Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > RS Web a JK2 > RS public Duel Cup
23.11.2024 (18.224.55.193)

RS public Duel Cup

Zakladatel: Fox

takze pro ty co nevedi tak sem se rozhodl zorganizovat duel cup.. lidi je prihlaseno 32, nekdo jeste muze pribyt.. pravidla dopisu do vecera.. jeste je s nekym prokonzultuju..

Pravidla turnaje

<< | <> | >>
Fox
27.04.2009 13:18
Presne moje slova Bele..
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

Belenor
27.04.2009 12:56
A to nejde si přidat kontakt a napsat naslepo? Já mám pocit, že mi to v qipu tak jde, dokonce jsem to tak, tuším, udělal s Nicerem.
Ayreas
27.04.2009 12:35
Ja jsem koukám několikrát za den, a včera jsem to sem napsal, kdyby sem koukli. A mimoto na icq jsem byl naschval online aby se někdo z nich ozval, nikoho z nich jsem na icq neměl (by mě museli nejspíš nejprve autorizovat) :) za to nemůžu :-) ... btw alespon, že ráno to vyšlo :D

Belenor
27.04.2009 11:08
Nicméně def to asi pobral jako "ŘEKNOU blbost jednou týdně" :-)
Fox
27.04.2009 11:02
alespon jednou tydne jsem mel na mysli.. proto sem psal reknu blbost.. ja se sem koukam minimalne jednou denne..

Belenor
27.04.2009 10:40
Nejsem si jist, zda jsi rozuměl Foxovu výroku správně :-) To je tak, když někdo píše bez diakritiky a interpunkce :-)

A Foxi, nic si z toho nedělej :-) Prostě je potřeba na Jedi bič, protože jinak sami turnaj nedohrajou :-)

defila
27.04.2009 10:34
popiram tvuj puvodni vyrok - ja zde placam blbosti vice jak 1x tydne ;)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
Fox
27.04.2009 10:17
Martine.. sem na tuhle diksuzi koukaji jen lidi co se v uzivatelich prihlasej rekknu blbost jednou tejdne.. a uz vubec ne abdair nebo cojot.. vcera sem schvalne nikomu nepsal a videl sem jak tebe jak cumis na tv aji abdaira.. mohli ste v reklame odehrat pac tys koukal nevim na co a on na fotbal.. jinak cojot uz odehal s dzefrym... sem na sebe nasranej ze sem tak mekkej a nedam vam rovnou kontumace..
Ayreas
26.04.2009 19:51
Jsem na icq kdyby to někdo chtěl odehrát tak ať mi dá vědět.
Ayreas
21.04.2009 17:53
Oki oki :) I'm ready :)
Fox
21.04.2009 10:21
takze pokud cojot vcas neodpovi.. tak bude rozhodovat kdo vyhraje mezi abdairem a ayreasem.. dzefry ma postup jasnej.. cojotovi asi dam prohry kdyz ani neodpovida.. ale jeste je cas do nedele.. a to uz se bude hrat 3. kolo..
Fox
21.04.2009 07:52
psal sem mu a uvidim co odpovi.. Abdair bude v klidu..
Ayreas
21.04.2009 01:14
Mno tak já doufám, že Abdair bude mít do neděle náladu :)... a nevíš Foxy jak to vypadá s Cojotem? :)...
Fox
20.04.2009 19:28
pokud nechces bejt hnidopich jednoduse nic nepis.. ale mas pravdu musi se to hnout.. jdu ted hned obepsat lidi ze davam posledni termin odehrat vsechno do nedele.. to je 6 dnu.. pokud to nekdo neodehraje tak budu hazet korunou.. :/
th0m45
20.04.2009 19:11
Nechci bejt nějakej hnidopich, ale už by se to mohlo hnout do třetího kola O:-)
Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-)
Ayreas
16.04.2009 20:04
Jj jsem moc rád za to ráno aspoň :)
Fox
16.04.2009 12:28
tak ukaze se to.. nevim spis sem narazel na to ze ja vim kdy je dzefry online takze mu napisu a vetsinou mi casem odepise..

Belenor
16.04.2009 12:26
Jak se to chová, když píšeš někomu, kdo je invisible a nemá tě ve visible listu? To mu to nedorazí? Já jsem teda psal i těm, co jsem viděl jako offline, kdyby náhodou byli invis, a mám pocit, že to dorazilo i když byli invis.

A dnes ráno, dobré :-) to mě nenapadlo, že to mohli odehrát, tak jsem blábolil :-) Tu třetí skupinu by to teda chtělo doladit :-)
Fox
16.04.2009 11:32
uprimne ten excel neni v moji rezii.. jinak ayreas s dzefrym odehrali ted rano.. oba byli na icq.. napsal sem oboum a bylo to za 5 minut.. nevim co je na tomhle tezkyho.. mozna asi to ze dzefry je porad v invisible a me ma ve visible listu..

Belenor
16.04.2009 11:24
No, slepej jsem asi já, sorry :-) Jestli to chápu, tak Dzefry porazil Abdaira a Ayrease? Mě asi zmátlo, že tu Ayreas furt naříká, ale vlastně z Dzefrym už má tedy odehráno? Já bych nechal postoupit Dzefryho a Ayrease a ostatní dva pro nezájem diskvalifikovat :-)

Mimochodem koukám, že borci ve 3. skupině to mají taky nějaké nedohrané :-) Na druhou stranu v tom excelu to je, ale v excelu zase není skupina 1. :-)

Naposledy upraveno: 16.04.2009 11:27, Belenor

<< | <> | >>