|
|
24.11.2024 (52.15.170.196) |
|
| SeriályZakladatel: Fox LOST, Prison Break, SGA, 4400 a mnoho dalsich :) << | < | |
Maxell 08.03.2007 09:09 |
Yop, líbila se mi celkem Anna Lucía... I když všichni tam jsou na palici :-)) |
kapo 08.03.2007 08:05 |
fox: mám přesně ten stejný výsledek :-) i když teda LOST nesleduju |
Fox 08.03.2007 07:48 |
kdo se diva tak si zkuste udelat test kterej postave se nejvice podobate http://www.lost.cz/test.asp muj test: Nejvíce se ti podobá Boone. Jsi živá povaha, nemáš rád nudu a potřebuješ neustále něco dělat. Nejsi ale ten, kdo by určoval tempo, rád se přizpůsobíš, pokud je v tvém okolí někdo starší a zkušenější. To ovšem neznamená, že by si se nedokázal prosadit, věříš si a čeká na tebe dobrá kariéra. V partnerském životě je pro tebe důležitá hlavně vášeň, nezamiluješ se hned tak do někoho. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Fox 08.03.2007 07:45 |
a moje nejoblibenejsi postavy jsou: Jack,Sayid,Locke,Sawyer,Kate,Hurley a ted i Desmond (proste hlavni hrdinove) a samozrejme Charlie ktery hral v Panu Prstenu bud Smiska nebo Pipina ted nevim :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Fox 08.03.2007 07:42 |
moje nejoblibenejsi epizoda je sedmy dil ze treti serie (Not In Portland,flashback Juliet) :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
<< | < | |
|
| |