| World of WarcraftZakladatel: Fox WoW 4ever ! << | < | > | >> |
deXter 05.08.2006 15:15 |
me taky |
pils€ 05.08.2006 15:09 |
Me se to libi
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
defila 05.08.2006 15:04 |
je to takovy trochu nudny :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 05.08.2006 14:42 |
Jo, takový trochu prvoplánový, ale to tyhle věci jsou vždycky :-). Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 05.08.2006 14:27 |
Povídka: jsem závislý na WoW :D
V posledních dnech se mi stává,že strácim kontakt s realitou. jsem závisly na hrách a zaměňuju 2 skutečnosti. byl jsem na párty minulou noc
Snažil sem se říct barmanovi,ať mi udělá 10 skleniček vody, a najednou sem zahlédl krásnou dívku, její oči pritáhli mou pozornost a dal sem se s ní do reči. Potom co sme se pozdravili a trochu poklábosili, prohlédl sem si její veci ... oblečení
Ja : Pekný gatě, kdes je vzala ? Ona : Mám je z města. Ja : Stormwind ? Ona :Ne, od H&M Ja : H&M, to je ňáky nový dungeon Ona : dung co ? Ja : Zapomeň na to, je to aspoň epická věc ? Ona : je to od Dolche&Gabana Ja : Ne já myslel, je to fialové ? Ona : Ne, nevidíš,že jsou modré ? Ja : Oh, je to modré, shánim ňákou kůži Ona : Cože kůži, si fetiš ? Ja : Fet co ? Ne ja nedělám fishing
Dost dobře sem ji nerozuměl, ale chtěl sem s ni stravit noc, tak sem pokračoval.
Ona : Co teď ? pudem k tobě nebo ke mě ? Ja : To záleží kam tě hodí heartstone V tento moment smradlavý muž zakřičel do mého ucha : je tu problém pankáči ? nech moji holku napokoji
Zeptal sem se : je tenhle alík s tebou ? Ale než sem stihl dokončit otázku došel ke mě... cítil sem ve vzduchu honor, tak sem ho praštil. 2 rány byly pro něj dost aby lehnul.. Byl sem trochu zklamaný, že sem za to nedostal žádný honor, ale potom co mě obvinili z vraždy, to byla poslední věc,na kterou sem pomyslel Najednou 4 hráči s guild tabardama prišli, a měli na nich nascriptovano "policie", a požádali mě ať jdu s nimi
Ja : policie ? vy ste noví na tomto serveru, ještě sem vaši gildu nevidel ? P : Ha vtipálek co ? Ja : Ne, zloděj. P : dobře o tom si promluvíme na stanici I : Stanice? to je pro 5 ? nebo co bych tam delal s takovejma lamama P: Všechno bude v pořádku, následujte nás. Pomyslel sem si proč se nezeptali někoho z JdH, pro to jejich malo-lvlovou hovadinu Ale nechtěl se mi dát logout tak sem je následoval
Ja : máte partu ? invite. Ok teď, jak se tam dostanem ? Na mountovi nebo poletíme ? P : následuj nás prosím ! Ja : ok dam si cígo a du afk + záchod.
Když sme dorazili,řekli ať si sednu, Řekl sem : na to neni čas, buffněte a dem! Ale jeden byl nasranej a řekl SEDNI. Tak sem si sedl
P : rádi bychom viděli vaše papíry Ja : Ok, dejte trade P : co máš za práci ? Ja : Inženýr P : jakej typ ? Ja : specializace na výbušniny, bomby a granáty
Řekl něco týpovi z jejich guildy : řekni inspectorovi at zchekuje jeho byt.
P : co si chtěl na discotéce ? Ja : měl sem moc věcí v bance tak sem chtěl něco prodat Zase šepot : zavolej drogový team, pak si to s ním vyřídí
P : chcete někoho zavolat než vás dáme do cely ? Ja : Ano, Dartha P : Právník ? Ja : Ne, můj vůdce P : cože ? co mu chceš říct ? Ja : Že přijdu pozdě do MC P : hoďte ho do s ostatníma do detoxu Přivedli mě do celi, kde další hráč seděl...
