Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
28.11.2024 (18.116.40.53)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

Belenor
24.02.2009 07:49
Označení je, ale asi ne dost výrazné, ještě zapřemýšlím nad zbarvením.

Diskuze, ehm :-) Původní verze měla dvě věci: ignoraci a smazání. Obě jsou teď zrušeny, což znamená, že opět vidíte smazané diskuze a diskuze, které jste si hodili do ignorace. Pokud chce někdo nějaká témata odstranit, tak mi řekněte, asi jsem jediný, kdo na to má oprávnění.

Udělám to asi takhle: bude speciální stránka s výpisem tématů s novými příspěvky a v nastavení si budete moci nastavit jako startovací stránku tuto stránku. To bude mega cool :-)

Naposledy upraveno: 24.02.2009 08:07, Belenor

Falcon
24.02.2009 07:39
sakra v tomhle se asi jen tak nezorientuju :D bude vidět kde je novej příspěvek ?

BTW ostatní diskuze si promazal, že se mi objevily aj některý co sem neviděl předtím ? třeba drogy

edit: novej příspěvek bude asi ta hvězdička u diskuze :) nějaký označení nových příspěvků v dané diskusi je ? jako předtím žluté

Naposledy upraveno: 24.02.2009 07:44, Falcon

xaxaxaxax
Fox
22.02.2009 13:06
uvidime :) kazdpadne sem prekvapenej ze se na ostrov dostali takle brzo - spoilery sem necetl..
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
Maxell
22.02.2009 11:43
No zmrdi sou to no :-D
Nejspíš se vrátili někam do těch 50 let nebo kam, stejně, jako byl vidět v jedný z prvních epizod 5. série Daniel u tý ražby tunelu ke kolu :-)
Fox
22.02.2009 11:23
ty vole lost! fakt nejvic.. muze mi nekdo vysvetit co tam delal jin v tom aute? :D
Maxell
22.02.2009 10:27
Zato Lost je pekelnej ;-)

Falcon
22.02.2009 10:17
jo no
xaxaxaxax

defila
22.02.2009 10:13
tentokrat teda nic moc...
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

defila
21.02.2009 22:33
titulky uz davno mas na bsg.cz ;)

ja uz dil tahal rano, ale jeste jsem se nedostal ke sledovani :)

Falcon
21.02.2009 21:22
kua BSG 4x16 , sem zvědav xD
xaxaxaxax

defila
21.02.2009 20:37
cekam nejake cyklicke nabourani do mych idealu :)

kapo
21.02.2009 18:16
jenom počkejte vy vtipalci ;)

defila
21.02.2009 14:53
chybi ti tam utok goa´uldu :))

SirPesZ
21.02.2009 14:30
for(int year=0; true; year++){
if (year==2012){
System.out.print("Give up, Earth!");
do{
spaceShips++;
} until(peopleOnEarth==0);
}
}

V cyklech :-)
Welcome to my world of death and pain

defila
21.02.2009 09:59
asi ne :)
skoda, ze uz neucinkuje Astar Seran, mohl by popsat na ty stranky prilet vesmirnych lidi :)

SirPesZ
21.02.2009 09:06
Dneska žádný cykly?
Welcome to my world of death and pain

defila
20.02.2009 22:08
hmmm, je jeste jedna mnohem prostsi vec, ktera prakticky taky vyresila krach burzy, od krachu mame hezke 80.-ti lete vyroci a nemyslim si, ze budeme muset cekat dalsich 8 let, nez stejne reseni napadne nejakou chytrou hlavu znovu :)
Fox
20.02.2009 20:44
muzes na ten set dat pak odkaz? jinak s tebou s vetsinou souhlasim hlavne s tema dluhama- ty tu krizi celou zpusobily laicky receno.. jinak ekonomika a finance sou mojim konickem takze se tomu snazim porozumet.. sakra vyjzdime z prahy uz nebude 3G.. budu se muset spokojit edge :D co nedele bude nejaky fight na serveru?

kapo
20.02.2009 20:27
jedinou moznosti jak nas zachranit. absolutni reforma globalniho financniho systemu. zbavit se zivota na dluh. odcenzurovat veskere pokrocile technologie na vyrobu energie. opravdu hodne ruznych min i vic efektivnich ale hlavne cistych zdorju energie bez znecisteni. treba energie nuloveho bodu z vakua a tak. existuje mnoho zpusobu jak udelat energii daleko efektivnejsi. jde udelat i system kde bude energie zdarma protoze ji bude vsude dostatek ... nikdo za ni nebude potrebovat nic platit... hej prostě nechce se mi to vypisovat krok po kroku to reseni. ale reseni je. to bych tady stravil asi cely vecer a za chvili musim byt v klubu a odehrat set :D takze sa majte tady

kapo
20.02.2009 20:20
tak to s tou sibiri :) to je jenom navrh na logicky krok k zachrane svojeho zivota. a nemylim li se tak hitler chtel udelat to same - osidlit sibir. ono je taky mozne ze sibir bude nakonec jedine obyvatelne misto na planete pro vic lidi po hromade a pro poradnou infrastrukturu.. spojene staty budou nejspis totalne vysate valkou.

neni to zas tak jednoduche jak myslis. je treba brat v potaz hodne veci. clovek co pise ty clanky si je tech veci docela vedom totiz.

neverohodne na tebe pusobi protoze to co ctes jde jednim okem tam a druhym ven. a nerikej ze ne :D... ti lidi kteri ty clanky pisou vi o cem pisou.
ekonomicti analytici taky pisou neco cemu treba moc lidi neveri a nakonec se to stane... treba krize.. lidi ji predpovidali uz hodne davno dopredu protoze ti lidi vi ze penezni system v americe je zlodejina... na americkem peneznim systemu je zavisly ten nas a tak... no proste vzato podtrzeno sme v peknych hovnech. ze kterych nas snad muze vylizat jenom zazrak... tak to vidim ja. jeste nejsme v tech nejhorsich srackach ale to prijde... huuuu
<< | <> | >>