<< | < | > | >> |
kapo 23.11.2006 20:47 |
hej nevíte někdo náhodou, jestli neexistujou nějaké free servery na everquest 2? |
Fox 23.11.2006 15:55 |
no rady sice mam ale ty nemas na moje otazky trpelivost to hever ma :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Raven 22.11.2006 17:29 Editovat,
Smazat
|
MAs novy jo;) |
Falcon 22.11.2006 16:17 |
hele napiš mi na icq... 278563592 xaxaxaxax |
Raven 22.11.2006 14:20 Editovat,
Smazat
|
Rady mas kdekoliv;) jinak Shadowmoon urcite taky no, ale 3/4 populace preslo tehdy na Drak Thul. |
Fox 22.11.2006 14:18 |
a co Shadowmoon ? tam taky hraje dost cechu... jinak na sylvu hraje iCe na Thunderhornu Holl a na DM ja ! :P jelikoz mam skilleny rady :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Raven 22.11.2006 14:17 Editovat,
Smazat
|
Jinak talenty,dostanes na 10 lvl a potom si zvolis rutzne kombinace, jak pojedes svuj char |
Raven 22.11.2006 14:15 Editovat,
Smazat
|
Falco, ty ses muj clovek, dali WoWkar
Tak: Jak tu pises, jako char, se od 5tyho lvl muzes naucit povolani jaky chces, ale muzes pouze 2(na dalsi postave, kterou ma na servberu muzes met zase 2 a pak si napr potaky posilat postou, jak to delam ja:-)), pro orig hrani, jednoznacne si udelej herbku/alchimii (k nezaplaceni), kdytz budes raidovat, pokorovat first kill bosse, tak budes vzdycky nutne potrebovat nejake potraky, ktery te boostnou, jednoznacne nej povolani, vsechno jde od patyho lvl, postupne se u treneru podle skillu ucis nove veci, nektere specialni maji sanci na drop ve svete ve forme svitku, ktere se naucis a uz to budes umet kutit :-) jinak ja hraju na Drak'thulu, je tam nejvice cechu, potom je jeste tak dobrej treba Sylvanas,nebo Thunderhorn, na ceskou populaci, jinak Dragonmaw, kde hraje ta šmucka fox ;) |
Falcon 22.11.2006 08:17 |
takže když budu mít dost prachů, tak se můžu naučit bylinkářství, alchymii, enchanting, vaření, první pomoc, těžbu minerálů, kovářství atd na nejvyšší lvl a samozřejmě tréninkem ? prostě všechny dovědnosti.. btw je dobrý mít třeba to bylynkířství, alchymii, enchanting a vaření ? a jako pro zloděja by bylo dobrý mít ten skill na stahování kůží a dělání těch armorů ne ? a tyhle ptákoviny můžu až od 10 lvlu ?Naposledy upraveno: 22.11.2006 08:31, Falcon xaxaxaxax |
Fox 22.11.2006 07:27 |
jo no za vsechno co se ucis davas prachy... a kdyz se chces naucit dalsi skill treba toho bylinkarstvi tak musis porad sbirat kytky aby se ti ten skill zvysil... jinak si dalsi stupen skillu nekoupis a pojd na dragonmaw :) ja na drak'thulu taky chvili hral ale pak sem se za kamosem do guildy :) a mam jeho skilleny rady :D proste enter -> /w foxik cau You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Falcon 21.11.2006 21:53 |
hh pohoda, zítra si to kupim :)) za 9 kil a 2 metry hraní gratis :P
a ty dovednosti teda můžu kupovat všechny pokud mám love ? jako tu alchymii a tak ? kovářství, schopnost přežít a takový kraviny ? nebo je to za nějaký skill pointy a těch bude jen omezeně ? pač bojový skilly a tak sou za prachy co sem se dočetl...xaxaxaxax |
K_A_I 21.11.2006 21:20 |
hmm taky mam rogunu a nahodou sem taky bylinkar a alchymista:D i kdyz mam malej lvl ale snad se to po vanocich rozjede:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Falcon 21.11.2006 20:34 |
no třeba mi to kámoš napsal špatně co já vím na tom nesejde :)) jo a nějaký dobrý vychytávky ? tam se může člověk naučit ty bylinky a tak a to se až budu mít hafo prachů můžu naučit naprosto všechno na maximum ? :)) ty potionky by byly asi good... budu hrát za toho zloděja to bude prdel :)) xaxaxaxax |
pils€ 21.11.2006 20:12 |
Na wowu neni nic tezkyho jenom se smirit s tim ze ztratis mnoho hodin zivota :) S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
K_A_I 21.11.2006 20:11 |
lol dark?? ja myslel ze to je drak´thul:D mno neva rozhodne tam ale jdi:) ted prijde fox a zacne protestovat:) Naposledy upraveno: 21.11.2006 20:12, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Falcon 21.11.2006 20:00 |
co takhle dark'thul ? tam začal kámoš a šel bych tam taky xaxaxaxax |
kapo 21.11.2006 19:26 |
a ještě lepší je, když je kritizuje větší amatér, než oni oba dohromady :D |
defila 21.11.2006 19:13 |
neni nad to, kdyz se amater pta na rady amatera :p Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 21.11.2006 19:03 |
dragonmaw jak budes ve hre tak zmackni enter a na napis : /w foxik cau a ja ti reknu co a jak :) ale pocitrej stim ze my rady sou omezeny jelikoz taky zacinam :)You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Jack 21.11.2006 19:02 |
penize |
<< | < | > | >> |