|
|
24.11.2024 (18.227.52.248) |
|
| Wu Xia,Chambara a sem tam mozna anime :)Zakladatel: defila, Moderátoři: K_A_I Asijske pociny pro neznale evropany :) << | < | |
defila 23.08.2008 17:47 |
vzhledem k tomu, ze jsem zatim stihl shlidnout pouze jeden dil kary no kyoukai, tak ti recenzi hodim az shlidnu dalsi dva co mam doma (mam vic veci na praci nez to sledovat - v tuhle chvili jsem se pomalym krokem pustil do prekladani eposu o Zatoichim - filmy natocene v letech 1962-1989 je jich 26 a ma to necelych 19 gb(mam stazenych nejakych 13), mam na 26 veceru vystarano (respektive ted na 24...)
pro jednoho nerada ve volnem case jeste subuju Mugena (a nejvic me sere, ze ty kusy co mam doma jsou v *.avi a ne v *.mkv, takze z toho nemuzu vytahnout titule a musim to prekladat s video stopou v pozadi, coz straslive zasira pamet....)
a jeste jedna vymluva - taky se rad kouknu i na nejaky jiny kus, takze me subovani nejde tak rychle jak bych si pral :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
K_A_I 23.08.2008 17:43 |
takze priklad Chambary je treba 7 samuraju (a dalsi filmy od Kurosawi), Zatoichi a tak?:)
ted by jsi este mohl napsat neco o tom anime co si rikal:DIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 23.08.2008 17:40 |
ad kai - chabara jsou filmy o japonskem feudalnim zpusobu zivota, bojovem umeni a pod (proste filmy se samurajema .))
a nazev klubu uz nezmenim .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 23.08.2008 17:35 |
takze zapocnu prvnimi nekolika pociny na ktere cekam
jedno z toho je Sword Butterfly nee Butterfly Lovers (WuXia LiangZhu)
http://hk.youtube.com/watch?v=rMrmh5d3aqg
a druhym pocinem je tu jiz nekde zminovany Red cliff ( Chi Bi) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 23.08.2008 17:30 |
co je sakra Chambara?:D
btw: hodil bych tam anime/manga;)In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
<< | < | |
|
| |