<< | < | > | >> |
Fox 27.04.2009 13:18 |
Presne moje slova Bele.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 27.04.2009 12:56 |
A to nejde si přidat kontakt a napsat naslepo? Já mám pocit, že mi to v qipu tak jde, dokonce jsem to tak, tuším, udělal s Nicerem. |
Ayreas 27.04.2009 12:35 |
Ja jsem koukám několikrát za den, a včera jsem to sem napsal, kdyby sem koukli. A mimoto na icq jsem byl naschval online aby se někdo z nich ozval, nikoho z nich jsem na icq neměl (by mě museli nejspíš nejprve autorizovat) :) za to nemůžu :-) ... btw alespon, že ráno to vyšlo :D |
Belenor 27.04.2009 11:08 |
Nicméně def to asi pobral jako "ŘEKNOU blbost jednou týdně" :-) |
Fox 27.04.2009 11:02 |
alespon jednou tydne jsem mel na mysli.. proto sem psal reknu blbost.. ja se sem koukam minimalne jednou denne.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 27.04.2009 10:40 |
Nejsem si jist, zda jsi rozuměl Foxovu výroku správně :-) To je tak, když někdo píše bez diakritiky a interpunkce :-)
A Foxi, nic si z toho nedělej :-) Prostě je potřeba na Jedi bič, protože jinak sami turnaj nedohrajou :-) |
defila 27.04.2009 10:34 |
popiram tvuj puvodni vyrok - ja zde placam blbosti vice jak 1x tydne ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 27.04.2009 10:17 |
Martine.. sem na tuhle diksuzi koukaji jen lidi co se v uzivatelich prihlasej rekknu blbost jednou tejdne.. a uz vubec ne abdair nebo cojot.. vcera sem schvalne nikomu nepsal a videl sem jak tebe jak cumis na tv aji abdaira.. mohli ste v reklame odehrat pac tys koukal nevim na co a on na fotbal.. jinak cojot uz odehal s dzefrym... sem na sebe nasranej ze sem tak mekkej a nedam vam rovnou kontumace.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Ayreas 26.04.2009 19:51 |
Jsem na icq kdyby to někdo chtěl odehrát tak ať mi dá vědět. |
Ayreas 21.04.2009 17:53 |
Oki oki :) I'm ready :) |
Fox 21.04.2009 10:21 |
takze pokud cojot vcas neodpovi.. tak bude rozhodovat kdo vyhraje mezi abdairem a ayreasem.. dzefry ma postup jasnej.. cojotovi asi dam prohry kdyz ani neodpovida.. ale jeste je cas do nedele.. a to uz se bude hrat 3. kolo.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Fox 21.04.2009 07:52 |
psal sem mu a uvidim co odpovi.. Abdair bude v klidu.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Ayreas 21.04.2009 01:14 |
Mno tak já doufám, že Abdair bude mít do neděle náladu :)... a nevíš Foxy jak to vypadá s Cojotem? :)... |
Fox 20.04.2009 19:28 |
pokud nechces bejt hnidopich jednoduse nic nepis.. ale mas pravdu musi se to hnout.. jdu ted hned obepsat lidi ze davam posledni termin odehrat vsechno do nedele.. to je 6 dnu.. pokud to nekdo neodehraje tak budu hazet korunou.. :/ You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
th0m45 20.04.2009 19:11 |
Nechci bejt nějakej hnidopich, ale už by se to mohlo hnout do třetího kola O:-) Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
Ayreas 16.04.2009 20:04 |
Jj jsem moc rád za to ráno aspoň :) |
Fox 16.04.2009 12:28 |
tak ukaze se to.. nevim spis sem narazel na to ze ja vim kdy je dzefry online takze mu napisu a vetsinou mi casem odepise.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 16.04.2009 12:26 |
Jak se to chová, když píšeš někomu, kdo je invisible a nemá tě ve visible listu? To mu to nedorazí? Já jsem teda psal i těm, co jsem viděl jako offline, kdyby náhodou byli invis, a mám pocit, že to dorazilo i když byli invis.
A dnes ráno, dobré :-) to mě nenapadlo, že to mohli odehrát, tak jsem blábolil :-) Tu třetí skupinu by to teda chtělo doladit :-) |
Fox 16.04.2009 11:32 |
uprimne ten excel neni v moji rezii.. jinak ayreas s dzefrym odehrali ted rano.. oba byli na icq.. napsal sem oboum a bylo to za 5 minut.. nevim co je na tomhle tezkyho.. mozna asi to ze dzefry je porad v invisible a me ma ve visible listu.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 16.04.2009 11:24 |
No, slepej jsem asi já, sorry :-) Jestli to chápu, tak Dzefry porazil Abdaira a Ayrease? Mě asi zmátlo, že tu Ayreas furt naříká, ale vlastně z Dzefrym už má tedy odehráno? Já bych nechal postoupit Dzefryho a Ayrease a ostatní dva pro nezájem diskvalifikovat :-)
Mimochodem koukám, že borci ve 3. skupině to mají taky nějaké nedohrané :-) Na druhou stranu v tom excelu to je, ale v excelu zase není skupina 1. :-)Naposledy upraveno: 16.04.2009 11:27, Belenor |
<< | < | > | >> |