Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
25.11.2024 (3.144.25.248)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
Fox
17.02.2017 19:32
muzeme se domluvit (i) na jiny den :)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

SirPesZ
17.02.2017 14:09
Ty neděle jsou rpo mě většinou dost marný, ale snad se někdy stavím :-)
Welcome to my world of death and pain
Fox
13.02.2017 18:19
No koukal sem jestli se nekdo ozve, jakoze OK, ale nahodit sem to mohl :D

Priste.

Belenor
12.02.2017 20:22
Hm, jsem myslel, že to v osm nahodíš, ale tys asi čekal, že sem někdo něco napíše, co? :-)
Fox
09.02.2017 14:40
ja sem ten server nakonec uplne zrusil, vzhledem ktmou ze to byl stary pocitac tak zral celkem dost Wattu.. server budu spoustet vzdy jen v nedeli pred 8 at si muzem zahrat, IP bude urcite stejne

SirPesZ
08.02.2017 15:45
Jupí, tak snad se tam někdy stihneme potkat :-D
Fox
30.01.2017 12:20
O:-)

server nebezi, premigorval sem po siti asi 1,5TB dat, tedka jeste prehodim fyzicke disky a pak to pustim natrvalo :)

edit:

tak server jede a pojede :)

edit2:

bohuzel to zelezo co sem na to koupil ma vadnou desku (asi) a kravi tam ramky, nahodne se to po case sekne diky tomu mi ten vmware v tom moc dobre nenajizdi :/ zkousim to opravit (ducharina), ale asi to dneska nepojede :///

edit3: tak jsem to dal do kupy, po 8 (nebo spis az prijde mail, pripojim se) :)

Naposledy upraveno: 05.02.2017 19:29, Fox

Belenor
30.01.2017 08:48
Ty radši ne, Foxi, ty mě strašně biješ :-)
Fox
30.01.2017 07:10
hehe :) snad odepisou :)

pristi nedeli bych to asi taky mel zvladat :)

SirPesZ
30.01.2017 00:42
Já si furt rád zahraju, snad dám příští neděli :-)

Belenor
29.01.2017 21:26
Foxi, tak jsem zkusil napsat Tomimu a Oskarovi na e-maily, které jsou tady na stránkách, tak uvidíme :-)
Fox
28.01.2017 18:03
problem byl ve dvojim prekladu adres coz ten docker dela blbe tak, ze ten neumi tomu serveru rict, ze se pripojuji ruzni klienti ze svych adres, on to natvrdo tomu serveru posilal na tu jednu vnitrni adresu a diky tomu to neslo..

ted to bezi na debianu, na ktery by mela dorazit spravne ta vase zdrojova adresa..

ale jak rikam, nejsem na tohle expert

Belenor
28.01.2017 17:38
No, ja to dosud bral tak, ze problem je v tom, ze se ke tvemu jk2 pripojuju pres nejaky udelator, ktery zpusobuje, ze mam nejakou adresu typu 172.x.y.z - no uvidime zitra - ja kolem tak 20.00, az vykoupu deti :-) Muze to byt i pozdeji :-)
Fox
28.01.2017 17:36
Ne, tak to asi pujde, ja sem se pripojoval ze stejne site, tam plati porad omezeni na max 2 IP, treba kdyz budou chtit hrat 3 hraci od tebe z domova, nepujde to, ale kdyz se pripojim ja ze sve adresy, ty a SPZ. Kazdy z jine tak by to melo jit. Vyzkousime, uvidime :)

Zkusim zvldnout tu nedeli, v kolik by se vam to hodilo?

Naposledy upraveno: 28.01.2017 17:38, Fox

Belenor
28.01.2017 17:30
No, jak myslíš :-)

Tím "nejde, jak má" myslíš "obecně" nebo ty max 2 ip? Jo teď koukám, že tam jsi, ale já na tomhle kompu nemám JK2, tak to nemůžu zkusit :-)
Fox
28.01.2017 17:23
To me zahralo u srdce. Dekuji za pripomenuti, ze mezi nami ziji i slusni lide, ale nic nechci, ses fakt hodnej. Nemam to jen k tomu.

V kazdym pripade to porad nejde jak ma.

Belenor
28.01.2017 14:06
Hele, ty ses nějak rozjel - kvůli serveru pro pár lidí, co tam budou chodit při troše štěstí jednou týdě... :-) Nechceš teda aspoň přispět nějak na ten HW? :-)
Myslíš, že ta změna na vmware vyřeší problém s těmi IP?
Fox
28.01.2017 08:54
reseni pres docker jsem uplne zavrhnul, kolega nemel cas a ja ho zas nechci otravovat..

server sem komplet predelal, takze mi vse bezi na VMware ESXi 6.5 v klasickych virtualech... melo by to jit, ale jeste migruju dost dat z xpenology 5.2 na xpenology 6, budu jeste prendavat disky, protoze jsem musel poridit zelezo s intel procesorem (pozadavek toho ESXi), nastesti za pakatel takze to tedka asi uplne nepojede, ale v nedeli na vecer to urcite pustim, kdyby ne, napiste SMS. Bel ma cislo.

Belenor
23.01.2017 18:43
Tak bridge jsem kdysi nastavoval :-) Ale už je to pár let :-) Ale nevím - ta hra síťuje, takže nevím, jestli hraní si s bridgem nebo eth0 pomůže. Jí prostě vadí, že kvůli překladům adres to vypadá, že tam hráči lezou ze stejné IP. Ale já teda moc síťařině taky nerozumím a nevím, jaké jsou možnosti.

Za rcon díky :-)

Btw. jak jsem psal to s qportem, tak to asi není ono - to vypadá, že se generuje náhodně a každý hráč má vlastní.
Fox
19.01.2017 15:36
kua, mrknu na to

edit: celkem orisek.. nevyresil sem ho.. kolega sitar mi s tim pomuze az se vrati ze skoleni ze Slovenska, prozatim pouze 2 hraci, ale slibuju ze to vyresime

edit2: jen predesilam, ze to neni snadne kvuli tomu, ze ten server bezi v dockeru na synology, kdyby to byl klasickej linux server tak to je celkem snadny, ale on ten docker ma v sobe dalsi preklad adres a ja (resp. kolega) mi musi v tom dockeru nastavit bridge z docker bridge0 na eth0 a tomuhle ja moc nerozumim, teda ne takle dalece.. pokud vy jo, tak nemam problem vam udelat pristup a vysvetlit jak se tam dostanete.. jinak Bele, pokud jeste nemas tak ti posilam heslo do SMS do rconu, pokud by ses nudil muzes zkusit prenastavit ty uvodni hlasky atd, ja se k tomu asi jen tak nedostanu :(

Naposledy upraveno: 20.01.2017 07:17, Fox

<< | <> | >>