Ja : Co tu děláš ? On : Chytli mě v lese, jak sem stahoval vlky Ja : Chceš si zlepšit cooking skill ? On : ne, sem leatherworker Ja : Si mág ? Uděláš mi chleba a vodu ? On : co s nima budeš dělat tady ? Ja : Proč tady ? dám port orgri a du do MCI hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Fox 04.08.2006 11:59 |
stracraft je kruta hra fakt mrte jestli bude mmorpg na zpusob wow ale ve starcraftu tak to zacinam hrat jelikoz fakt sme stara a pak i BW hrali mrte s brachou... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
~stx#. 03.08.2006 17:33 |
¨defila: ja vim, cetl sem ho skoro celej :D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Raven 03.08.2006 17:25 Editovat,
Smazat
|
Jojo, toten komiks je fakt super, sleduju ho uz dlouho, a strasne se mi libi ten malej gnomik :o)) |
kapo 03.08.2006 09:39 |
no ale ty dva posledni jsou v klidu |
defila 03.08.2006 01:05 |
to semtex -> stary .) a nenapostoval jsi sem vsechno, ten komiks ma vic dilu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 02.08.2006 20:17 |
heh na tohle se podivejte http://wow.mih-team.com/pic/komix/09.jpg?95,81 http://wow.mih-team.com/pic/komix/10.jpg?72,144 http://wow.mih-team.com/pic/komix/11.jpg?99,120I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 02.08.2006 10:20 |
aj vyskytl se tu pametnik, ktery take neco vi a ja si pripadam za blba :)
hmmm tak jsem hledal jestli info o tom jeste najdu, jelikoz jsem mel nekde stare score co jsem si kdysi koupil.... nenasel jsem, ale vim ze to bylo vyvijeno :), napad Na WoW je opravdu stary,narazil jsem ale na radu zajimavejsich veci -> nejlepsi hry roku 99' tak si rikam jestli to uz neni dlouho co jsem si tyhle casopisy kupoval :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 02.08.2006 10:01 |
defila> Nene, to měl bejt Warcraft Adventures. Měls hrát za Thralla a sjednotit orky ;-) Welcome to my world of death and pain |
defila 02.08.2006 09:59 |
hmmm starcraft je pokud dobre vim jedna z nejhranejsich strategii v historii(nerikam nejlepsi, ale opravdu dobra :)) starcraft Ghost byl dlouhou dobu vyvijen, pak se preslo na konzole protoz ë se ukazalo, ze graficky toho zvladnou kapku vic, pak se u toho upustilo :), dalsi vyvoje starcraftu neznam, ale jsem zvedav co bude, jelikoz kdyz jsem to zacinal hrat tak to bylo neco naprosto uzasneho :)
jo a jen pro pripomenuti ->world of warcraft byl planva uz po vydani W2 mela to byt adventura a vsichni si od toho slibovali opravdu mnoho(a na svou dobu d¨to vypadalo opravdu pekne) -> po nekolika letech vyvoje se vsak od navrhu upustilo, ze to nema smysl, avsak jak ukazuje technika a komerce tak casem to smysl melo :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 02.08.2006 09:51 |
GW ani WoW nefrci,frci jen CS-S :) |
~stx#. 02.08.2006 08:28 |
omg vy tu kecate o srackach jako starcraft a gw omg...wow je nej I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Alda 02.08.2006 01:12 |
mno prej budou starcrafti jako WoW... teda ze to bude to samy jako WoW akorad jiny prostredi... hmm to bych si mozna i dal :) I am your Father |
Raven 02.08.2006 00:59 Editovat,
Smazat
|
Gw nefrci, frci jen WoW :o) |
kapo 01.08.2006 10:14 |
parku :D |
deXter 31.07.2006 09:39 |
tahni s tim GW :p |
<< | < | > | >> |
|