| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor << | < | > | >> |
deXter 10.04.2009 19:56 |
Odkaz |
Falcon 07.04.2009 13:58 |
já to zapl a ono to hrálo samo :D xaxaxaxax |
Belenor 07.04.2009 07:35 |
Divná hra, na druhym levelu mají všichni nějaké zbraně, ale nevím, kde je vzali, a nevím, zda můžu do boje nějak zasahovat aktivací bonusů?
Aha, celé je to random :-)Naposledy upraveno: 07.04.2009 07:53, Belenor |
Till 06.04.2009 21:17 |
http://blowlow.mybrute.com
Kdo chce být můj kamarád? ^Zapomínání závazků a povinností, je umění, v kterém nás tento Svět podporuje. |
deXter 06.04.2009 20:04 |
jn, neni nad to vlozit hru, sednout si k tv a v pohode hrat a neprdet se pul hodiny s nastavovanim :) |
Belenor 06.04.2009 17:59 |
Mno, nevím, jestli pro opice, ale hlavně na hraní, takže je naprosto ok, že to je jednodušší než plný operační systém :-) |
deXter 06.04.2009 16:45 |
no taky ze konzole jsou pro opice :D |
Sketa 06.04.2009 16:33 |
Mno, kdybych měl reagovat, tak přijde někdo že to a tamto takže nic řikat nebudu. Že má části oken je pravda to jsem možná přepísknul... Ale prostě vidim rozdíl v ttěch systémech na konzoli a počítači.. Na konzoli je to tak krásně jednoduchý že to zvládne i opice "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Belenor 06.04.2009 08:22 |
Mno, moc nechápu, co myslíš výstupem pro reproduktor. Stejně by to nakonec šlo zase kabelem, ne? Nebo myslíš, že to nemá přímo zdířku pro reprák a musíš to hnát zesilovačem? :-) Jestli jsem googlil správně, tak to má kompozitní výstup a hdmi, takže de facto můžeš použít audio z toho kompozitního a obraz z toho hdmi, ale taky jsem někde četl, že prý jsou konektory blbě umístěny a je problém tam mít obojí současně :-) Ale teda ten ofiko web xboxu je hroznej tam něco najít. Aha, tak ještě asi S-Video, hm a ještě nějaký proprietární A/V výstup. Tak já nevím, co máš za problém :-)
Co se týče Windows, tak minimálně má Xbox v sobě kusy Windows, např. DirectX (dle wikipedie), čili bych si nebyl s neexistencí windows v Xboxu tak jistej :-) Z hlediska vývojářského to dává smysl, že použijou něco, co už vymysleli dříve :-) |
Sketa 05.04.2009 18:03 |
XBOX nemá windows... U produktu tohohle typu nemám problém. Vlastně jeden jedinej jsem našel. XBOX nemá svůj výstup pro reproduktor, ale všechno jede přes kabely..jinak si nemůžu vynachválit víc :D "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Belenor 05.04.2009 17:21 |
Eh? Ty používáš produkt Mikrosoftu? S Windowsama? Teda předpokládám, že tam windows jsou :-)
Ten kabel od Alzy má audio v podobě cinchů (ten červený a bílý konektor), takže akorát to potřebuješ někam píchnout. Buď přes adaptér cinch-jack nebo přímo, pokud tvůj audio systém podporuje cinchový vstup. |
Sketa 05.04.2009 10:03 |
Je tu někdo kdo by mi poradil jak propojit XBOX 360 s LCD monitorem? Než začnete povídat že asi kabelem (opravdu???) tak chci dodat, že mi jde o to, JAK propojit zvuk... Pokud možno v debilštině pro lajka... http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-xbox-360-pro-monitory-d69329.htm tenhle kabel je asi ten pravej, ALE prostě nejsem schopen pochopit, jak... Až se zvednete po výbuchu smíchu ze země, tak mi zkuste prosim někdo nějak inteligentně poradit xDDD "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
deXter 02.04.2009 20:58 |
jezis dalsi flame widle vs ostatni OS? ze vas to porad bavi :) |
Sketa 02.04.2009 15:34 |
Bel: složitost, ne nápovědy. Dobrat se k závěrům bez nápovědy je pro mě výhrou. "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Belenor 02.04.2009 12:36 |
Mno, Swate, drivery, nad tím bych se zas tak nepozastavoval. Linux to dělá taky a souvisí to s tím, že je to prostě platforma PC. S tím samozřejmě u eplu problém asi nemáš. A jestli kvalitu systému hodnotíš dle nápovědy, tak to jo :-) |
SirPesZ 02.04.2009 12:13 |
Já celkem běžně dělám třeba na Solarisu, kterej mezi uživateli taky není zrovna běžnej a musím říct, že přes počáteční zhrození se "co to zatraceně je" jsem si taky zvyknul. A o to jde hlavně. Nejvíc používám asi Kubuntu a XPčka. Welcome to my world of death and pain |
Fox 02.04.2009 11:59 |
nenapadlo me ze budes reagovat takle stupidne jinak bych to ani nezminoval.. nevim proc se porad neco musi srovnavat.. ve vysledku je jedno jestli pustis safari nebo ie.. je jedno jestli tj. microsoft nebo apple zalezi na cloveku.. jinak tvy argumenty sou mozna tak nazory ale k faktum to ma daleko.. ale zas souhlasim ze to ovladani je lepsi u applu nez u microsoftu.. treba me prijde pravy klik k nicemu.. na macu tj. lepsi.. a nemluvim o windows mobile a os x pro iphony.. nebe a dudy.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Sketa 02.04.2009 11:50 |
Odpůrce Win už hezky dlouho. Kdyby se ten systém nějakým způsobem zlepšoval a dělal výrazný kroky kupředu, zjednodušila se práce se systémem jako takovým, odstranilo by se X stovek MB nápověd (ano, to je hlavní důvod proč W-xp ani kdyby mi za to někdo platil je ta složitost a odkazování se na stále se v kruhu bloudící nápovědy), systém se pořádně pročistil od plevelu co není potřeba k jeho životu (instaloval jsem winxp a když jsem viděl jaký drivery mi to cpalo na disk tak mi bylo blivno...cosi k ZIP, disketovkám atd...věci, který se nepoužívaj už ani v muzeu) tak bych proti W neřekl ani slovo. A že i blb dokáže rozházet i mac os X je určitě pravda. Před pár dny jsem četl článek MAC vs WIN. Autor zdálo věděl o čem píše, ale když došlo na PRO a PROTI a jako PROTI použil že mac os x má pomalej kurzor myši, tak jsem opravdu přemejšlel jestli je dotyčnej magor nebo nebo jestli je Apríl předčasně.
Fox: to už jsi nenapsal, že iTunes házel chybu a že bylo třeba instalovat... ;)"Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Belenor 02.04.2009 11:29 |
Myslím, že ze swata se stal nebohý odpůrce Win, hodný politování :-)
Ani nemám windows aktualizované a i tak jsou poměrně stabilní, tj. poslední instalace někdy v roce 2003 nebo 2004, když jsem pocítil potřebu rozdělit si harddisk na více oddílů (čili nikoliv po pádu systému). Ono hodně záleží na uživateli. Myslím, že blb by znestabilněl i Mac.
A abys neměl pocit, že jsem nějaký milovník Win nebo MS, tak věz, že v práci jsem před dvěma roky Win vyměnil za linux, protože to, co v práci děláme, se lépe dělá v linuxu. Osobně systémy používám podle potřeby, ne podle nějakého fanatického odporu/inklinování, takže na Win hraju a na Linuxu pracuju. |
Fox 02.04.2009 11:25 |
mylne predpoklady.. mylne zavery.. dostal sem komp s windowsama xp.. mel sem ho 3 roky a itunes hazelo chybu(iphone nesel synchronizovat) musel sem ho reinstalnout ten windows a prave tohle se stalo pred 6 mesici.. takze kdybych nepotreboval funkcni itunes bezi mi to porad.. a priste si nech ty svoje omezeny nicim nepodlozeny narazky.. nic ve zlym.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
<< | < | > | >> |
|