Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
21.11.2025 (216.73.216.54)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

kapo
09.08.2006 15:40
nevim, myslim, ze to je hardcore, ne?
kazdopadne, slipknoti jsou prece komerce a zaprodali se, ne? :DD

dej mi nejaky uploader spolehlivy.. prave jsem chtel neco postnout, ale nevim, jak je link na czechshare a na edisku je to nejake podelane...

defila
09.08.2006 15:36
presne tak :) -> postni jsem ukazku tveho dnb s neprekonatelnou basou docela by me to zajimalo
ty se tu ted jen opiras o DNB
a tvrdit to muzes, netvrdil jsi tu kdysi ze jsi poslouchal Slipknoty? a to je tusim trash, ne? :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

kapo
09.08.2006 15:35
ja jsem si predeslou diskuzi necetl.. jen par prispevku - sorry
BTW: své mínění - tohle jsou fakta
BTW2: ty ses někdy opíral o fakta? to co tady čtui je jenom vyzdvihovani sveho metálku nad ostatní žánry
BTW3: ches snad rict, ze takovy Jazz je horsi nez metal? nerekl bych

Naposledy upraveno: 09.08.2006 15:37, kapo

SirPesZ
09.08.2006 15:33
Ano, tak přesně toto není konstruktivní, jelikož se opírá jen o své mínění nikoliv o fakta :-).
Welcome to my world of death and pain

kapo
09.08.2006 15:30
heheh ja treba tvrdim, ze metal je totalni sracka... z toho co jsem tak ruzne slysel se da usoudit jen jedno... bici - dobre (dnb - lepsi :)) basovka - taky dobra (v dnb - neprekonatelna basa) vokaly - coze? (dnb - velmi mnoho ruznych vokalistu, kteru umi krasne zpivat a hlavne vokalistek) melodika - v metalu? pche (dnb - samozrejmost) ... tak co to tady mektate? jak muzete vubec ten vas tezky kov nazyvat hudbou? vzdyt je to jenom zbesile triskani do nastroju, za nimz nasleduje chaoticky sled zvuku, ktere normalnimu posluchacskemu uchu nic nerikaji... :D jdete se s tim uz vycpat - vy nedotknutelni Pánové :D:D:D

SirPesZ
09.08.2006 14:27
Gdyž napíšeš pádnej argument, tak proč ne.
Pokud to nějak rozumně vysvětlíš, tak bude vše ok a já řeknu, že máš pravdu.
Ale gdyž se ani nepokusíš, tak nigdy ničeho nedosáhneš.
Fox
09.08.2006 14:26
kdybych se o to pokusil stejne byste neposlouchali takze se ani snazit nebudu ale co bych vam mluvil do vasich oblibenych kapel kdyz vy to vlastne nedelate osattnimkteri poslouchaji jiny styl nez vy...
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

SirPesZ
09.08.2006 14:16
Neříkám, že se nedají vyvrátit. jen je zatím nigdo nevyvrátil :-).
Fox
09.08.2006 14:14
ja vim ze ste nejlepsi a ze vase nazory na hudbu se nedaji nijak vyvratit... nemeli by sme se vam klanet páni co poznaji dobrou hudbu ?

SirPesZ
09.08.2006 13:42
Já netvrdím, že jedině metal je ta pravá hudba. Nenám nic proti kmukoliv gdo umí hrát. Třeba jazz je fakt masakr. A to že poslouchám převážně metal je něco jinýho.
Rozhodně je lepší dechovka než hip hop. V dechovce uměj aspoň na ty nástroje hrát.

defila
09.08.2006 13:31
to fox -> jo ono totiz na tom co poslouchame my, je videt, ze alespon hudbu dobrou pozname, kdezto na tuc tucovych vecech hudbu poznat nejde :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

SirPesZ
09.08.2006 13:12
Já jen reaguju ;-).

K_A_I
09.08.2006 13:10
jo a navic to serete do jinejch diskuzi!! jdete si o tom klabosit do vlastnich!
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Fox
09.08.2006 13:08
dobre tak to nenutite a porad tu vsepujete ze to co poslouchame my je spatny a co vy je nejlepsi.. kkti...

SirPesZ
09.08.2006 13:02
Gdo říká, že metalisti něco někomu nutěj.
Např. my s defilou jen říkáme, jak to je, ne co máte poslouchat ;-).
Fox
09.08.2006 12:37
;)
MohawK
09.08.2006 11:25
Fox::: hh ja radsi intel a metal nemusim :D
Hello, Hello, Hello, How Low ?
Maxell
09.08.2006 10:26
Já zase nechápu, proč teď lidi, co fanděj AMD neuznaj, že ty nový Penťáky jsou prostě dobrý a teď má Intel navrch...
Já osobně dávám přednost Intelu, nicméně před Conroe mi bylo jasný, že Intel na AMD prostě nemá a kdybych si v tu dobu kupoval něco, bylo by to od AMD, protože to prostě bylo výhodnější. Teď si myslim, že se to (na chvíli?) otočilo a Intel je zase konkurence schopnej. A co bude za půl roku? Kdo ví, třeba se AMD zase vrátí. Ale hádky nechápu, pro mě je jedině dobře, že se takhle ty formy řežou, aspoň je konkurence a to znamená výhodu pro zákazníka ;-)
Fox
09.08.2006 09:33
rikam ze nemluvil pravdu...
Semi
09.08.2006 09:29
To byl nex .)
:p
<< | <> | >>