Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > World of Warcraft
26.11.2024 (3.138.175.166)

World of Warcraft

Zakladatel: Fox

WoW 4ever !

<< | <> | >>
Raven
13.07.2006 01:41
Editovat, Smazat
Holl :-)

Defila:Uz neresim,vypada to,ze jakkoliv vysvetlit cokoliv nema smysl a poresit,na reakci nemam naladu a ani chut cokoliv odepisovat.

Jen par poslednich ulovku z Naxxu: http://www.zdechliny.com/e107_images/newspost_images/zdechmaexxna.jpg

http://www.zdechliny.com/e107_images/newspost_images/noth.jpg
Hollander
11.07.2006 21:32
Editovat, Smazat
To pilse: ke gifu jenom jedno slovo-GODlike
Hollander
11.07.2006 21:31
Editovat, Smazat
Jo k tomu jak si psal Ravene o C'thunu.Tak tem nakopala prdel letka Nozdorma,NE gays tam delali jen zivy stity a amani empire(trolsky kralovstvi bylo skoro vyhlazeny C'Thunem).Jen rejpu sou to jen detaily.
Alven
10.07.2006 23:16
amen. .)

Naposledy upraveno: 10.07.2006 23:16, Alven

Fox
10.07.2006 23:14
o przneni ty pomlc :)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

defila
10.07.2006 23:05
to pilse -> vetsi przneni Anglictiny se pravda vidi malokde :)))
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

defila
10.07.2006 23:01
to raven(ktery si mysli, ze rozumu opbral vice nez ostatni) -> jestli si chces precist cokoli, co ma pusobit na inteligenci ctenare(a ne ze knihu prectes za hodinu a pul) tak chnapni neco od Umberta Eca(ale vrele nedoporucuji posledni vydanou...) pak pochopis co je mozna umeni napsat knihu, kdyz jsi zabran do pocitacove hry(kltera vetsinou na zadnem poradnem pribehu neni zalozena) tak jsi tupec jen z se do me navazi a pritim nevi co je kniha, jestlize chces lehci ctivo doporucuji Sillmarilion, jestlize chces jeste lehci doporucuji cokoli od Capka, je to celkem ctive, pripadne jestli jeste neco na co by stacily tve bunky mozkove tak pan fogklar, nejspise na urovni slabikare by se nachazel ten tvuj uzasny WoW svet (myslim pribehiove i dejove)
knih muze byt napsano spousta, ale umenim je vybrat to, co za knihu se pozadovat da a co ne
Raven
10.07.2006 16:40
Editovat, Smazat
jj nejdrsnejsi gif na WOWku
pils€
09.07.2006 23:37
http://www.expectnothing.com/pub/posts/attached/0002k1cc.gif
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.

SirPesZ
09.07.2006 08:25
Ty knížky mi trochu připomínaj starý sci-fi (takový 30. léta), gde se považovala povídka sqělá, protože tam bylo mezihvězdné cestování a jestli ten příběh byl dobrej nebo ne bylo, fuk, hlavně, že se lítalo raketama.
Tak tady nejsou rakety, tady je svět WarCraftu.
Welcome to my world of death and pain
Raven
08.07.2006 23:11
Editovat, Smazat
Jo tak ty sou slaby,ale jako zpestreni deje to ujde,nic vic,ale ta nova je fakt dobra..

SirPesZ
08.07.2006 19:15
Jestli tou novou myslíš o tej starej válce, tak tu sjem nečet. Mluvil jsem o těch třech, co jsi napsal :-).
Raven
08.07.2006 18:53
Editovat, Smazat
Jestli povazujes novou trilogii za "hroznou"...tak uz potom nevim,co si mam myslet,ze je "dobry" teda ;c)

SirPesZ
08.07.2006 18:49
Ne, ti knížky jsou hrozný, co se týče nápadu. Tvrdím to i jednomu mýmu kámošoj a dohodli jsme se, že mu to dokážu tak, že napíšu něco podobnýho, tagže si vybral postavu, o který to cche a já píšu (teda, až začnu :-D). Nejlepší je na tom ten svět WarCraftu, kterej autor nevymyslel :-).
Raven
08.07.2006 18:45
Editovat, Smazat
Jo aspektu 5,ale deadwing je svine,tak toho uz ani nepocitam..

Dufila hlupak:Hral sem vsechny dily WC,proto me to tak zaujalo pribehove,knihy zase tak strasny nejsou..pokud ses fanousek ;),3 stary knizky (Den Draka,Vladce Klanu,Posledni strazce) uz sou vydany pekne dlouho,jinak sem to myslel,jako pribehove,sem to rekl dobre jak zapadaji do deje a casu..

SirPesZ
08.07.2006 14:44
No, dyť to říkám :-).
Hollander
08.07.2006 13:29
Editovat, Smazat
5 aspektu:Malygos pan magie,Ysera ta ze sna,Alexstrazsa matka zivota,Neltharion pan zeme(pozdejic se z neho stane Deathwing),Nozdormu pan casu.

SirPesZ
08.07.2006 10:38
Ty knihy josu hrozný, dost jsem jich i čet, taghže to vim :-).

Raven> Jo, většinu toho vim, ale Aspektů je 5 ;-). (ta paní snů, pán času, pán magie, Alextrasza a Deathwing)

defila
08.07.2006 10:15
tak kratce-> kdi z vas hral pri vydani W2? nebo W1 ? :) ze tak o tom tak rozpravis .)
knihy zacaly vychazet pred chvili jako komercni tah a jsou to strasny sracky .)
Raven
08.07.2006 09:46
Editovat, Smazat
No je no..uplne prvni bylo,jak bylo nebylo,stary casy,stari bohove,Cthun a jeho kamosi,delali bordel,chaos, prisli titani (zpravci svetu),porazili bohy (uzamkly je v tehdejsi studne vecnosti)a titani dali cast sve moci 4 dracim aspektum,kteri meli zpravovat svet,jenze jeden titan,byl zvrhlik,zcvoknul se a ztvoril planeou legii,Sargeras (bratr Aman Thula),vudce a nejvetsi zvire vsech titanu,drancoval svety,zabijel,vycucaval energii,potom prisla "war of the ancient",potom nejakych 15 tisic let se narodil Medivh (posledni strazce,je aji knizka) a tak zacaly novobody dejiny WC,ivaze orcu,v te dobe uz byla hra Warcraft 1,hned nato dejove warcraft2,hned na to warcraft2+datadisk,potom knizka "Den Draka",potom skoro stejne knizka "Vladce Klanu" a Wacraft3,zblazneni Arthase,znovuprichod plamenny legie,(Znovu porazeni plameny legie :cD),a potom TFT a tam vlastne slo jen o 2 veci o porazeni Illidana a Arthas malem Kralem (Lich Kingem),coze nechapu jak muze 15000 let starej elf,nejlepsi carodej na svete a jeden z nej bojovniku dostat na prdel od nejakyho 24 letyho unPaladina..no a pak uz je WoW :-)

Tak kratce ;)
<< | <> | >>