<< | < | > | >> |
Alven 14.09.2006 15:07 |
mohawk - to by me zajimalo, od kdy motorkari nosi ruzovy ksilty :D viz: http://tabberone.com/Trademarks/HallOfShame/VonDutch/VonDutchHat.jpg jinak..kdyz pouziju zabehnutyho terminu "diskofilak" tak je fakt, ze se pozna uz jen podle toho, jestli ma na sobe neco od replay :D proste je to tak dneska no .) ale to jen tak na okraj flejmu :DNaposledy upraveno: 14.09.2006 15:07, Alven |
Alda 14.09.2006 15:04 |
coze mravenci v gelu ? to chci :D I am your Father |
defila 14.09.2006 13:55 |
to mohawk+maxell-> mno nekdy sukni na sebe vezmu, pravda :) jinak nosim stale kalhoty..
a abych nebyl mimo misu a rovnou reagoval na belenora tak -> www.metalshop.cz
pripadne krasne doplnky se daji koupit -> www.nosferatu.cz(opet se jdu chlubit ¨,ze jsem jednim prsten odsud obdaren :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
pils€ 14.09.2006 13:19 |
Bel>> http://darkyzvesmiru.cz/ S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
MohawK 14.09.2006 13:15 |
sukni ? :-) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
Maxell 14.09.2006 13:13 |
defila: A co nosíš místo kraťasů? |
MohawK 14.09.2006 13:10 |
Kapishto::: hmm tak to ses prokecl že seš v tomhle trošku vymazanej :D Replay a Diesel maj uplne stejnej styl hadru a Von Dutch je spíš motorkářská značka, kterou nosi i dost slavnejch osobnosti, miluju tyhle vocásky se širokejma kalhotama, rovnou kšiltovkou rozkrokem kalhot až na zem a obvěšenejma řetězema, kteří si myslej kdo nema rovnou kšiltovku musi poslouchat techno apod. a je to diskant fakt dmnce kapo radsi o tomhle nerozumuj....
Semtex::: jj ale ve Welcome je to dost drahy kamos ma tetu v USA a ta mu kupuje a posila Quiksilver tam je triko QS za 15$
Belenor::: Možná něco najdes v tomhle seznamu http://darky.shopy.cz/Naposledy upraveno: 14.09.2006 13:14, MohawK Hello, Hello, Hello, How Low ? |
Belenor 14.09.2006 12:54 |
Proč přežitek?
Myslím právě, že ač se jack pokusil popsat fandu metalu, netrefil se. Nebo se možná nepokoušel a myslel někoho jiného, těžko dle jeho výlevu soudit. Trefil se max. tím, že řada příznivců metalu má delší vlasy, ale taky zdaleka ne všechny.
Abych nebyl OT: neví někdo o e-shopu, kde by se prodávaly pyramidky a podobné serepetičky? |
defila 14.09.2006 11:10 |
to elenor -> ale to je prezitek z minuleho rezimu toto pznaceni :) to jack -> cerne mikiny nenosim a nic s kapuci nemam kratasy nenosim taky klicenku ke kolenum, kotnikum ci nekam jeste nize nevlastnim po eskalatorech nejezdnim :))( v HK jich teda moc neni :p) as vyraz fetaci hmmm, ty vypadaji vcelku jinak, ver :) vcelku to na lidech asi ani nepoznas, pokud nema dredy po prdel(asi nejaky naznak fetaka) nebo nechrape nekde na nadru.. takze nevim; ale zase gelovana hlava jde videt na metry daleko :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 14.09.2006 10:46 |
Treba se to tak rozrostlo ze se ty skupiny spojili :-/ |
Belenor 14.09.2006 10:38 |
Dlouhovlasým se říká "mánička", pokud vím. Akorát nevím, zda píšeš o jedné nebo o dvou skupinách, protože tvůj popis mi na máničky nesedí. Naposledy upraveno: 14.09.2006 10:39, Belenor |
Jack 14.09.2006 10:22 |
A jak se rika tem co maj dlouhy vlasy? Vytribeny styl oblekani..typu cerne mikiny s kapuci..kratasy,na opasku klicenku az k botam..ze nemuzou chodit ani po eskalatorech..a kdyz uz po nem jdou tak si ho musej chytnout aby je to nestahlo sebou.. Fetaci? |
defila 14.09.2006 10:12 |
v podstate neco jako pedofil akorat, ZE TENHLE SE VYZNACUJE GELOVANOU HLAVOU :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Maxell 14.09.2006 10:05 |
www.kasa.cz BTW když už se o tom bavíte, kdo je to diskofil? :-) |
Alda 13.09.2006 22:33 |
www.muzikant.cz I am your Father |
defila 13.09.2006 19:22 |
jak ikdo neodporuje tomu, ze maji gelovane hlavy :P Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 13.09.2006 18:34 |
mluvim o von dutch a diesel, diskofiláku |
~stx#. 13.09.2006 18:17 |
ja vyhradne nakupuju v HK ve Welcomu, Escapu a Froplu :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
SirPesZ 13.09.2006 18:03 |
Jo :-D. Welcome to my world of death and pain |
defila 13.09.2006 16:45 |
hele mlcte, stejne mate vsichni gelovany hlavy tak tu moc neprudte o diskofilacich :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |