Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > World of Warcraft
28.11.2024 (18.220.97.161)

World of Warcraft

Zakladatel: Fox

WoW 4ever !

<< | <> | >>

defila
08.07.2006 10:15
tak kratce-> kdi z vas hral pri vydani W2? nebo W1 ? :) ze tak o tom tak rozpravis .)
knihy zacaly vychazet pred chvili jako komercni tah a jsou to strasny sracky .)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
Raven
08.07.2006 09:46
Editovat, Smazat
No je no..uplne prvni bylo,jak bylo nebylo,stary casy,stari bohove,Cthun a jeho kamosi,delali bordel,chaos, prisli titani (zpravci svetu),porazili bohy (uzamkly je v tehdejsi studne vecnosti)a titani dali cast sve moci 4 dracim aspektum,kteri meli zpravovat svet,jenze jeden titan,byl zvrhlik,zcvoknul se a ztvoril planeou legii,Sargeras (bratr Aman Thula),vudce a nejvetsi zvire vsech titanu,drancoval svety,zabijel,vycucaval energii,potom prisla "war of the ancient",potom nejakych 15 tisic let se narodil Medivh (posledni strazce,je aji knizka) a tak zacaly novobody dejiny WC,ivaze orcu,v te dobe uz byla hra Warcraft 1,hned nato dejove warcraft2,hned na to warcraft2+datadisk,potom knizka "Den Draka",potom skoro stejne knizka "Vladce Klanu" a Wacraft3,zblazneni Arthase,znovuprichod plamenny legie,(Znovu porazeni plameny legie :cD),a potom TFT a tam vlastne slo jen o 2 veci o porazeni Illidana a Arthas malem Kralem (Lich Kingem),coze nechapu jak muze 15000 let starej elf,nejlepsi carodej na svete a jeden z nej bojovniku dostat na prdel od nejakyho 24 letyho unPaladina..no a pak uz je WoW :-)

Tak kratce ;)

SirPesZ
07.07.2006 21:40
Muhehe :-D. Tak ty si dobrej řízek. Myslím, že ve světě Warcraftu nigdy žádnej Ježíš nebyl a tak nemohla bejt doba před ním :-D. To se ti povedlo :-).
Ale díky za vysvětlení :-).
Jaxe to přibližně časově pohybuje od první války s PLamennou legií?
Welcome to my world of death and pain
Raven
07.07.2006 20:50
Editovat, Smazat
AQ=Ahn Quiraj
C'thun=Starej Buh z doby hodne pred kristem,byla valka "war of shifting sands" tam ho elfici v dobe pred kristem porazili,ale nevedeli jak ho zabit,tak ho uzamkli zacarovanou branou v Ahn Quiraj,a tedkom ve WoW b byl paradni event ze Cthun a Emperori sbiraji sily na dalsi valku,a proto byla akce na otevreni brany,super vec,musela spolpracovat Horda aji Allici a musely se sbirat ruzny suroviny na tu valku,takze parada..

defila
06.07.2006 22:40
sestra Mao Tse Tunga

SirPesZ
06.07.2006 20:13
C'Tun je co? A co je AQ? :-D
Raven
06.07.2006 19:16
Editovat, Smazat
Mno tak Onyxie byla s jejim brachou Nefarianem hodne dlouho,od vydani WoW nejsilnejsi bossove,ale od patche prisel perfektni event s AQ,a cely dungeon AQ rozdelenej na 2,a tam finalní boss,stary buh C¨Thun,a tedkom uz i Kel Thuzad,ale jinak patri porad na poradnou makacku..

SirPesZ
06.07.2006 16:04
A co ty dvě Deathwingovi děti?
Raven
06.07.2006 15:44
Editovat, Smazat
Jinak to je nejtezsi boss zatim co ve WoW je a jeste dlouho bude,pac datadisk,ktere mel ehm "vyjit" v kvetnu,tu jaksi jeste neni,takze ho budeme jeste dlouho farmit a techovat na nej taktiky..jinak ten dracek Saphhiron je taky z w3FtF :-)

SirPesZ
06.07.2006 10:11
def> No, však právě proto :-).

defila
06.07.2006 08:57
mno kel thuzad je tusim i ve W3, ne?
raven
05.07.2006 20:16
Editovat, Smazat
jj je to kel thuzad,ale jinak par lichu uz je vw WoW,3 myslim :-) s tmi uz 4 :-)

SirPesZ
02.07.2006 18:39
def> Ano, a proto jsem znalec :-).

defila
02.07.2006 18:28
ne jen jsi hral warcrafty :p

SirPesZ
02.07.2006 18:10
Jsem znalec, no :-D.

Naposledy upraveno: 02.07.2006 18:11, SirPesZ

K_A_I
02.07.2006 18:08
Jop to je ono:)
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

SirPesZ
02.07.2006 17:34
Že by Kel'Thuzad? :-)

K_A_I
02.07.2006 15:47
ten dung Naxx nebo co to vypada docela fešně:) a zda se mi to nebo tam je nejakej boss Lich na jmeno si nevzpomenu .
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Raven
01.07.2006 18:50
Editovat, Smazat
Ja po par charech na 60tce,a vystridani mno zahranicnich guild projiti 3/4 dungu,sem se usadil uz konecne :-)

Matino: Schovej se :P
~stx#.
01.07.2006 08:13
shit...ted pro zmenu hraju za taurena warriora :D
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.
<< | <> | >>