| World of WarcraftZakladatel: Fox WoW 4ever ! << | < | > | >> |
deXter 25.05.2006 16:34 |
my se nehadame kvuli tobe :)
Foxi pak to vse smaz az se to doresi:D |
SirPesZ 25.05.2006 16:32 |
Gdybyste aspoň byli krásné a inteligentní dívky, že se tady qůli mně hádáte :-). Welcome to my world of death and pain |
deXter 25.05.2006 16:32 |
ja se tu nechci dohadovat o tom jak tomu kdo rozumi.. ale rozlisenim obrazu nezvetsi rozliseni textur.. :) a ja psa nenapadl jen sem rekl ze mluvim o texturach a on o rozliseni obrazovky :)) a fakt nechapu co si chtel rici tim vytizenim obrazu :-/ jako ze to je narocnejsi pro monitor? :-X |
Belenor 25.05.2006 16:15 |
Hehe, sorry foxi za dohady, moje chyba :-)
ad 31: Vysoky rozliseni textur se odviji od nastaveni detailu grafiky, tj. to chápu tak, že větší rozlišení obrazovky = obvykle i větší rozlišení textur, čili ve své podstatě mohl Pes mluvit i o texturách, takže jsi ho napadl zbytečně. V podstatě mi nejde o tu technickou stránku, ale o to, že tu každý každého chytá za slovo ukájeje se vlastní genialitou a znalostmi oboru.
ad vytížení obrazu: je mi líto, že máš zabudovaný horší jazykový koprocesor, pro tebe to tedy přeformuluji: Myslím, že nejen rozlišení obrazu, ale i rozlišení textur ovlivňuje...
Bože, to je kravský dohadování :-) Každej blb chce mít poslední slovo, aby nevypadal, že ustoupil z boje :-)
Tak abych nebyl úplně OT: WoW jsem nehral, skončil jsem někde u warcraftu 2, ten jsme doma hrávali po síti :-) na WoW nemám čas ani připojení. (mno - příspěvek nic moc, sorry :-)Naposledy upraveno: 25.05.2006 16:18, Belenor |
Fox 25.05.2006 14:53 |
:p You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 25.05.2006 14:47 |
omg Bele.. ja nemluvil o rozliseni obrazu.. ja mluvil o rozliseni textur.. a on o rozliseni obrazu.. byl mimo misu.. ale to je fuk.. a nevim proc podle prispevku 31 si protirecim :/ ja mluvil jen o texturach.. btw. jde o grafickou kartu a ne jen o videopamet na GK nebo operacnich pamatech.. ale i o rychlosti pameti a propustnost , takze kazdy rozliseni textur je jinak narocny na renderovani. Je jasny ze textura v rozliseni 2048x2048 je min narocna na OP a GK nez 4096x4096 .. a taky nechapu Myslí, že i rozlišení textur ovlivňuje vytížení stroje, nejen obrazu on se obraz nejak vytezuje ?:) proste tady melete sracky jednu pres druhou a pak nevite ani co kdo psal..
sry Foxi ale me to proste neda.. a taky nerikam ze jde o grafiku.. de o hratelnost a tu ma WoW urcite vybornou. Naposledy upraveno: 25.05.2006 14:54, deXter |
MATINO 25.05.2006 11:55 |
To fox: Hraju na freelanceru |
Fox 25.05.2006 11:43 |
tuhle diskuzi sem zalozil aby se tu kecalo o questech, o bossech, o radach do zacatku atak a ne aby to bylo jako ze to je hovno hra ze si diskuzi vsichni davate do ignore... to me je celkem jedno... a ze nema tak dobrou grafiku jako treba ja nevim F.E.A.R to je mi jedno hlavne ze me to bavi... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Fox 25.05.2006 11:39 |
uz toho s tou grafikou nechte pls... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 25.05.2006 10:48 |
Aha, čili v příspěvku 22 si dexter protiřečí, protože mluví-li o rozlišení textur, tak dle 31 vlastně mluví i o rozlišení obrazu, chápu to správně? Takže nevim, proč příspěvek 22 kritizuje příspěvek 21, když byl vlastně 21 v pořádku. |
Jack 25.05.2006 10:32 |
Mně stejně stroj už nový hry na vysoký rozlišení nebere, tak mi to je fuk :-)
<br> Ale snad kazdej pod pojmem vysoky rozliseni si predstavi rozliseni obrazu monitoru.. Vysoky rozliseni textur se odviji od nastaveni detailu grafiky..(low,medium,high,uh) A SirPesZ rekl ze uz mu stroj hry nebere na vysoky rozliseni..takze mu treba nebere 1280x1024(1600x1200)
:p |
Fox 25.05.2006 10:21 |
ZA ALIKY ?! jezis to NIKDY !!! HORDA RULEZ !! :))) MAtino a kde hrajes ? me iCe neustale premlouva at jdu na ofic ale je to celkem drahy no nevim... :/ You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
MATINO 25.05.2006 10:00 |
Mě přijde grafika a vzhled ok. Vzhledem k tomu, že okamžitě n¨detailně nezkoumám každej xichtík, kterej kde vidim, tak moc neřešim ( je tam pár hloupejch věcí ale takový jsou skoro všude) Asi nejhezčí je na WOWu krajina. Každá lokace je něčim zvláštní a vypadaj naprosto úžasně. Asi co mě na hře nejvíc štve, je že tě nezraní pád z vejšky a taky, že hraje na freečku skoro každej za alianci :D |
Belenor 25.05.2006 09:35 |
Myslí, že i rozlišení textur ovlivňuje vytížení stroje, nejen obrazu, takže SirPesZ zas tak mimo mísu nebyl. Nebo myslíš, že uložení do paměti a rendrování textury 32x32 a 1024x1024 je stejně náročné? No, rendrování možná jo, protože jde už jen o matiku, která spočítá, který pixel textury se použije, ale paměťové nároky budou dosti rozdílné. |
deXter 24.05.2006 22:26 |
js neseru s grafikou.. a proc singly? me staci CS Source.. ten ma grafika dost dobrou a hratelnost lepsi nez vsechny MMORPG dohromady :p |
Raven 24.05.2006 22:23 Editovat,
Smazat
|
a nereste furt tu zasranou grafiku,kdyz chcete grafiku,tak si hrajte singly nejaky plecky,a ne MMORPG :-),davete hratelnost,ptejte se co nevite,ukazujte screeny aspon nejaky vlastni :-) |
Raven 24.05.2006 22:21 Editovat,
Smazat
|
Nevim,kdyz hraju WoW na nejvyssi kvality a jsu v nejhezci a nejvice narocnou oblast ve WoW na grafiku,a hraju na nej rozliseni,mam FPS kolem 50+-,a vidim tu grafiku,neni zase tak spatna,neni to zadny super,ale libi se mi vice nez v l2,kde je to fakt strasny..jinak az budu met casek,tak sem hodim par novych screenu :)) |
deXter 24.05.2006 17:08 |
:D |
SirPesZ 24.05.2006 16:36 |
TO je mýmu počítači jedno :-). Welcome to my world of death and pain |
deXter 24.05.2006 15:32 |
ja nemluvim o rozliseni obrazu ale o rozliseni textur:p trosku OT ne?:D |
<< | < | > | >> |
|