Volne o politice a podobnych blbostech, aby se naspinily ostatni diskuze. Staci jedno hnojiste.
<< | < | > | >> |
SirPesZ 01.06.2006 19:30 |
Už nereaguju na nikoho :-) (a mám 150 ]:->) Naposledy upraveno: 01.06.2006 19:31, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
K 01.06.2006 19:05 Editovat,
Smazat
|
Takže se do toho mícháš |
SirPesZ 01.06.2006 14:29 |
Nemíchám, jen říkám, že plácaj kraviny :-). Welcome to my world of death and pain |
Belenor 01.06.2006 13:06 |
Tak proč se do toho mícháš? :-) |
SirPesZ 01.06.2006 12:33 |
Myslím, že tady plácáte kraviny a nehodlám se do toho míchat, svůj názor mám :-). Welcome to my world of death and pain |
Jack 01.06.2006 10:12 |
A od kdy nekoho zajima USA? :)
|
Belenor 01.06.2006 07:46 |
To už si říkal, že na to sereš, a kde nic tu nic. |
Greenhorn 31.05.2006 22:17 |
jo chápu, každá má svůj názor. Já jen říkám fakta .) Já se tu fakt nechci s někým hádat. Jen jsem chtěl vědět kolik lidí to zajímá ale vypadá to že vás to tady asi nezajímá tak na to ratši seru :) Mír v duši bratři. ;o) |
Fox 31.05.2006 22:06 |
ne rekl jsem "...kuli rope kterou si beztak navhrabali v iraku a ne v afganistanu..." spatne si to pochopil nebo mozna sem blbe vyjadril svou myslenku no nevadi kazdopadne sem ten dokument videl ale kdyby si cetl moje prispevky vedel byz ze uz sem se o tom zminoval...a s tebou uz se nehodlam bavit kdyz ti musim desetkrat opakovat neco so sem uz psal...tvuj nazor je takovej muj makovej to se zmenit neda... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Greenhorn 31.05.2006 21:43 |
Fox> řekl jsi že na Afganistán kvůli ropy nezautočili protože se napakovali z ropy z Iráku. Foxi stahni si ten dokument a pak něco mel. Mír v duši bratři. ;o) |
Greenhorn 31.05.2006 21:39 |
ne...věřím těm svědkům, odborníkům a faktům a kdyby to nebyla pravda, jakto že vláda USA se to nepokusila vyvrátit? Určitě o tom dokumentu ví(už pár měsíců koluje na netu). Ale moc toho ani vyvrátit nemohou. Hodně svědecvích byly zveřejno hend po těch utocích v mediích. Třeba to že před pádem obou budov bylo v budově slyšet vůbuchy(každé z jiných míst). Nebo svědectví zasahujících hasičů ve dvojčatech kteří potvrzovali že před pádem budov slyšeli vůbuchy a že jim to připadalo jak výbuchy bomby (jinak letecký benzín celý vybouchl při nárazu). Jo a třeba po neštěstí v Pantagonu na místě byli spovídaní svědci. Někteří svědci viděli letadlo American Airlines, někteří zas že zas letadlo pro 8-20 lidi a jiní zas viděli kolem místa kroužit helikoptéru armády spojených států která zmizela za budovou, kde je přistávací plocha pro helikoptéry, A pak že viděli ohnivou kouli mířicí kouli. Tyto zpovědi byly v amrických zprávách takže tohle nemohlo být vymyšleno.Mír v duši bratři. ;o) |
Fox 31.05.2006 21:27 |
za prve by me zajimalo odkud takovyhle sracky kopirujes a za druhy kdyby sis poradne precetl moje prispevky ( opominej drobne preklepy ) tak mi nemusis rikat ze irak byl po afagnistanu... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Alven 31.05.2006 20:04 |
mafin: usmevny....a proc tomu vsemu veris? protoze jsi to videl v nakym dokumentu? to ze to nekdo rekne neni vsechno, ver tomu, nech ale nas, kdyz tomu verit nechcem ,) |
K 31.05.2006 20:00 Editovat,
Smazat
|
Me ti Americani obcas pripadaj tak sileni, ze by to mohla byt i prvda. Prece jenom ta jejich inteligence me obcas udivuje |
Greenhorn 31.05.2006 19:41 |
Fox...heh...ale Irák byl po Afganistánů. A jde vidět že jsi ten dokument o kterém mluvím neviděls protože tam o ropě nic neříkali... A k Bin Ládinovi, který je hledán od roku 1998. Se zjistilo že 2 měsíce před 11 zářím byl ošetřen v Americké nemocnici v Dubai kde ho navštívili místní šéf CIA. A proč by si zničili "hodne drahy budovy"? Kvůli zlato, kvůli čeho asi. Larry A.Silverstein(který vlastní WTC7) šest týdnu před 11 zářím pronajal celý koplex WTC na 99 let za 3.2 mld dolarů. Pronájem zahrnoval pojištění komplexu na 3.5 mld dolarů, specificky zahrnujíci i teroristické útoky. A nejzajímavější nakonec.... Spekuluje se, že pod WTC 4 bylo uloženo ve zlatě přes 160 miliard dolarů. 200 mil dolarů bylo nalezeno pod WTC 5 v opuštěném nákladním autě a s prázdnými auty eskorty(po 11.zářím).
Mír v duši bratři. ;o) |
Belenor 31.05.2006 16:50 |
Příp. Hádky a urážky :-) |
Fox 31.05.2006 16:21 |
vyracuju treba to ze v tom dokumentu nic jasne neukazuje na to ze na tom letadle byla bomba a za druhy vyvracuju to ze na ten pentagon spadla raketa rikam to uz snad potreti o tom letadle na pentagon meles jen ty a ty v tom doklumentu a uz me neser proste to je picovina aby si americani zdemolovali hodne drahy budovy kuli rope kterou si beztak navhrabali v iraku a ne v afganistanu... a ze na to bin ladin nema ? oni maji vypisy z jeho kont ? to sou proste picoviny... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
th0m45 31.05.2006 13:25 |
Videl sem jine, na tendle kouknu pak :) ukoncil bych to asi timdle :) OdkazChovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
Belenor 31.05.2006 13:09 |
Heh, voni nedaj pokoj :-) |
Greenhorn 31.05.2006 12:52 |
thom45> no konečně někdo se našel,jestli jsi viděl ten dokument, taky jsi musel vidět ten konec o tom zlatě co bylo uloženo pod obchodním komplexem. Mír v duši bratři. ;o) |
<< | < | > | >> |