| E-shopy a oblékáníZakladatel: MohawK Znáte nějaký dobrý e-shopy ? Máte s nima zkušenosti ? :) (Všechny kategorie) << | < | > | >> |
defila 15.09.2006 19:02 |
jste dementi oba, tak se laskave nehadejte a prenechte diskuzi dospelym :) coz znamena me, jelikoz zbytek lidi tady ma stale dusi ditete :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
MohawK 15.09.2006 18:43 |
Kapishto::: No seš trošku vymáznutej no, jestli je pro tebe Green Day disko ta budiž, jinak ja holčičí časopisy nečtu (ehm jako někdo :D) tak nevim ,ale myslíš si že o hip hopu v holčičích časopisech nepíšou ? Jediny co jsi ted dokazal je to, ze jsi vymazanej "sk8r", a zhoršil jsi u mě jedině názor na typky s rovnejma kšiltovkama, i když par jich znam a jsou v pohodě, holt tak už to je na světě jsou dementi a normalni lidi. Sry za hrubé výrazy, ale halt slušně to nejde :( Naposledy upraveno: 15.09.2006 18:47, MohawK Hello, Hello, Hello, How Low ? |
pils€ 15.09.2006 18:01 |
metal to rozhodne neni S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
SirPesZ 15.09.2006 17:38 |
def> Jo, Sabath jsem chtěl napsat taky, ale znám spoustu lidí, kteý se se mnou hádaj, že to je metal, taxem to tam nechtěl připisovat :-). Welcome to my world of death and pain |
pils€ 15.09.2006 16:35 |
Ty stranyk sou mysleny vazne... A zeppelini sou jedna z nej kapel :_)S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
defila 15.09.2006 16:25 |
hlavne vsichni zaniji stary sabataky !! :) ale jo kdyz se rekne kiss, nebo zepelini, tak si kazdej neco vybavi, kdezto kdyz se rekne TH, tak si nikdo nevybavi nic :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 15.09.2006 16:12 |
Mno, je fakt, že nemám rád hard rock, ale všichni znaj Led Zeppelin, KISS apod. Tagže an tom něco bude :-).
pilse> pořád nevim, jstli sjou ty stránky sranda nebo to je myšlený vážně :-).Welcome to my world of death and pain |
kapo 15.09.2006 16:06 |
typci rychle vydelaji prachy za nulovou robotu a je to... pak si uzivaji svuj zivot... co ty vis, treba jsou uplne normalni :D akorat si proste timhle vydelaji prachy a pak nazdar! :D |
defila 15.09.2006 15:53 |
ad tokio hotel -> mno toto bych opravdu neresil, jelikoz je to kaplea opravdu dementni, proc si kazdej ted mysli, ze kdyz poslouhca toto, je z nej tvrdej metalak?(nebo alespon slecny, panove v jejich veku -13- me nejak neprislo, ze by to poslouchali, stejne jako jsem na jednom detskem tabore narazil na bravicko, mno nevahal jsem a pustil se do cteni, narazil jsem tam na podobnou skupinku "hracu z kapely", kteri udajne hralui punk a byli fakt vostry punkeri, mno nevim :)) asi je pryc era sex pistols (ne ze bych to teda zazil :D, ale hudbu maji stale peknou) jsem spise zvedav za jak dlouho po TH nestekne a ni pes, jelikoz u techtoi popovych kapelek, ktere dokazi vydat 4-8 alb za rok !! era zivota nebyva vetsi nez prave ten rok :) ale u metalovych kapel se toto nepozoruje, zajimave, ze? :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 15.09.2006 15:48 |
ad kalhoty ve vedru -> ano i kdyz je celkem 35 stupnu tak mam kalhoty, jak uz jsem avizoval vyse(ci spise nize .)) rifle nenosim, kalohoty mam vetsinou z lehke latky, tudiz ku srovnani jaco jako katata od obleku :) sice v zime je to nekdy zajimavy, ale prece nejsem z vosku, ne? kdyz uz muzu ve vedru mit katata, proc v zime se s katama cejtit jako kdybych je nemel, ne? :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 15.09.2006 15:45 |
moc dobre vim co hrajou green day, jenze vsechno, co hraje v ESU a podobnych hitúaradach apisou se o tom drby v holcicich casopisech, je pro me jednoduse disko, protoze to poslouchaji diskofilove, jako ty mohawku :D |
Belenor 15.09.2006 15:37 |
Mno, jak vypadá? Třeba jsem ji zahlédl. |
pils€ 15.09.2006 15:35 |
Soory sefe to si asi byl na http://th-akce.wz.cz vid ? bylo tam spousta hustodemonskej metalacek mimo jine i ma sestra -.- S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Belenor 15.09.2006 15:31 |
Ty voe hele na tokiáky mi nešahej, bídáku! Naposledy upraveno: 15.09.2006 15:31, Belenor |
pils€ 15.09.2006 15:31 |
V tom pripade je neopunk poppunk S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
SirPesZ 15.09.2006 15:27 |
pilse> Ne, TH jsou strašně drsný metalisti, přece :-). Btw Greenday je neopunk. Stejně jako třeba Blink apod. Neopunk je popovej od základu.Naposledy upraveno: 15.09.2006 15:27, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
pils€ 15.09.2006 15:20 |
Nerikam ze je to diskofilni :) Diskofilni sou tokijo houtl teda aspon tak vypadaj :) S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Belenor 15.09.2006 15:18 |
Max: No, když nejdu do práce, tak v takovém vedru pokud možno nevylejzám :-) A když už musím, tak samozřejmě triko a kraťasy :-)
Pilse: sice jsou pro masy, co si připadají drsně, když poslouchají Green Day, ale není to diskofilní, pod tím si představuji spíš nějaké tuctové tuc tuc s nagelovanou palicí/zmalovaným ksichtem a příslušně trendy hadry. |
pils€ 15.09.2006 15:15 |
Ne hrajou h poppunk, vsechno to hazu do jednoho pytle S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Maxell 15.09.2006 15:09 |
Belenor: Mno ale předpokládám, že to nosíš do práce, nebo i když jdeš odpoledne se ženou ven jdeš v 35° v kalhotech? Jestli ne, nechápu, co tě vede k tomu se takhle pařit :-) Možná třeba nechceš ukazovat nohy, ne? :-D |
<< | < | > | >> |
|