| SeriályZakladatel: Fox LOST, Prison Break, SGA, 4400 a mnoho dalsich :) << | < | > | >> |
Falcon 16.03.2009 13:22 |
ještě sem neměl čas na to kouknou :D ani na BSG... xaxaxaxax |
K_A_I 16.03.2009 13:18 |
tak star wars 21 super :) miluju mistra Windu :-) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Falcon 15.03.2009 10:15 |
no to sem teda zvedavej,dneska si to pustim, vcera sem koukal na underworld 3 tak uz se mi pak nechttelo xaxaxaxax |
defila 14.03.2009 20:49 |
mno ,tak ja nevim, na to, ze to je preposledni dil, tak spis jen uvod pro ten pristi, cekal jsem neco trochu jinyho ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
defila 03.03.2009 21:37 |
tak dnesni big bang theory naprosto super :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 03.03.2009 10:12 |
hmmm, ne, ze by me to nejak tankovalo, jelikoz notes mam bez blue ray cteckty, takze blue ray disky muzu zatim pouzivat jako tacek :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Falcon 03.03.2009 07:34 |
defe BSG bude na Blu Ray :D xaxaxaxax |
defila 16.12.2008 21:53 |
dnesni vanocni epizoda Big bang theory nemela chybu, kdo sleduje, ta ho vanocne naladi a rozesmeje :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 11.11.2008 18:50 |
tak dnesni dil big bang theory naprosto super, kouknete, opravdu to stoji za to, vybuchy smichu jsem mel skrze cely dil :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 23.10.2008 18:56 |
To me to uz ani vtipny neprijde:/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 23.10.2008 18:44 |
SW: CW 4 dil - z droidu delaj uz faaakt moc velky dmnty (treba ty hasici), ale co me to nevadi aspon se zasmeju :D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 16.10.2008 11:06 |
vcera jsem shlidnul dalsi novy dil Big Bang THeory, super :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 15.10.2008 15:24 |
ja sleduju lost, sga, prison break, heroes, bsg, knight rider a ty kresleny sw.. a vetsinou to vychazi ten 1 dil denne.. v utery vychazej heroes a prison break ve ctvrtek lost a knight rider v patek sw v sobotu sga a bsg si ted nevybavuju kdy davaj ale tusim ze taky utery.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 15.10.2008 15:06 |
mno, ja vzdycky na neco koukam, nez usnu, od rana do cca 22:00 nemam cas na to, abych neo sledoval (i tenhle post pisu v kratke prestavce, kterou jsem si udelal) takze nez jdu spat, kouknu na SW, jedn dil nejaeho anime a usnu... to mi pripomina, ze ybch mohl eco napsat do anime klubu, jelikoz se vyrojila spousta novych veci, tak az to odsleduju, tak tam neco napisu :o) (P.S. byl jsem na prednsce prof.A.Limana o japonskem filmu, bylo to velmi poucne )Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 15.10.2008 10:12 |
a jeste heroes, prison break a nevim co jeste :D |
K_A_I 15.10.2008 10:10 |
neprijde mi takovej problem jednou za tejden zkouknout noviho Knight Raidra (cca 50 min.) a SW ( cca 20 min.) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
deXter 15.10.2008 08:45 |
kde vy berete cas cumet na vsechny ty serialy.. |
defila 14.10.2008 23:07 |
nn, nikdy me nenadchli, prakticky jedinej serial na kterej cekam je nova BSG... uz se nemuzu dockat :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 14.10.2008 17:50 |
heroes nikdo nesleduje? dneska vychazej ;) resp. rano vysel novej dil jako kazdy utery ;)Naposledy upraveno: 14.10.2008 17:51, Fox You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Fox 14.10.2008 15:32 |
j ten zacatecni hlas jak reportuje co se stalo se mi k sw moc nehodi :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
<< | < | > | >> |
|