Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Politika
25.11.2024 (3.21.12.88)

Politika

Zakladatel: dREAm

Volne o politice a podobnych blbostech, aby se naspinily ostatni diskuze. Staci jedno hnojiste.

<< | <> | >>

SirPesZ
10.07.2006 14:29
Ale mimoto máme i normoš (tu zelenou :-D) polici :-). Jsme prostě city :-).
Welcome to my world of death and pain

kapo
10.07.2006 13:05
no jo... tvrdi hoši .)
Alven
10.07.2006 12:41
hehehe. to tam je spis takovej serif a jeho dva pomocnici ne? :))

SirPesZ
10.07.2006 12:15
Alven> Jo, my tu máme taky jednoho takovýho měšťáka (celkme máme asi 3 :-)) a já osobně mu říkám nejvyšší pan železničář :-).
Alven
10.07.2006 11:30
s tim radarem mas pravdu bele, a jestlize ti nameri treba tech 53 a ty jim pripomenes ten argument - tj. odchylku, tak by jsi mel byt propusten. na druhou stranu, jestli je ten policajt takova svine ze te chytne za tohle, pak uz neni moc nadeje ze se z toho nejak dostanes. moc se mi nelibi, ze mestaci ted maj mnohem vetsi moc :/ je to banda tupcu co si potrebujou zvednout ego, az na vyjimky, bohuzel.
K
10.07.2006 11:27
Editovat, Smazat
Taky mi prijde blby, ze za parkovani na miste pro invalidy ti naparej hned 7 bodu. Parkovat se tam sice nema, ale prijde mi, ze 7 bodu je fakt moc :-)

Belenor
10.07.2006 10:30
Jo, taky jsem slyšel cosi o přílišné tvrdosti ve srovnání s jinými zeměmi (např. srovnatelná pokuta (v Kč), ale pětkrát větší průměrný plat v Německu). Ale taky je otázka, o kolik jsou Němci větší či menší prasata na silnici. Větší uličníci potřebují větší pokuty :-) Osobně se debatám o bodovém systému spíše směji. Ano, sere mě, že v místě, kde evidentně 50 nemá smysl, musím stále čučet na tachometr místo sledování okolní dopravy, ale co, nikdy jsem s policisty neměl problémy (akorát jednou odtažen - špatné parkování, jednou pokuta - překročení rychlosti). Jinak jsem typickej přizdisráč, co najezdí za rok blbých 10 000 km, takže mám málo šancí si body vydělat. Nezávidím ovšem řidičům z povolání. Na blbém překročení rychlosti si mohou v pohodě vydělat dost bodů na zabavení řidičáku.

A vůbec nemá smysl rozebírat, jestli se zákon projeví zvýšenou mírou úplatků.

A zajímavé info pro řidiče: tachometry jsou prý kalibrovány tak, že ukazují krapet více, radary pak mají odchylku cca +/- 3km/h (při rychlostech nad, tuším, 100 km/h je to pak +/- 3%), takže když vám tachometr ukazuje 55, tak máte docela šanci se z toho vylhat :-) Polda naměří 53 a to uhrajete na odchylku měření ("A kdy jste si nechali naposledy kalibrovat přístroj?") Ale nevim, esi bych si v praxi smlouvání dovolil :-)
dREAm
09.07.2006 23:03
No, cetl jsem jen jedno srovnani,a to sice s nemeckym bodovym system. Bohuzel je to na strance, ktera, byť muze byt dobra (zabavna), nemusi rikat uplne celou pravdu. :) No, kazdopadne z tama vyplyva najevo, ze v Nemecku maji tento system podstatne mirnejsi. Nevzpomenu si na nic konkretniho, tak prikladam odkazy
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006062902
http://www.dfens-cz.com/docs/dfens_411srov_decz.rtf

(prvni je cely clanek, druhy se tyka ciste srovnani)
z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)
Alda
09.07.2006 11:30
myslis to ze kdyz by v CR byl teroristicky utok a byla znicena vlada tak by se zivotni uroven v CR zvedla 3x ? :D
I am your Father

kapo
09.07.2006 11:26
ne :) ael asi to mame pekne na p**u:) co?
dREAm
09.07.2006 11:00
Divali jste se nekdo na srovnani naseho se systemem jinych statu?

kapo
09.07.2006 10:32
nejaky párek :)
pils€
09.07.2006 00:02
slysel sem ze nekdo prisel za jeden den o ridicak :)
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.
dREAm
08.07.2006 21:30
mozna sem patri taky trochu bodovy system... :) vase nazory na nej a doprovazejici jevy?

SirPesZ
16.06.2006 06:47
No a vo tom to právě je, ne? .-)

Belenor
16.06.2006 06:39
No, tentokrát musím souhlasit spíše s defilou :-) Odporovat tehdy komančům chtělo asi trochu odvahy, doufám, že tuto odvahu nebudu muset nikdy potřebovat, ale ČR má tendenci se vrátit zase ke komančům mi to přijde.

SirPesZ
15.06.2006 17:56
Uznávám, že se mi to kecá, gdyž v tý době nežiju. Ale gdybych v tý době žil, tak by mě rodiče pověsili, gdybych vstoupil do strany .-).

Naposledy upraveno: 15.06.2006 17:56, SirPesZ

defila
15.06.2006 17:47
ted se ti to keca co :) skus si v te dobe zit a bud vstoupit do strany a vystudovat, nebo do strany nevstoupit a byt povl :/
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

SirPesZ
15.06.2006 17:36
No právě. Radši šli s proudem, než aby se něco dělo. Neříkám, že toho moc dělat šlo, ale říkat něčemu, že to je správný, protože to dělá většina? To není důvod.

defila
15.06.2006 17:05
ja nevim co se tu ohrazujes 90% lidi bylo ve strane jelikoz to misty jinak neslo
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
<< | <> | >>