|
| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor | << | < | > | >> |
MohawK 20.07.2006 21:55 |
KAI::: Za chvili mozna budes :P to je nova verze dotykoveho displeje pro PDA ;) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
 SirPesZ 20.07.2006 19:11 |
156453 (nebo jak to číslo zatraceně je, asi 666)> Neviděl :-).
defila (tím si jsem docela jistej)> Nepochopil :-).Naposledy upraveno: 20.07.2006 19:12, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
MATINO 20.07.2006 17:56 |
To ciferník: To víš, to je ta dobrá škola ;-) |
 K_A_I 20.07.2006 17:18 |
http://mrl.nyu.edu/~jhan/ftirtouch/
to chci domu:DIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 20.07.2006 16:48 |
to pesz -> ted s tim Jezisem si to jiz pochopil? :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
566344 20.07.2006 16:15 |
Matino: Doslo ti to. ;) Defila: a) Ja ti nevim koho vsechno matino zna. :P b) Pojem Gaussova prostororovina opravdu neznam. A velmi pochybuji, ze by nejaky matfyzak ucil sve deti hlouposti (jako napriklad pojem gaussova prostororovina). Krom toho, proc se omezovat na diskretni vycet prostoru s platnou operaci komutovani (trebas nejakou Gaussovu prostororovinu), kdyz muzes vyrok zobecnit na vsechny Abelovske prostory? :DDD
SirPesZ: Asi jsi jeste nevidel nektere reprezentativni vzorky MFF UK. :D
PS: Pojem Abelovske prostory taktez neni koser, spravne bych mel uvest, ze jde o Abelovske grupy a telesa nad temito grupami vytvorenymi. Jeste ze to nevidi/neslysi chudak Kopacek. By ze me dostal chronicky zachvat. :DDDNaposledy upraveno: 20.07.2006 16:18, 566344 |
 SirPesZ 20.07.2006 14:48 |
To s tím Ježíšem jsem nepochopil... .-) Welcome to my world of death and pain |
 defila 20.07.2006 14:10 |
to individuum ma byt cifernik? studuje vsak neco takeho, ne? nebo alespon neco velmi podobneho a neodpustim si k tomu -> :D Kráčel Ježíš po Zemi, když vtom uzřel plačícího muže. I optal se Ježíš muže, nač pláče. "Bouře mi vzala dům a já teď s rodinou nemám kde žít." "Hle, muži, tvůj dům!" řekl Ježíš a před jejich zraky se objevil nádherný dům. Šel Ježíš dál a spatřil plačící ženu. "Zemřel mi můj maličký syn!" hořekuje žena. I vztáhl Ježíš ruce na dítě a řekl: "Hle, ženo, tvůj syn žije!" Procházel Ježíš dál zemí, když vtom uviděl plačícího mladíka. "Proč pláčeš, hochu?" zeptal se ho. Chlapec k Ježíši zdvihl své uplakané oči a odvětil: "Jsem matfyzák!" I usedl Ježíš k chlapci a plakal s ním.
