat. |
Arm. 21.10.2005 16:55 |
Co tak udělat u profilu nějaké info o uživateli profilu?;o)) Give a guy some peace, would ya? |
Belenor 21.10.2005 16:42 |
Hahaha, obrazkove smajliky NESNASIM :-) |
<< | < | > | >> |
|