Ucitel matematiky neni spokojen se svym platem a kdyz zjisti, kolik bere delnik ve fabrice nevaha, zapre vzdelani a zmeni praci. Po nejake dobe ve fabrice rozhodnou, ze budou zvysovat kvalifikaci svych pracovniku a prihlasi je do vecerni skoly. A jak tak jeden vecer bezi, je nas hrdina vyvolan k tabuli, kde ma spocitat obsah kruhu. Nemuze si zaboha vzpomenout na vzorec, tak ho zacne odvozovat - pokryva tabuli derivacemi, integraly a na konci dojde ke vzorci minus pi er na druhou. Kouka na to jak puk, nevi, co se stalo - a ze zadni lavice se ozve "nenapadne" napovidajici sepot:"Mate obracene interval derivace, kolego"
První třída a samý děti matfyzáků. Tak si řekne učitelka...zjistím jak jsou teda na tom, když mají ty rodiče matfyzáky. "No tak, děti, máte ty chytré rodiče, kolik je 3+2?" Nic. "Nestyďte se, děti! No tak...kdo ví, kolik je 3+2?" Nic. "Ale to není ostuda vědět, kolik je 3+2!" Až se zvedne ruka jedné copaté holčičky. "Ano, Aničko! Ty víš, kolik je 3+2?" oddychne si učitelka. "Prosím, já sice nevím, kolik je 3+2, zato vím, že je to to samé jako 2+3, protože v Gaussově prostororovině je sčítání komutativníKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
MATINO 20.07.2006 13:57 |
Hmmm, ciferník mluví docela moudře, když nad tim tak přemejšlim, tak má asi fakt parvdu. Myslim, že to individuum byl ňákej matfyzák.... :-) |
566344 20.07.2006 13:39 |
Matino: Jake drahe? Budes se moci chlubit svym pravnukum a pravnuckam (budou-li jaci/jake) tim, zes mel tu neopakovatelnou prilezitost se setkavat s Nekym jakovym jako byl cifernik... :P
SirPesZ: No, vesmirny clovek, to na Matina nesedi. Spise bych jej identifikoval ne jako vesmirnou, ale spise nesmirnou drzou opici. Kdo vi kde to chyta, mozna za to muzou nejaka individua s kterymi se styka. Musi jit o nekoho poradne hubateho, ze jej byl schopen tak indoktrinovat. :DDD |
 SirPesZ 20.07.2006 12:52 |
Matino> Nějací nový vesmírní lidé? Welcome to my world of death and pain |
MATINO 20.07.2006 10:42 |
To SPZ :Vyvíjíme tam nový společenství ;-) To ciferník: To bude drahý.... :D |
 SirPesZ 20.07.2006 10:10 |
Paktikant? Co to je za slovo? .-D Ty vogo, co to jezdíš za tábory? :-) Welcome to my world of death and pain |
566344 20.07.2006 09:55 |
Matino: Dobra - budes mi davat lekce vlezlosti? :P Ze bych si zvysil kvalifikaci... :D Naposledy upraveno: 20.07.2006 09:55, 566344 |
MATINO 19.07.2006 23:07 |
Zkrátka musíš vyhovovat požadafkům správnýho Vlezáka ;-) |
566344 19.07.2006 22:50 |
SirPesCoVyjeNaMesic: Nevedomost v pristupu k smrti mezi nejblizsimi. Nevedomost jak to obcas drsne v zivote chodi. Nevedomost jak moc hyenisticky dokazi nekteri jini vyuzit tve situace. :/ No, a nevedomost i v uplne jinych smerech, kdyz uz to chces slyset. :)
Matino: No ja ti nevim, aby se z tech tvych vlesaku nestali (diky mistnimu jazyku ceskemu) nejaci VLEZACI, to uz by znelo krajne podezrele. :P A jo, mas pravdu, nebyl jsem pro ne dost dobry - mel moc pripominek a moc tvrdou hlavu, praktikante. :)) |
MATINO 19.07.2006 22:39 |
To ciferník: No ono je to v lese. Takže VLESÁCI ;-) Jinak mně je teda 17 a 17 letý děti už se tam neberou, takže jsem byl praktikant a na to tě musej mít hodně rádi, aby tě tam vzali. Asi si pro ně nebyl dost dobrej ;-) :-P |
 SirPesZ 19.07.2006 21:25 |
Nevědomost? :-) Welcome to my world of death and pain |
566344 19.07.2006 21:22 |
Co bylo sladkeho na 18 letech? Nevedomost v mnoha smerech. Pridal bych take takovou nejakou nevinnost (oproti dnesni, ehm, vychcanosti). Ale ze bych se chtel vracet jenom kvuli 18 letum zpet, to ne. Chybi mi ta spousta volneho casu co jsem mel. :/
SirPesuloZ: Ja? Zlobil? Asi?!? ... Urcite!!! :P |
 SirPesZ 19.07.2006 18:48 |
Tak to neposoudim, s jednoročním odstupem mám furt ty samý :-D. Welcome to my world of death and pain |
| << | < | > | >> |
|